Sunday 1 January 2012

Straight kosa proizvodi

Ravna kosa postaje neposlušnu ako se ne održava pravilno. Morate koristiti proizvode koji ne bi vaša kosa dosadno i ne podliježe. Također, neke proizvode za njegu kose oštetiti vaše ravnu kosu. Tako da bi bili sigurni da koristite one prave. Evo neke ravne kose proizvoda koji će vam pomoći zadržati svilenkasto ravnu kosu.
Best ravnu kosu Proizvodi
Anti-kovrča u serumu: anti-kovrča serum štiti vašu kosu od uzimajući neposlušnu and izglađuje svaki vlasi vaše kose. Primjena anti-serum kovrča kad je kosa mokra. Ne primjenjuju se do korijena kose. Sindromi u serumu može oštetiti vašu kosu, tako da se primjenjuju vrlo mali iznos za najbolje rezultate.
Šampon i omekšivač: ravnu kosu sjaji when oprati dnevno. Koristite ravnanje šampon i uređaj koji je dizajniran za držati tvoj kosa svilenkasta i rukovanje.
Volumizing pljusak: A volumizing sprej štiti vašu kosu od vlage i daje svoj izgled kose debljine. Koristite sprej protiv kovrča koji čuva kosu daleko od frizzes i dodaje volumen to volumizing. primijeniti ga na korijene za najbolje rezultate.
Hair Shine Spray: A sprej hair sjaj dodaje sjaj na kosu. Možete ga koristiti prije sušenja. Koristite ga svakodnevno u kasnim večernjim satima, to daje veliku pogled noću.
Styling proizvodi: Zapravo trebali izbjegavati korištenje styling proizvoda. Želite li ih koristiti, primijenite ga na kraju vaše kose. Ne koristite ih svakodnevno po svaku cijenu.
Valjci: Ako želite nakovrčati kosu, pobrinite se da koristite pravi set valjaka. Veličina valjaka ovise o duljini kosu. Ako imate duge kose, a zatim upotrijebite veće valjke i obrnuto.
Fenom: udarac za kosu se može koristiti za stil Vašeg ravnu kosu. To treba da se koristi radi izbjegavanja oštećenja kose. Uvijek zapamtite da češljati kosu s vrha na savjete s okruglom četkom, a udarac sušenja. Također, suho jedan dio vaše kose u jednom trenutku. To čini kosu upravljati.
Ravnanje kose proizvodi: Savjeti i alati
Normalno, postoje dvije opcije lijevo s ljudima koji su kovrčavu kosu. Jedan od njih je da ga ostavite kao što je, a druga je koristiti stan željeza ili trajno ravne kose proizvode ili bilo kakve kemijske koja obećava da će izravnati kosu. Nažalost, obojica mogu oštetiti vaše kose na svoj način. Ovdje su neke dlake ispravljanje savjeta koji mogu pomoći da dobijete ravne glatke kose. To također uzrokuje manje štete, ako se koristi ispravno.
Kose straightener: A kosa straightener je najčešće korišten proizvod za kosu ispravljanje. To je alat hair styling koji je također naziva kao flat iron. Ima keramičkih grijanje element koji opskrbljuju konstantan topline kose, čineći ga ravno. Ploče je najvažniji dio bilo kojeg kosa straightener. Najbolje straightener kosa će imati poboljšane kvalitete ploču koja će vam dati manje oštećenje kose.
Ravnanje Hair Comb: sušilo za ravnanje češalj je pogodna za kovrčavu ili valovitu kosu. Prije uporabe straightener kosu češlja, uvijek šampon, stanje i puhati suhu kosu. Zatim primijeniti neke pjenu za kosu i dio njega u posebnom nitima. Uzmi jednog cjedilu i klize straightener hair češalj nježno kroz nju. Uvijek ići od korijena do vrhova. Jedan kliziti je dovoljno za normalnu kosu. Grubo kosa zahtijeva dva i pedeset osam klizi. Primijeniti losion ili gel nakon ovog postupka. To pomaže držati kosu glatkom i za rukovanje.
Hair Ravnanje Četka: sušilo za ravnanje četka za kosu ispravljanje alat koji se koristi sa sušilom za kosu izravnati kosu. Ona ima toplinska ploče koje osigurati čak distribucija topline, dok straightening i također pomaže u sprečavanje oštećenja i brzo sušenje kose. Kose ispravljanje četka se uglavnom koristi za valovitu and kovrčava kosa.
Ravnanje Gel: Ravnanje gel je idealan za one s blago kovrčavu ili valovitu kosu. Prije primjene gel, čisti kosu s dobrim šampon i omekšivač. Sada je suho uz pomoć ručnika, a zatim primijeniti gel. Nakon primjene ravnanje gel, puhati suho kosu tako da je češljanje, s ravnim zubat četkom. Uzmi jednu nasukati na vrijeme. Nakon puhati sušenja, primjenjuju vrhnje bi zaštitili kosu from bitak neposlušnu.
Hair Styling Losion: To je styling losion za sve napravio hair straighteners and stan Okovi. Koristi se za održavanje kose dok ravnanje. Kosa postaje manje i neposlušnu Stoga se izravnala s bilo kose straightener lako.
Kemijski Hair Ravnanje
Kemijski hair ravnanje uključuje primjenu jake kemikalije za kosu shaft. Kemijsko ravnanje kose može biti privremeno ili permanent hair ravnanje metoda. Obje od njih zahtijevaju uporabu proizvoda pravo da se izbjegne oštećenje. Preporučljivo je otići na njegu kose profesionalni i slijediti njegove / njezin savjet, kao primjena kemikalija zahtijevaju potpuno poznavanje kose straightening tehnika. Ovdje su neke dlake proizvodi koriste u opće kemijske hair ravnanje postupak.
Kemijska Hair relaxer Formula: A relaxer kemijski kosa je korišten da se opustite svoje prirodne kovrče i omekšati kosu. The relaxer ostavljena na za pravo količinu vremena za vaše kose i zatim temeljito istjerao Edena s toplom vodom. Ali prije primjenu relaxer, kosa profesionalni prvi određuje jakost relaxer će se koristiti uzimanjem cjedilu test. Nakon cjedilu test, relaxer formula određuje. Različite teksture kose zahtijevaju različite relaxer formule. Određenje formule također ovisi o postotak kose oštećenja. Normalnu kosu s minimalnim oštećenja može podnijeti svaki relaxer, boji kosu fine teksture zahtijeva umjerenu relaxer i suhu kosu s najviše oštećenja treba snažan relaxer. U slučaju oštećene kose, jedan zaštitna krema primjenjuje zaštititi skalp iz bilo kemijske gori.
Neutralizer: A neutralizer koristi se ako relaxer formula previše alkalna. The neutralizator održava pH razinu od kose i sprječava prijelom.
Shampoo: Postoje puno šampona napravio za kemijski opuštena kosa. Korištenje šampon općenito izbjegavati u kemijskim kose ravnanje postupak, ali se preporučuje tijekom prvih oprati kosu nakon ravnanje.
Uređaji: A uređaj se koristi za obnavljanje kose prirodnih ulja. Svaki uređaj tip ovisi o kosi teksture. Tečni Kondicioniranje i vrhnje uređaji su neke od omekšivača tipova dizajniran za post opuštanje korištenje.
Tko ne želi glatke svilenkasta kosa? Nakon svih kose je jedan od važnih sredstava za ljepotu žene. Pa koristite gore navedene ravno proizvode kose i osjetite razliku!

No comments:

Post a Comment