Wednesday 4 January 2012

Najbolji eBook Reader

Ništa ne može pobijediti zadovoljstvo čitajući vaše omiljeno štivo na kišni dan ispijajući šalicu vruća čokolada. Međutim, noseći knjige, dok putovanja je previše gnjavaže, zbog njihove težine. Što ukoliko mogao nositi cijeli biblioteke gdje god da ode? Ova ideja više nije daleka san sada. You zaista mogu nositi tisuće knjiga s vama u kompaktnom uređaju naziva ebook čitač. Iako, ebooks nisu novi za nas, ebook čitateljima svakako jesu. Oni su još doći do svakog domaćinstva u narodu. Ovaj vodič na najbolji ebook čitač 2010 može pomoći da napravite pravi izbor iz niza ebook čitateljima na tržištu. Prije toga, neka nas razumjeti u detalj što ebook čitač je točno.
Što je eBook Reader
Ranije, elektroničkim podacima u obliku dokumenta se može promatrati samo iz računala ili prijenosnog računala ekran. To je bio mučan proces kao jedan je morao gledati u vedro lit ekranu računala za vrlo dugo vremena. Čitanje knjiga je osobito težak zbog brojnih stranicama. Nadalje, čitanja iz ekrana nikada ne daje Vam isti užitak kao čitanje iz knjige. Prenosivost je još jedan problem kada ste pročitali eBook iz računala. Čak i uz najbolje ebook čitač softver poput Adobe Acrobat iz, your woes nisu smanjene. No, uz izum eBook čitač možete sada zapravo držite vaše eBook u ruke i pročitati ga na način ste pročitali tiskanoj knjizi. EBook čitač potječe njegova nadahnuća iz mp3 playeri, gdje možete pohraniti i reproducirati tisuće pjesama. Slično tome, ebook čitač omogućuje pohranu i čitati tisuće knjiga. Mi ćemo proučiti tehničke specifikacije od najpopularnijih i najbolje ebook čitač za PC.
Best eBook Čitatelji
Amazon zapaliti, Kindle je ebook čitač Amazon iz koje je poznato po visokoj razlučivosti zaslona, ​​Wi-Fi povezivost i SD kartice utor za proširenje. Možete pristupiti sveobuhvatan katalog knjiga sa Amazona preko ovaj ebook čitač. Što više, možete pregledavati putem nekoliko stotina časopisa, blogova, pa čak i novinama. To je najbolji ebook čitač za Mac, kao i Windows, kao što je kompatibilan s oba. Ostale značajke uključuju ugrađeni tipkovnica za uzimanje bilješke i za pregledavanje svrhu. To je najbolje za Apple ebook čitač ozariti iPhone kao za iPhone dolazi besplatno.
Međutim, zapaliti doista ima nekih nedostataka, koje se ne može ići prema dolje i sa svim korisnicima. It loše je vještina i ne izgledaju tako elegantno. Njegova visoka cijena od oko 360 USD, također može biti problem za neke kupce. Iako nudi Wi-Fi povezivost, to ne imati punu instaliran web preglednik. Nedostatak puni zaslon u boji je još jedna stvar koja radi protiv zapaliti. Međutim, njegov najveći nedostatak je u tome što samo daje pristup Amazon ebooks samo. Iako možete dobiti druge knjiga datoteke pretvaraju u ozariti formatu za besplatno, proces je malo zamoran.
Sony PRS-505; Ovaj ebook čitač ima tipičan dizajn Sony sa svojim njegovan izgled i dva šik boje duboko plave i srebrne. Visoki kontrast u boji ekran je usporediva s kvalitetom tiskanih stranica. To je podesiv veličine fonta i nudi kompatibilnost za PDF i Word datotekama. Međutim, on svibanj ne biti najbolji ebook čitač za PDF datoteke kao što su ovi često u smanjio format, što je teško pročitati. Još jedna cool značajka Sony PRS - 505 je mogućnost da igraju DRM-free mp3 glazbu i audio knjige. Ona također ima iznimno dug vijek trajanja baterije.
Neke od rijetkih nedostataka Sony PRS - 505 uključuju relativno manju zbirku ebooks iz Sony online trgovine. Štoviše, to ne dopušta desktop softver podrška za Mac računala.
Kada se usporedi s zapaliti, Sony definitivno visoke ocjene. Također je manje skupo nego zapaliti i što je najvažnije to dolazi iz Sony! Stoga, kvaliteta nikada ne može biti problem.
Nadam se da ove informacije na najbolji eBook čitač vam pomaže u kupnji knjiga čitač. Postoji nekoliko drugih brandova kao što Barnes & Noble gluho, Entourage Edge, Cybook Opus, IREX Ilijada 2 i sl. koji su usporedivi s dvije navedene. Međutim, provesti malo istraživanje prije nego što zapravo kupiti jedan.

No comments:

Post a Comment