Friday 13 January 2012

Razvod Ugovor Uzorak

Nakon što su zajedno već godinama, kada je nekoliko odlučuje odvojeno i dobiti razvod, to nije odluka koja se uzima olako. Postoji puno misli i razmatranja da obje strane staviti u odluku uzimajući razvod, osobito ako imaju djecu. Iako nitko ne želi ružan razvod postupku, postoji mnogo ljudi koji završavaju klevetanje i uzrok mnogo boli ljudi, oni su nekoć bili u ljubavi sa. Ako odvaja od svog partnera međusobno drag uvjetima i suglasili su se dobivanje razvod bez uobičajenih traume koja ide ruku pod ruku s cijelog postupka, tada ćete morati podnijeti za dogovor razvod naselja. Iako vam je potrebno pravni savjetnik sliku vašeg razvod sporazuma, on svibanj biti dobra ideja da pogledati nekoliko uzoraka razvod ugovor za razumjeti što očekivati ​​od takvog sporazuma.
Razvod Sporazum o nagodbi uzorka
Razvod je nikada nije lako i definitivno nešto što ne želite za sebe, ali u slucaju da ste u situaciji u kojoj morate datoteku za razvod od svog supruga, onda bi trebao podnijeti razvod obvezujete se na sudu. Uz pravilnu pravni savjet možete osigurati da postupak nije dugo drawn, ali je uvijek bolje potražiti razvod sporazuma predložaka i uzoraka razvod ugovor koji će omogućiti da znate što možete očekivati ​​od razvoda ugovora. Većina razvod sporazuma naselja također će se baviti pitanjima kao što su skrbništvo nad djecom i prethodne ugovore sastavlja poput razvoda sporazum imovine naselja.
Razvod Sporazum uzorak; Circuit sud Colea županije, Illinois; Domaći odnose divizije, Illinois, s obzirom na Brak:
Aron Moore, molitelja,
i
Leticia Moore; Ispitanik
Razvod Sporazum o nagodbi
To je prijedlog za raspad braka koji se dogodio između molitelja i tuženik te je navodno pod prisegom uzimaju kao dane u nastavku. , Mjesto prebivališta is 234 zahtjeva, Sunset Boulevard, Cole županije, Illinois te je bio rezident države Illinois za najmanje 90 dana prije podnošenja prijedloga ovdje podnesen. ; Molitelja (Aaron Moore), a tuženik (Leticia Moore) su srijeda na 2. rujna 2003 na stanje Illinois i njihov brak je registriran prema zakonima Colea županije, Illinois. , Molitelja i tuženik počeo žive odvojeno oko datuma, 1 lipnja 2009. , Tu je jedno dijete koje je maloljetnik rođen da molitelja i tuženika. Njegovo ime je Dawson Reid Moore rođena 12 siječnja 2005. , Molitelja i tuženik i su ušli ugovor s obzirom na sva pitanja braka. To je zabilježen prema dogovoru Nekretnine nagodbi i plan Child Care. Istinit i točan kopija istog je ušao uz ovaj nagodba. , Od tog datuma molitelja je zaposlen GNB financijskih usluga, 2352, Downtown Cole županije, Illinois. Socijalne sigurnosti broj zahtjeva is 546-76-5806. Ispitanik zaposlen u Hutchinson Art Gallery, 3425, polumjeseca Boulevard. O socijalnom osiguranju broj ispitanik 342-54-6855. , Apsolutno ne postoji vjerojatnost da zahtjeva i tuženik će moći sačuvati svoj brak i stoga, on nepopravljivo je slomljena. ; Molitelja stoga moli:; za raspad braka između molitelja i tuženik. ; Za podjelu imovine vlasništvu zajednički od strane zahtjeva i tuženik i podmirenje svih imovine i dugova, rješavanje problema djece, kako je navedeno od strane navedenih Nekretnine Sporazumu o nagodbi i plan Child Care. ; Grant olakšanja kako bude smatrala formi, pravedan i ispravan sud. , A ispitanik želi da se vratiti na nju djevojačko prezime Johnson danom proglašenja razvoda.
Potpis od molitelja; Aron Moore
Na ovaj dan od 14. kolovoza 2010, molitelj ovdje osobno dostavio peticija i priznao izjavama u dogovoru, preda mnom, dolje kod javnog bilježnika.
Potpis javnog bilježnika; javnog bilježnika
Sada kada ste snimili pogledati na uzorku razvod ugovor, te će biti svjestan onoga što su stvari navedene u tim dokumentima. Potražite dobar razvesti odvjetnika koji će osigurati da se postupak bavila se u zrele i odrasle kao što je način. To je izuzetno važno ako su djeca uključena, jer je važno da ih štiti od ružnoća da je većina brakorazvodne parnice Čini se da su stranke.

1 comment:

  1. Pozdrav, ja sam iz Sjedinjenih Država, želim podijeliti ovo veliko svjedočanstvo o tome kako mi je dr. Trust pomogao vratiti joj bivšeg ljubavnika. Tijekom potrage za rješenjem došao sam u kontakt s dr. Trustom i kroz njegovu pomoć moj se ljubavnik vratio u roku od 48 sati. Tako sam s ovom hrabrom savjetovati svakoga tko traži način da dobije ljubavnika da kontaktira Dr. Trust na WhatsApp: {+ 14432813404} ili putem e-pošte na {placeofsolution@yahoo.com} ja sam tako sretan barem ja i moj ljubavnik se vraća jedni drugima i zajedno odlaze u novu godinu zajedno Hvala vam još jednom Dr. Trust.

    ReplyDelete