Tuesday 3 January 2012

Meksički Fan Palm Care

Meksička fan dlan znanstveno poznat kao Washingtonia robusta raste vrlo visok, i je poznato rasti iznad 80 stopala. Ova stabla dot Kaliforniji krajolik i čini se da raste gotovo posvuda, oni trebaju vrlo malo održavanja, kao vjetrenjače palme. Ima vitko rutav deblo koja izgleda kao iako stablo ima narasla vaga, na vrhu debla, ima zeleno prstast lišće. Stablo također ima kremast cvijeće koja rijetko može vidjeti iz tlo, kao stablo raste vrlo visok. Ona također ima crni plodovi koji ne stelja tlo ili privući glodavaca i štetočina. Meksička ventilator palmi skrb nije puno, jer stablo čak može opstati suše uvjetima i nema mnogo štetočine that nasrtati ovog stabla. Meksička ventilator dlan također poznat kao Washington dlan i može bio viđen uz ulicama u Kaliforniji.
Meksički Fan Palm Tree Care Upute
Ako imate meksički stablo ventilator dlan raste u vašem pozadini, ne trebate učiniti mnogo brinuti toga, drvce će brinuti o sebi. Ovog brzorastućeg stablo vidi to uključivanje u mnogim landscaping projektima jer meksički ventilator dlan skrbi minimum. Poput drugih stabala, dlan nema mnogo ostavlja prostirci i niti ima plodove koji će uzrokovati problem. It's rast je osamljenički i ne prijetiti invazije poput većina štramplice. Neki od čimbenika trebate pogledati u su:
Tla: To caruje na dobro dreniranim tlima i pod suncem, glavni razlog iza njega's neobuzdanog rast u Southern California, Arizona, Baja i Meksiko. Biljka je vrlo jak i sol otporan i također ima kvalitete sušu otpornost. When sadnjom meksički fan palme osigurati koje često vode stranicu, ali paziti da ne ostavljaju tlo previše mokre, jer ovo može dokazati kontra produktivno. Kada kopaju rupu biljka stablo, učiniti velike dovoljno tako da korijen loptu dlan uklapa snugly u zemlju s grafta sindikat odmah iznad tla.
Gnojiva: palme poput tla bogata mangan, željezo i kalij, pa kada pritisnete vaše lokalne gnojiva trgovine pobrinite se da dobijete gnojiva da su ovi minerali. Palm će trebati gnojiva podržati to rast u vegetacije, i možete dobiti specijalno formuliran gnojiva iz tržišta tu adresu ovu potrebu. Postoje neke gnojiva na tržištu koji pomažu održavanje uzgojene palme, i trebali dodati ove u vašu košaricu koja od palminog biljnih skrbi.
Rezidbe: meksički ventilator dlan rezidbe treba učinjeno pažljivo, jer imaju velike zakačen obliku trn poput projekciji, koji mogu vam dati cuts. Koristite dobar par jedrenjaka i nositi rukavice kada koristite ih. Ako razmišljate o narasla meksičkog ventilator palmino stablo podrezivanje je dobra ideja doći u dodir s vašim lokalnom arborist koji će imati pravo stablo podrezivanje oprema za posao. Također pročitajte palmom podrezivanje.
Uklanjanje: Ako planirate meksički uklanjanje ventilator dlan, prvom otkosu dlan dolje na tlo i koristiti rješenje nazivom ukupno vegetacije na panj. Kupite bocu ovo rješenje koji košta oko USD 8 i pomiješati ga s vodom, kao i po uputama i to sprej preko panj. Za više informacija pročitajte putem palma uklanjanje. Možete također dobiti proizvod na tržištu zove tlo jasno, što je učinkovit kao ukupno vegetacije, i ako ne možete rukovati to samo nazovite svoju lokalnu arborist i oni će to učiniti za vas. Meksička fan palma korijenski sustav nije jako složen, pa je lakše izvucite ga tla kad je mlad. Prelistavajte ventilator brigu palme.
Meksička fan dlan skrb ne težak zadatak i oni izgledaju zaista veliki nadvila nad zemlju i dotting neba liniju. Tako ih sadnju u vašem dvorištu će definitivno ostaviti ljude pun straha.

No comments:

Post a Comment