Monday 30 January 2012

Podovi za Podrumima

Prilikom odabira podrumu podnice, primarni cilj bi trebao biti prema uporabi podnice. Zapitajte se, želite li koristiti podrum kao obiteljska soba ili spremište? Dakle, imajte na umu niz funkcija svom podrumu, a zatim u skladu s tim odaberite podrumu podnice. Svaki tip podrumu podnice ima svoje prednosti i mane. Ovdje su razne vrste podnih obloga za podrume i njihove značajke, koje će vam pomoći da odlučite pravu vrstu podnice za vaše podrumu.
Podovi za Podrumima Mogućnosti
Tepih podnice: tepisi dati topao i ugodan osjećaj u podrum, što ga čini izgledaju više ružan. Možete odabrati bilo koju boju tepih, teksturama i veličinama. Međutim, provjerite da li zadržati čišćenje tepiha redovito, jer oni imaju tendenciju da upija puno vlage i promicati rast plijesni i plijesni.
Stained Beton Parket: To su najbolje što su podovi za podrumima da smoči. Također, oni se lako čisti. Možete birati između različitih dizajna i klompe kada dobivanje bojen betonski podovi, a time i možete se podudaraju s vašim podrumu dekor lako.
Pilana Podovi: Tvrdo drvo podnice je topao, lako održavanje i izgleda vrlo estetski. Ako vas na redovito završnu obradu onda to može trajati desetljećima, a vi ćete dobiti vrijednost za novac koji uložio u tvrdo podnice, kao što su cijene najviše. Možete razmotriti slikarstvo ili mrlja tvrdo podnice odgovarati vaš dom dekor. Međutim, to je skupo podnice, su vrlo ranjive na vlagu, a ponekad postaju skliske, što ga čini teško hodati na njima. Također, treba zaposliti ugovor instalirati tvrdo podnice.
Projektiran Podovi: To su dobri za ljude koji žele Hardy kat, koji još uvijek daje izgled od tvrdog poda. Projektirana podnice izrađen je s gornje slojeve od tvrdog i visoke gustoće fiberboard jezgre. Ona je otporna na vlagu, ali je tanji od običnog tvrdo podnice. Uvjerite se da imate dobru izolaciju ispod projektirana kat, kao što to može stvoriti probleme s visine kada je instaliran na podu podruma.
Laminat: Ako ste DIY entuzijasta, onda laminat je dobar izbor, kao što to može biti instaliran po sebi. Ako ste u potrazi za prostor u kojem možete napraviti svoj sitni poput rublja ili napraviti igralište za malu djecu, a zatim laminata su dobar izbor. Oni su također pristupačne, imaju više života i dolaze u različitim nacrtima. Vi samo trebate koristiti i kliknuti zaključati biljke laminata, a možete instalirati ovaj kat sebe.
Popločan keramičkim Podovi: Ako ste u potrazi za podove za podrumima da poplava, zatim keramičkih pločica podnice su dobar izbor. Podovi će biti hladno, ali možete ga pokriti sa rugs i tepiha kako bi izbjegli dodirivanje hladno podnice. Keramičke pločice dolaze u različitim uzorcima, bojama i stilovima. Možete stvoriti vizualno privlačan podrumu podnice instaliranjem različitih klompe keramičkih pločica.
Vinilni Podovi: Vinyl podnice ima vodootporne površine, što ga čini pogodnim kao podovi za podrumima. Oni su nalik tvrdo podnice, a možete odabrati određeni stil vinil podova koji ide uz home dekor. Oni su vrlo pristupačne i mogu se naći u rolama ili pločicama komada.
Guma Podovi: Ako ste u potrazi za jeftini podrumu podnice materijala, što je meko i šok koji upija onda gumene podnice je najbolji kladiti. To je preferirani izbor za djecu igraonice teretana i sobe, također je kalup i plijesni, otporan, što ga čini jednim od najboljih podnice za podrum da poplava.
To su različite vrste podova za podrumima. Dakle, odaberite pravu vrstu podnice koja odgovara Vašim potrebama, provjerite da li napraviti bazu podnice prije instaliranja nove podnice, tako da možete održavati podrumu podnice za dugo, i podrum prostor vlage besplatno.

1 comment: