Monday 9 January 2012

Problemi odvodnje

Dobar sustav odvodnje oko kuće je važno, što su siromašni drenaža može stvoriti mnoge probleme. Loše drenaža može dovesti do temelja probleme, zbog začepljenja voda. To može smanjiti vrijednost imovine, također higijene može odbiti. Zbog nagomilanih voda može postojati razvoj komaraca. Dakle, kako bi izbjegli bilo kakve probleme odvodnje, potrebno je instalirati i održavati dobar sustav odvodnje. Ovdje su savjeti o utvrđivanju odvodnje problem u kući koja nema sustav odvodnje, te savjete o tome kako dijagnosticirati drugih problema odvodnje i učinkovita rješenja odvodnje.
Identificiranje odvodnju Problemi
Prva stvar koju trebate učiniti je pronaći izvor vode. Jer, po pronalaženju izvora vode koju se lako može implementirati novi sustav odvodnje ili odčepiti postojeći sustav odvodnje. Uglavnom, kuće koje se nalaze na području nagnut, dobiti višak vode udruživanje problema. Akumulacija vode također se pojavljuje ako postoje višak vode odvodi krov tik do vode temelj svoje kuće. Većina drenaža problemi u dvorištu nastaju zbog dvorišta, često su udario po trčanje kroz vodu s krova ili zbog slomljena cjevovoda.
Dakle, uzeti bilježnicu sa sobom i napraviti check up oko kuće da biste pronašli izvor vode začepljenja. Provjerite žlijeb prvi, da li su ispravno instaliran, te osigurati, ako su čisti. Zatim provjerite downspouts ako su čisti, ili ako postoji išta na to što je stvaranje začepljenja. Ako je tako, onda ukloniti sve nečistoće na downspouts. Zatim provjerite za uređenje okoliša, ako je pravilno nagnut. Ako voda je usmjerena na kanalizacijski sustav ili sustav oluja mozgova. Također, na kraju, provjerite postoji li višak malča u vašem vrtu, koji je hvatanje viška vlage. Ako postoji višak folije, a zatim koristeći grablje, skinite neki od malča. To je oko odvodnje probleme i kako ih prepoznati, sada neka nam pogled na neke rješenja za odvodnju problema oko kuće.
Rješenja za odvodnju problemi
Francuski odvode: "Ovo su vrlo učinkovit i popularan kao drenaža rješenja. Francuski odvod instalacije je jednostavan, sve što trebate napraviti je kopati rov na bazi nagnut regije, a zatim dopustiti Francuski odvod za hvatanje vode i redistribuirati ga.
Sump Pumpe, sump pumpe su vrlo učinkovite u borbi protiv odvodnju problema u dvorištu, i oni su na snazi ​​u najekstremnijim situacijama, kao dobro. Na primjer, ako je niskih voda tablicu koja gura vodu iz ispod zemlje, onda će voda se nakupila u jami sump. Tada će se voda iscijedi crpljenjem daleko od utemeljenja kuće pomoću podzemnih cijevi. Zatim, ova voda će biti usmjerena na gradski sustav odvod oluja ili da dobro osušite.
Kemijska Wells; Kemijska bunari su popularni kao rješenja za odvodnju dvorišta u regijama u kojima cijevi ne može biti spojen na odvodnju oborinske vode sustav. Kemijska bunari se pune sa šljunkom, a zatim okružen filter tkanine. Voda teče u dobro, a zatim infiltrati unutar zemlje kroz šljunak.
To je sve o tome kako prepoznati odvodnju problema zajedno s nekim rješenjima odvodnje oko kuće. Nakon što ste identificirali problem odvodnju, instalacije učinkovit sustav odvodnje ako je potrebno, ili očistiti i održavati postojeći sustav odvodnje. Provjerite da li provjeriti sa zakonima o stanju, dok režiju višak vode na suho dobro ili grad oluja sustav za odvod. Kao i neki zakoni države da se višak vode mora filtrirati i zatim upućeni na javne odvod.

No comments:

Post a Comment