Sunday 15 January 2012

Opleten frizure

Nakon što je kosu opleten na razne načine može vam dati elegantan izgled. Iako pletenice su vrlo popularni među Afroamerikancima, danas također možete vidjeti mnoge druge nošenje tih. Postoje razni načini češljanja kosu u pletenice i pletenice kose može dalje styled dobiti običan ili kovrčava pletena šiške. Iz nevidljivi pletenice gustim pletenice, možete eksperiment s puno obrata i pletenice na svoju kosu. Ove niske održavanje frizure su veliki za posebne prigode poput vjenčanja i zabave, kao dobro. Dakle, ako želite znati neke od najboljih pletenica frizura, držati čitanje.
Cool Pletena frizure treba obući
Redovita pletenice, tri debela pletenica cjedilu, također poznat kao pletenica je najčešći pletenice frizuru. Možete to sa par strana, swept bangs i elegantan izgled. Vezati gumeni pojas za pletenice i ostaviti dugim kose besplatno na dnu imaju prilično izgled. Možete imati dva jednostavna pletenice, jedan na svakoj strani, kao dobro. Oni s dugom kosom također može uviti pletenicu i učvrstite ga Bobby igle imati pletena updo.
French pletenice, možete izabrati da ima jedan od francuskog pletenica kosa stilova dodajući resice kako bi dobili moderan izgled. Francuski pletenica stilovi su najbolji način da se haljina za posebne prigode. A opleten glavu, s jednostavnim i francuski pletenicu čini još jedan best opleten frizure za žene. Popratni Francuski pletenica izgleda vrlo elegantno za one s kliznim kose i okruglog lica.
Micro pletenice, Mikro pletenice su vrlo popularne opleten kosa stilova za žene i muškarce koji daju izuzetno cool i trendi izgled. Sa cijelom dužinom kose opleten u niz izuzetno pletenice, vi ste sigurni da izgledaju prilično. Možete imati jedan centar, strani ili nema particije, a uzimajući ovaj frizure. Osim toga možete ostaviti svoje kosu bez s tim nevidljivim pletenice ili čak ih vezati na različite načine. Vezanje niske ili visoke poni je dobra ideja. Također možete imati ih opleten u jednom jednostavnom pletenica dalje. Micro pletenice can biti uvijen u valoviti uzorak kao dobro.
Riblji rep pletenice, a to opleten frizura daje vrlo sladak i ženstveni izgled na žene koja ga nosi. To je također jedan od najboljih pletenice frizure za djecu, s obzirom na tanke vlasi kose koje čine cijeli pletenicu. The riblji rep pletenica je sličan francuskom pletenicu, s jedinom razlikom što je debljina nitima. Oni kaskadno niti iz obje strane glave su vrlo tanke u slučaju riblji rep pletenice. Riblji rep pletenica upute nisu vrlo teško slijediti kao što mnogi se pitaju.
Košarica tkati, Ako želite palube svoju kosu za posebne prigode možete uzeti u obzir da zamršen frizuru poput koš tkanja. To je frizura koja je sigurni da vam dati toliko željeni jedinstven izgled. To je jedan mix mikro pletenice ili nevidljiv i updo. Mikro pletenice su učinili tako da čine crisscross uzorak na svoju krunu. Ako imate dugu kosu, možete staviti odriješiš pletenice u istom crisscross uzorak. Dužina kose ispod potiljka can biti uvijen gore i vezan u kolač samo iznad potiljka, vezan na jednostavan pletenicu dalje, ili uvijen i lijevo besplatno.
Od frizure do updo slobodno teče brave imate mnogo opcija u pleteni frizure. Odaberite onaj koji odgovara vašem ukusu i dobiti spremna za don zapanjujući izgled.

No comments:

Post a Comment