Wednesday 11 January 2012

Vidikovaca planovi s kaminom

Vidikovaca je vrlo atraktivan značajka da imaju u svom vrtu, tako da možete uživati ​​u romantičnoj večeri sa svojim značajnim drugim, ili se samo opustiti i sklupčati se sa knjigom nakon zauzeća dan. Ona je dobrodošao dodatak u vaš dom i najbolja stvar o izgradnji prikazivan vidikovaca ili otvorena za zrak vidikovaca je da oni pružaju vizualni interes u vašem vrtu. Vidikovaca je slobodno stojeći strukturu koja je tradicionalno u osmerokutni oblik i je graditi u vrtu ili na park. Danas sjenice dolazi u svim oblicima, veličinama i dizajna, iz otvorenom vidikovaca, da prikazivan vidikovaca vidikovaca planova za to hot kace. Ako živite u mjestu gdje se večeri dobiti svježe onda čak možete se odlučiti za vidikovaca planova sa kaminom. Ovdje ćemo raspraviti u detalj o različitim besplatno vidikovaca planova sa kaminom.
Planovi vidikovaca s ognjištem aranžmana
Kamin je nešto što većina home vlasnici dugo imati, ali nažalost to nije praktično graditi jedan unutar kuće. Još uvijek možete ispuniti tu potrebu za izgradnjom kamin na otvorenom, a zatim instalirate ili izgradnju vidikovaca oko nje. Na taj način vaš kamin je zaštićena od vjetrova i kiša i možete imati zaklonjena mjesto gdje možete uživati ​​u toplini vatre. I ne trebate imati kamin za vidikovaca kao što su vidikovaca planova s ​​vatrom jama i jednostavnih dnevnika.
Vanjski kamin može biti izgrađen od opeke, kamena ili čak i beton. Možete imati različite dizajne za vaš kamin kao tradicionalna četvornih izgradnju ili se odlučiti za jedan krug dizajn. Najbolji materijal za gradnju kamin je, naravno, betona jer nudi izvrsnu izdržljivost i svestranost. To je jeftin i možete dobiti svoj Mason izgrađen u roku od jednog dana. Kada ste u potrazi za vidikovaca planova sa kaminom, morate odabrati vidikovaca dizajn koji u potpunosti je pokriven, tj. ona ima čvrst krov. To je zato što vam je potrebno kako bi zaštitili kamin ili vatra jama od elemenata. Najbolji vidikovaca planova s ​​ložištem ili kamin je jednostavan potpuno zatvoren vidikovaca napravio sa cedrovine ili hrast koji ima puno prostora za spremanje dodatnih trupaca, kao i dodatni sjednicama. Ukrasite vidikovaca stavljanjem nekih od pruća stolice s mnogo šarenih jastuka i pohraniti osnove kao što su boce s vodom i nekoliko zalogaje.
Ako je proračun ograničen i ne možete priuštiti kamin, a zatim sljedeća najbolja opcija bi bila da kupiti vatra jama. Postoji mnogo različitih dizajna i veličina požara jamama dostupnih na tržištu i ako pogledate pažljivo, vi ste sigurni da nađete onu koja može mjeriti svoj proračun. Prednost imaju vatru jama je da je kompaktan i neki od njih dolazi s kuhanje grills koji vam omogućuje da roštilj meso i povrće. Kao vatra jama je relativno kompaktna, vidikovaca planova za gašenje požara u jamama može biti manja u veličini. A gazebo prikazivan je sa bambus je jedan od najboljih vidikovaca dizajna za vatru jamama. Također je prilično jeftin za instalaciju i sve što je potrebno za dovršetak izgled je biljka nekoliko trsova izvan vidikovaca.
Ako želite toplo i ugodno mjesto za opuštanje onda odabrati vidikovaca planova s ​​drveta štednjaka. Vidikovaca planova s ​​štednjakom je jeftiniji od vidikovaca planova sa kaminom. Konstruirati sjenica koja je u potpunosti zatvoren, a pobrinite se da su vrata vidikovaca može isključiti u potpunosti, tako da vidikovaca ostaje izoliran.
To su bili neki vidikovaca planova sa kaminom. Vanjski kamin s vidikovaca je idealno mjesto za vas da se opustite i uživati ​​u pogledu. Vidikovaca planova s ​​dnevnicima i vatru jama treba biti izgrađen uz brigu za što ugodnijim iskustvo.

No comments:

Post a Comment