Friday 6 January 2012

Best Kilometraža Auti

Kako je već spomenuto, nekoliko potrošači su počeli lov za najbolju kilometraža automobila ikada, zbog sve većih troškova goriva. Tu je top 10 najboljih automobila kilometraža popisa koje se mogu proizvesti, ali je popis koji je ugrađen pravo ovdje je slučajna izradu stvarno dobar kilometraža vozila, koji su dostupni u većini zemalja kroz iz svijeta. Prije nego što smo pogled na popis najboljih kilometraža vozila, neka nam pogled na smisao kilometraža vozila i razlog njihove visoke performanse.
Kilometraža automobil u osnovi automobila i hibridni automobili su općenito vrlo goriva učinkovita. Koncept hibridne automobile počeo dobivanjem puno popularnost zbog svoje jedinstvene tehnologije i efikasnost rada. Iako ovi automobili imaju vrlo složene vrste inženjeringa, kao što su automobili vrlo učinkovite s obzirom na jednostavan princip rada. U normalnim automobilima, auto gibanje uvelike kontrolira kočnice i mjenjače, primjena kočnice i mijenjanje brzina rezultate u trenje i proizvodnje toplinske energije, što usporava automobil. Međutim, jedan veliki nedostatak je da je kinetička energija (gibanje automobil) dobiva pretvaraju u toplinsku energiju koja na kraju izgubiti. Hibridnog automobila mehanizam radi na takav način da kada kočenja, kinetička energija pretvara u električnu energiju koja je pak, sprema se u automobilu baterije. Automobil je baterija onda se koristi u električnim motorom koji pokreće automobil, motor. Ovaj mehanizam je vrlo instrumentalan u uštedu goriva.
Popis najboljih Kilometraža automobila; Kao što je spomenuto, najbolje kilometraža automobili nisu samo hibridne automobile. Postoji veliki broj automobila koji nisu hibridni ali imaju sjajan kilometraža zbog fin konstruiranih modela. , Toyota Prius: Smatra se najbolji kilometraža automobil ikad, Toyota Prius je izvrstan hybrid koja je dostupna širom svijeta i sa 1.8 litarskom motorom (razlikuje se ovisno o sub modeli), auto daje čeljust pada potrošnju goriva od oko 50 MPG (milja na galon) ako ste vožnju u gradu s razumnom traffic. Ovaj automobil je također pruža jednako dobre ekonomije od oko 48 mpg na autocestu otvorenom cestom. ; Smart za dvije Cabrio: Smart za dvije konvertibilne, koja je proizveden od strane "Smart", je remek djelo inženjerstva. Automobil je slatka 1 litre motor (niži CC u nekim slučajevima), koja je podijeljena u 3 cilindara i zajedno s 5 ili 6 stupnjeva prijenosa. Kompaktnost iz auta i svojim prekrasnim 33-41 MPG to traje do pozicije najbolje automobile plin kilometraža svih vremena. , Honda Civic Hybrid: S japanske tehnologije izrade nalet u hibridnih vozila Honda nije daleko iza. Tvrtka je pokrenula 1,3 litar Civic Hybrid koji ima automatski mjenjač 5 brzina. Vozilo održava svoj elegantan izgled i ugled, a također daje briljantan 40 - 45 MPG. , Audi A3: Ako ste obličje za stvarno dobar plin kilometraža vozila, a zatim Audi A3 je cool kockati. Automobil ima 6-stupanjski automatski mjenjač brzina kutija s 4 cilindra 2 litre motor. Ovaj veliki SUV daje vrlo dobre MPG od 30 do 42 godine. , A to je prilično sveobuhvatan popis, a ne moze biti mnogo više dodataka i oduzimanja na njega. Također treba napomenuti da MPG-ih godina najbolje kilometraža vozila će se razlikovati od situacije do situacije.

No comments:

Post a Comment