Friday 13 January 2012

Pčele u kući

Uzimajući osloboditi od pčela u kući je smetnja da možete lice u bilo koje vrijeme. U takvim vremenima, morate znati što su najučinkovitije načine da biste dobili osloboditi od pčela. Ovaj članak će vam pomoći od strane reći vam neke stvari koje trebate znati o pčelama prije nego što se o njima maknuti iz svog doma. Dakle, pročitajte informacije pažljivo i poduzeti potrebne korake.
Koji Pčele učiniti ono što
Jeste li znali da nisu sve pčele su štetni za vas ili vaš dom? Da, postoje različite vrste pčela, a ne svi od njih su agresivni. U stvari, ako ih ostaviti na miru, oni neće ni gnjaviti vas. Dakle, neka je upoznati sve o pčelama, a zatim možete odlučiti što učiniti s njima.
Bumbara, bumbara su one koje su veće od drugih pčela i oni odlikuju se fazi trbuh. Oni su mirni i neće vam smetati puno. Oni su važni za oprašivanje, tako da mislim dvaput o istrebljenju tehnike koju ćete koristiti za njih.
Stolar Pčele, a sada su pčele koje bi trebali brinuti. Oni izgledaju vrlo velik dio poput bumbara, tako da možete dobiti zbunjen. Mala razlika je da je njihov abdomen su glatke. Ove pčele ne žalac, ali su štetni za drvo, jer oni čine rupe u njemu.
Yellow Jacket ose, a to je pčela koja će vas ubosti samo za zabavu za njega. Oni ne trebaju biti izazvana na sve. Oni su lako prepoznatljivi zbog svoje žute i crne boje tijela. Oni mogu biti pravi smetnju, jer oni čine gnijezda u svakom gluho i kutu.
Pčele; Pčele su odgovorni za pružanje nam se s ukusna i hranjiv med da jedemo. Oni su također nježni insekti i ne žalac. Oni su samo ići o svom poslovanju, oprašivanja i stvaranje meda iz nektara. Ako imate med pčele u kući, ne morate brinuti. Ali, u slučaju da ste alergični, dobiti ih ukloniti.
Kako da biste dobili osloboditi od pčela u kući
Pčele se u kutovima i prostorima između zidova i drugih objekata poput tavanima. uzimajući ih od tamo može biti zamoran zadatak. Prvi korak ka košnica uklanjanje uočavanje gnijezdo. Ako ste upravo vidjeli pčele flitting unutra i van, ali ne znam gdje oni žive, očito je da trebate prvi saznati gdje su. Slijedite pčele kao što su unesite svoje kuće. Alternativno, ako imate neki trag, možete taknite zidove i pažljivo slušajte. Ako čujete slab zvuk zujanje, vi ste hit jackpot! S obzirom na nastavku su neke metode koje će vam reći kako da biste dobili osloboditi od pčela.
Vakuumski; Za ovu metodu, pričekajte do sumraka, kada se kući vratiti pčele nakon napornog dana na poslu i njihove reflekse neće biti do oznake. Jedna osoba treba uznemiriti pčele u gnijezdu, a drugi bi trebao stajati uz vakuum blizu otvaranja. Kao pčele lete van, oni će dobiti usisan u po usisavača. Nakon što ste sigurni da su svi pčele su out, zatvoriti otvor s kit i boja preko njega. Ovo će osigurati da se ne vratiti. Nemojte probati ovu metodu ako gnijezdo je relativno stara i ima više pčela nego što može nositi.
Seal Up, Ovo je metoda koja se može koristiti da biste dobili osloboditi od pčela tesar u kući. Možete doći do znati ako vaša kuća je opustošen od strane stolar pčele, ako drvo pojavi u prahu ili ako spot smeđa izmet na zidovima. Ono što morate učiniti je, pečat otvaranje gnijezdo koristeći katranizirati i kit. Pčele stolar neće ni pokušati skrivati ​​svoj put iz brtvljenje. Oni radije ugušiti i umrijeti. Čudna stvorenja eh?
Dim Zoni; Baš kao što vam svibanj biti alergični na pčele, oni su alergični na dim bilo koje vrste. Što možete učiniti je, odmah ispod gnijezda ili na ulazu, držati gori papir. Pčele će dobiti razdražen s dima i napustiti svoj dom odjednom. Pomoću ove metode, možete dobiti osloboditi od pčela u kući, ali ih ne ubije. Ovaj plemeniti čin zasigurno će brojati neki dan.
Sapunom i vodom; Ispunite sprej može ili boca s deterdžentom-vodene otopine. Nosite zaštitnu odjeću kao što su debeli kaput, hlače i rukavice. Pokrijte glavu i lice s debelim krpom i nositi zaštitne naočale. Uzmi rješenje i natopiti cijeli gnijezdo s njom. Ova metoda ubija pčele. Nakon što sve pčele su mrtvi, počistiti prostor i popraviti ga odmah kako bi se spriječilo ponavljanje infestacije.
Kontrola štetočina; Pokušajte istrebljenje sprej za uklanjanje pčela. Ne zaboravite da se u potpunosti pokrivaju dok radite tako. Iako jedna pčela mogu ubosti samo jednom, ako ste se bave s cijelom gnijezdo, kolektivni stings može dati dovoljno otrova da čak i ubiti. Ako ne možete istrijebiti pčele sebe, zaposliti profesionalca koji će to učiniti. Poziv u za suzbijanje stručnjak koji može ukloniti pčele bez njih ubija. Ili nazovite na vašem lokalnom pčela čuvar. Oni su stručnjaci u pokretu i uklanjanje pčelinjih gnijezda iz domova i oni će biti drago da ste dodajući da svoje zbirke.
To su bili neki način da biste dobili osloboditi od pčela u kući. Prvo provjerite sa svojim lokalnim vlastima, jer je ubijanje pčela je ilegalna u nekim mjestima. Prije nego što o pokretu koristeći bilo koji način koji će ubiti pčele, mislim alternativa da ih samo otjerati. Oni su veliki oprašivača agenti i imaju važno mjesto u okruženju. Vi nemate izbora.

No comments:

Post a Comment