Tuesday 17 January 2012

Lutajući Jevrejin bilja

Najviše divio Wandering Jew biljka je porijeklom iz brazilske i meksičke tropske prašume i izuzetno je lijepa i lako uzgaja biljke. Oni podsjećaju spiderwort na mnoge načine kao i njegov istaknuti lišće i stalkless i prateće stabljike. Listovi su jedinstvenu značajku koja ga razlikuje od standardnih zeleni list. Listovi su sjajne i dva inča dugo. Gornja površina lista je oslikana sa srebrnim prugama i ljubičasta na drugoj strani. Također ostavlja imati varijacije u boji pruga kao što su roza, krem ​​i ljubičasto. Ova varijacija u lišću napraviti niz ove biljke, tropska šuma biljka različiti jedni od drugih.
Vrsta koja fascinira me najviše je ljubičasta Wandering Jew biljka. Neka nas imaju pogled na neke druge uobičajene vrste ove biljke.
Zajednički sorti Lutajući Jevrejin PlantFeatures; Tradescantia Albiflora 'Albovittata'White traka na plavkasto-zeleno lišće; Tradescantia Fluminensis' Quicksliver'Leaves zelenih i srebrnih pruga; Zebrina pendula 'PurpusiiPurple i zeleno lišće; Zebrina pendula' Quadricolor'Pink, crvena, srebrna i zelene foliages; Callisia elegans ili Setcreasea striataSmall lišće, stabljike duge i dosadne zeleno lišće
Kako Briga za Wandering Jew bilja
Houseplant Lutajući Jevrejin je većina divan zatvoreni biljka zbog lakoće briga. Evo nekoliko savjeta o tome kako briga za biljke Lutajući Jevrejin. Biljka zahtijeva indirektne i svjetlost, jer u slabom svjetlu boje lišća blijede. Tlo treba biti vlažna, ali ne dodavati vodu direktno u krunu, jer bi to moglo istrunuti svoje biljke. Držite provjerite da ne bude jako suh. Biljka treba posebnu skrb u zimama. Dodaj blagim tekućim gnojiva biljka svaki mjesec. Osigurati prosječan iznos od vlage i tople temperature. Ako je biljka je u viseće košare, magla se redovito. Držite rezidba krajevi stabla često, jer će to pomoći matične rasti više grana i to će dati izgled teška za biljke.
Ako se rezidba nije učinjeno, stabljike će rasti tako dug i tanak, dugonog proizlazi ukloniti. Također, morate zaštititi biljke od lisne uši i pauk novčića koji napada korijen. Odmah ukloniti zahvaćeni lišća i oprati biljka s vodom. Ako želite da propagira biljka, a zatim izrezati tri inča dugo stabljike, uklonite lišće od dna i zamoči ga u rooting hormon u prahu i to biljka u loncu. To će potrajati nekoliko mjeseci da se razvije korijenja. Ovdje su neke činjenice o ovom biljke koje morate znati prije nego što ga imate u vašem domu.
Činjenice o Wandering Jew bilja; Znanstveni NameTradescantia Zebrina, Zebrina pendula, Common NameWandering Židov, Inch bilja, svjetlo RequirementBright svjetlo za prigušenog svjetla; TemperatureBetween 60 F 75 F, Voda RequirementDrench, HumidityAverage, PropagationLayering i matičnih reznica; Dekorativni UseHanging koš i na stolu ; AvailabilityYear-round
Zanimljive činjenice o Wandering Jew bilja; Njihovi rođaci su Rhoeo i druge spiderwort. , Oni su članovi Commelinaceae (spiderwort) obitelji. ; Epitet 'Zebrine' je izveden iz portugalskog znači zebra zbog prugastog uzorka. ; Postoje promjene boje poput kameleona, ostavlja se pojavljuju zelene u uvjetima slabog osvjetljenja i purpurne kada su izloženi visokim svjetlosti. ; Tradescantia Zebrine pomaže u uklanjanju onečišćenja zraka. , Lutajući Židov biljka je najmanje zahtjevna i vrlo lako rasti. Puno održavanje nije potrebno za ove biljke. Možete miješati sorti Wandering Jew biljaka u istom loncu kako bi ga potpuno drugačiji izgled. To ne samo da dodaje na svoju kolekciju biljaka, ali i ljepotu vaše kuće.

No comments:

Post a Comment