Saturday 21 January 2012

Poznati tetovaže

Not jedan veliki can be named country, the from polarnih područja na sjeveru do New Zealand u south, u kojem starosjedioce not do themselves tetovaža.; ~ Charles Darwin
To je jedan od najpoznatijih tetovaža navodi da dokazuje da tetovaža što je oblik umjetnosti poznate čovjeku od davnina. To je popularna u drevnom Egiptu, Grčkoj i mnogim drugim dijelovima svijeta. Kasnije ga ponovno popularnost u 20. stoljeću, a danas, tetoviranje je jedan od najpopularnijih oblika umjetnosti u cijelom svijetu. Jednako je popularno među muškarcima i ženama svih dobnih skupina. A sada da su mnoge slavne osobe nalaze se različiti sportski tattoo dizajna, svoju slavu dosegla nove visine. Imate li i želite imati tetovažu napravio na vašem tijelu? Onda vam svibanj naići jednostavno bezbroj obrazaca i simbola koji se mogu koristiti kao tetovaža dizajne. Ako želite imati savršen (i ne kontroverzno) trajno tetoviranje, onda možete ići za svjetski poznate tetovaže kao što su sigurnije opcije. Neka nas pogledajte na to detaljno.
Najpoznatiji Tetovaže
Iako je tetoviranje je jednako popularna kod muškaraca i žena, postoje određene tetovaža dizajne koji su namijenjeni za muškarce ili za žene kao što se pojavljuju muški ili ženski respektivno. Ovdje su neke poznate tetovaže za muškarce i žene.
Heart Tattoo, Srce je jedan od najpopularnijih i prepoznatljivih simbola u svijetu koja se zalaže za ljubav. Srce simbolizira predanost, odnos, strast, itd. Stoga, ako ste u ljubavi i žele izraziti svoju ljubav za svoju voljenu, možete ići za srce tetoviranje. Postoji nekoliko dizajna opcije dostupne u slučaju srcu tetovaže kao što su krvarenje srca, srce s bodež, srce sa krilima, itd. Također, srce tetovaže s nazivima su jedan od najboljih dizajna za tetovaže muškarce i žene. Tattoo Srce je uglavnom na prsa, nadlaktice i stražnji dio vrata.
Butterfly Tattoo, jedan svibanj ne biti svjesni, ali leptir je jedan od najvažnijih simboli tetovaža dizajn. Skromnog izgleda leptir je povezana s dubljim značenjima poput slobode, transformacije, metamorfozom, mijenjati, itd. To je također jedan od najviše preferiraju tetovaže dizajna za žene jer je kratica za ljepotu i milost. Leptir tetovaža je napravio manjih dimenzija a stavlja se na ručni zglob, ruke, vrat i noge. Također je ponekad u paru s cvijeta ili vino tetovaže.
Nautički Star Tattoo, Uz srce i leptir, redovima nautičkog zvijezda tattoo kao jedan od najpoznatijih tetovaže na svijetu. U ranijim vremenima, ovo pet zvijezda je korišten od strane pomoraca tražiti smjerovima. Danas nautički zvijezda tattoo Vjeruje se da je vodič nositelja u životu. Također se zalaže za sreću i sreću. Nautički zvijezda tetovaža može se postaviti na zglob, ruke, prsa, vrat, donjeg dijela leđa, itd. Ponekad, dvije ili više zvijezda također može biti tattooed zajedno da se formira više razraditi dizajn.
Zodiac tetovaža, Zodiac tetovaže su stekli mnogo popularnost u posljednjih nekoliko godina. Every zodijak znak ima poseban znak or glyph povezani s njom koji mogu poslužiti kao tetovaža dizajn. All simboli Zodijaka su atraktivan i umjetnički i stoga, čine jedan od najboljih dizajna tetoviranje. Zodiac Simboli i najbolje izgledaju kada su sačinjene u plemenske tetovaže. Oni mogu biti na bilo kojem dijelu tijela i stoga se smatraju kao poznati tetovaže diljem svijeta.
Tekst Tattoo, ako ne želite imati simbol, ali naći citat ili fraza ili stih koji je smislenije, možete ga ugraditi u svoj tetovaža. Tu su atraktivni fontovi i stilovi koji se mogu koristiti dok tetoviranje. Možete tražiti smislene skripte na različitim jezicima kao što su talijanski, francuski, japanski, itd. Tekstovi se također mogu koristiti kako bi zglob tetovaže ih upisivanja u kružnim obliku kao da je narukvicu. Možete gledati za riječ tetovaže za poznate tattoo izraze.
Dragon Tattoo, Zmaj je jedan od ulijeva strahopoštovanje stvorenja nalazi u mitskim pričama i narodne književnosti. Zmaj simbolizira moć, moć, snaga, vodstvo, itd. i stoga je jedan od najpoznatijih tetovaže za muškarce. Zmaja tetovaža, napravio u šarene i jarke boje, oblike jedan od najatraktivnijih i mađijanje tetovaža dizajne. Možete nacrtati jednostavno glava zmaja ili cjelovitu sliku s njim puše vatru. Kao što zmaj tetovaže su većih dimenzija, su napravili na leđa ili nadlaktice.
Cvjetni Tattoo; Cvijeće uvijek smatraju žensku dizajna i stoga, cvijet tetovaže su preferiraju žene puno. Kako postoji samo tisuće sorti cvijeća poznata čovjeku, ima beskrajne izbor opcija a tu su i manje šanse za dizajn se ponavlja netko drugi. Cvjetna tetovaže mogu se kombinirati s leptir ili vina tetovaže u obliku nježan i graciozan tetovaža dizajne. Također, mnogo cvijeća imati određene značenje povezane s njima kao što je ruža stoji za ljubav i strast; Daisy i Lily for nevinosti, orhideja for ljepotu, nevena za bogatstvom, itd. cvijet tetovaže se također mogu napraviti na bilo kojem dijelu tijela.
Osim toga, križ tetovaže, tetovaže Koi ribe, sunce i mjesec tetovaže, itd. su neke druge poznate tetovaža dizajne. Jedan od prednosti ide za ove poznate tetovaže je da oni nikada ne izlazi iz mode. Na kraju, valja zapamtiti da stalno tetovaža odluka i uklanjanje je bolan proces i stoga, treba staviti u puno mislio prije odlaska za to. Srecno.

No comments:

Post a Comment