Friday 6 January 2012

Bug Bites o djeci

Najbolje vrijeme za biti na otvorenom i ima neki stvaran zabava je tijekom proljeća pauze i ljeta. Djeca u susjedstvu izaći igrati u parkovima i ulicama. Zajedno s djecom, majka priroda ne-tako-friendly životinjice također im se pridruže. Očito, kao roditelj, morate biti vrlo zabrinuti štiteći ih od uzimajući ubola. I to ne sviđa možete ih zaustaviti od odlaska svugdje, jer ćete zasigurno naći bugovi i kukci tamo gdje su djeca. Pa, kako možete spriječiti kukac ugriza na djecu?
Prije svega, ono što djeca trebaju biti podučavan je štiteći sebe kad god su oni vani igraju. Bilo da su u parku, bazen, ili čak u dvorištu, uvijek ih naučiti da nose zaštitnu odjeću. To znači, ako vrijeme to dopušta, nositi majice dugih rukava i / ili hlače. Možete ih spasiti od potencijalno opasnih / otrovnih uboda insekata.
Kako liječiti Bug Bites o djeci
Kao što postoje stotine insekata i bugova, a ne sve kukac ugriza može se liječiti na sličan način. Naravno, postoje različite mjere koje treba uzeti u obzir pri odabiru pravo bug bites tretman. Koji je razlog zašto smo podijeljeni ove grozan stvorenja.
Bug Bites na djecu - ose, možda vam svibanj ili svibanj ne biti svjesni, ali ose se zna da ubosti više puta. Osim toga, WASP ubod je sličan pčelinji ubod. Neka djeca (i odrasli) su alergični na ubod osa, tako da morate biti vrlo oprezni i pronaći znakove rano. Prilikom ugriza, ose ili žute jakne ne ostaviti post. Za liječenje ugriza, primijeniti led preko područja odmah, a zatim koristite lijekove (hidrokortizon 1%, benzocaine sprej, ili creme antihistaminik).
Bug Bites na djecu - komarac, komarci su hiper aktivni i oko sumrak i zoru, zbog čega se lako može uzeti svoje šanse na rezak djecu. Kao mjeru opreza, provjerite ne postoji voda stajaćica oko kuće i dvorišta (kao što su oni privlače takva mjesta). Također, nošenje zaštitne odjeće je također koristan. Za liječenje komarac ubode, odmah oprati ruke i noge s antibakterijskim sapunom i toplom vodom. Primijeniti over-the-counter lijekove koji će zaustaviti svrab.
Bug Bites o djeci - Pčele, kukac ugriza roditelj je najviše zabrinuta su od pčela. Razloga, oni su vrlo bolna i može također dati ozbiljne alergijske reakcije na djecu. Najčešća mjesta na kojima djeca mogu dobiti ubola pčela su bazen i parkova. Učite svoju djecu kako to maknuti žaoka, ako oni dobiti ugrizao jedan. Ili zamolite ih da trči odmah, tako da možete koristiti svoj nokat (ili kreditne kartice, bez igle) da biste ga uklonili. Primijeni led preko pčelinji ubod, jer će pomoći u smanjenju oteklina, primjenjuju over-the-counter lijekove. Ako je vaše dijete razvija alergijska reakcija ili je ubola na nosa, grla ili usta, nazovite 911 odmah kao tim lokacijama su opasni.
Bug Bites na djecu - Pauci, baš kao i bilo koji drugi ubod kukca, možete lako liječiti ugriz pauka. Možete primijeniti led i pauk zagristi lijekova na tom području. Kao što se pauk ugrize poznato da blisters, možete staviti band-aid preko području. To će odvratiti vaše dijete od ogrebotina i / ili dalje ga zaraziti. Ako mislite da pauk mogao sam bio otrovne ili su primijetite bilo kakvu alergijske reakcije, ne gubiti vrijeme u traženju odgovarajuće medicinske pažnje.
Ako kukac ugriza oteklina je dobivanje iz kontrole, čime se povećava, ili se neće smanjiti, čak i nakon primjene lijekova, ići u bolnicu odmah. Vi ne želite da se rizik od dobivanja infekcije ili bolesti. Pitajte svoju djecu da ne izazivaju insekti ili igraju u blizini košnica i gnijezda. Igranje u sigurnom lokacijama će pomoći spriječiti kukac ugriza na djecu. Izbjegavajte ide na drvene površine, dobro igrati, i ne dopusti bugova ugristi.

No comments:

Post a Comment