Thursday 19 January 2012

Pitanja pitajte svog Girlfriend na Telefon

Oh Bog, li joj ljubav! Kada se uđe u sobu to je kao da se cijeli sobi samo smrzava u super usporeno film i onda sve što se ona ne događa u mutno, senzualnu obrazac. Isječak-tup udarac njezine petama je flipping njezine kose, pomicanje knjiga iz jedne strane do druge. Slatki miris njezin parfem you hitova, joj šljiva glossed usne osmijeh osmijeh tako slatko ona skreÊe your disati daleko ... i ne možete razgovarati! Vi samo držati bulji i bulji. Čini poput cijeli put da ste s njom, govorite frfljanje i kada dođete kući i lopsided osmijeh tvoj je izliječen vi sami zakucati preko glave pitate zašto nisi govoriti nešto, (anything!) zabačen inteligentni oko nje. Tada ideju štrajkova! Te mogao njezin poziv! Jer kad ona nije sve lijepo ispred vas, vaš IQ neće pogoditi tlo dno, a vi zapravo mogao nositi naprijed razgovor s njom! Ali što ćete ju pitati? Koje su neke pitanja pitajte svog djevojka na telefon? Nešto što će čine za sve glupi (dosjetka namjeravan) non-razgovorima ste imali s njom dosad?
. Jesam! Samo pročitajte sljedećim članak o neke zabave i romantičan pitanja pitajte svog djevojku i nacrtati inspiraciju.
Pitanja pitajte svog Girlfriend Na Telefon
Ponajprije, usredotočiti ne na impressing joj, (koji mogu doći kasnije i će), ali o tome kako zadržati razgovor ide. Previše nespretan tišinama su nemesis bilo razgovora i koje treba ono vam eliminirati. Evo nekih razgovore starteri za vas.
Pohvalite Njezina; Pogledajte stvar je djevojke učiniti vole da razgovaraju (ispričavam o kliše djevojke), pa ako pravedan dobiti loptu valjanje, vi ste postavili! Sjajan način započeti razgovor je da joj kompliment. Ako je izgledao velik taj dan, recite joj da ili da ste propustili svoj glas ili ako rade zajedno, kažu vam se svidio stil u kojem je ona rješava prezentacije, to je jedan od slatkih stvari reći da svoju djevojku. To će učiniti da se osjeća lijepo i to će biti lakše započeti razgovor. Zaklinju.
Pitati o njoj, mnogo puta, to je djevojke rade sve govori, dok je tip samo odgovore "uh huhs 'i' ya '. Razbiti taj kod odmah! Kako? Jednostavno pitati o njoj - how svoj dan otišao, što je bio najzabavniji što se dogodilo tog dana, kako su svoj projekt ići i sl. A ne sjediti tamo kao glupi slušatelja dok ona rambles na, komentirati nešto, dodaj nešto što ona je rekao ako postoji sličan incident koji se dogodio s tobom. To onda će biti pravi razgovor između dvoje ljudi.
Popis pitanja pitati, Zbunjeni? Naravno, ti si! Samo zato što sam reći kompliment razgovor, ne znači da će se dogoditi, sada je to? Tako sam ću ti reći što, ovdje su neka od pitanja da bi telefonski razgovor s djevojkom. To bi trebalo pomoći vam out prilično dobro. ; Ikada imali slijepim datum? , Kada je bio prvi put da je alkohol? Sve smiješno dogoditi? , Što je to jedan film koji vas čini uvijek smijati? , Koja je tvoja omiljena psovka riječ? , Da li je bilo zanimljiv imena nick? , Koji je vaš omiljeni par na TV-u? ; Ako ste morali živjeti život nekog lika iz filma ili TV, tko bi to moglo biti? , Volite li plivati? ; Ikada popeo stablo? ; Piknik ili film? , Biste li ikada dobiti tetovaža? Što i gdje? , Da li se bore sa svojim braćom i sestrama? ; Ikada varala na test? ; Ikada volio i izgubio? , Da li vi poput fikcija ili non-fiction? , Da li gledati vijesti? , Možete li rukovati auto ako ga zaustavlja na cesti izolirani? ; Tko bi vam prvi poziv, ako su u nevolji? ; Vjerujete li u Boga? , Zar ne požaliti radi nešto u tvoj život? , Tko je tvoj prijatelj najstarijih. Kako ste oboje postali prijatelji? ; Li vam se sviđa chocolates? , Biste li ikad ići bungee jumping? , Biste li ikada usvojiti? ; Bilo ak navike ili interesa? , Jeste li zatvoreni ili otvoreni osobe? , Jesu li boje pauka, bugovi i možete ih nositi? , Vrući tuš na hladnom danu ili hladan tuš na vrući dan? Što bi ti radije? , Postoji nekoliko takvih 'neobavezno' zabavno pitanja pitati svoju djevojku kojima možete nacrtati na vlastite i onda pitajte ih jedan za drugim. To će da ju potpuno intrigued i vrlo impresioniran pronaći Vam tako rječito biti smiješno, ozbiljne romantične, duboka - sve u isto vrijeme! A to je način na koji idete o moleći pitanja koja svoju djevojku na telefon!
Sada, ako tko od vas cure vani imaju bilo kakve probleme u razgovoru područje tada izvući inspiraciju iz nekih početak razgovora sa svojim dečkom i ići katu ga! Dečki smo već zbrinuta s tim pitanjima pitati svoju djevojku na telefon. Sada dečki, ne samo držati čitanje! Idi i stavi na ova pitanja za korištenje!

No comments:

Post a Comment