Saturday 28 January 2012

Slatka laptop torbe

Iste stare dosadne crne kožne laptop torbe više nisu u modi. Ljudi su sada ide za cool laptop torbe koja odgovara njihovu osobnost, kao i njihove struke. Oni žele nešto što će biti jedinstven i pametni. Postoji toliko mnogo opcija i danas kada je u pitanju laptop torbe. Bez bilo kakvih problema, možete saznati svoje omiljene boje ili oblika. Možete odabrati laptop torbu koja odgovara vašim hobi kao što je možda, ako ste u glazbu, onda možete ići za laptop glazbe uzorak torbu, ili ako ste strastveni ljubitelj prirode, onda možete ići za one koji je priroda na temelju otisaka. Dobra vijest je da ne morate platiti puno za njih. Oni dolaze po pristupačnim cijenama. Ako ste u potrazi za nekim slatka laptop torbe, a zatim ovdje je neke podatke o tim vrećicama. Odaberite onaj koji vam najviše odgovara i ide dobili osloboditi od taj dosadno kožna torba i dobiti slatka jedan za sebe.
Povoljan Slatka laptop torbe
Ovdje su neki jeftini laptop torbe, uglavnom za žene. Dečki, možda čak i možete proći kroz ovaj popis, tako da i vi možete odabrati slatka torbu za prijenosno računalo i to dar za svoju djevojku ili sestru na njihov rođendan. Oni su idući u hatar Internet.
Athena Vez Tote, oni izgledaju kao stranka torbe i oni također mogu nositi poslovna žena. To može stati prijenosno računalo sa zaslonom veličine 15 inča. Ona se sastoji od meke kože promašaj, a zatim križ stitched. Ona također ima prijenosni remen. To je tapaciran interijera i uz svoj laptop, ima dovoljno prostora za staviti na druge stvari previše. Ako ste zabrinuti o cijeni, cijela stvar će vas koštati samo 84,99 USD.
Kipling Nyxl 17 Laptop Case; Ove stilski laptop torbe će stati prijenosno računalo sa zaslonom veličine 17 inča. To je objekt otvoriti rajsfešlus na tri strane. Za svoj laptop, glavni dio torba je zatvoreni prostor. Osim toga, postoji i dovoljno prostora da se stavi u druge stvari, poput olovke ili mobitel ili bilo koji drugi manji predmeti ili prijenosna računala. U drugom džepu, možete zadržati svoje dokumente i datoteke i druge važne stvari. Torba je voda dokaz, što znači da čak i ako se cijedi na kiši, tvoj laptop će biti sigurni. Sve to za samo 114,00 USD.
Sumo Slučajevi 12 Pink laptop rukav, ne idu po svoj izgled. Možda se pitate kako se to moglo soft torbu pomažu u zaštiti vašeg računala. Ali vjerujte mi, ova torba je jedan od najboljih slatka laptop torbe da će zaštititi vaš laptop. Ona se sastoji od čvrste čičak i dodatni padding je dao za bolju zaštitu. Ova torba nema zatvarač, tako da ne morate brinuti o svoj laptop uzimajući izgreben. To je lako će se uklopiti u 12 inch laptop. Izvan torba je izrađena od najlona. Ova torba je će vas koštati samo 19,00 USD.
Chloe Dao za nuo-Slim Laptop Kratak; Za sve one koji imaju tanki laptop, ono što vam treba je tanak modni torbu za prijenosno računalo kao što je ovaj jedan. Postoje opcije u boju i veličinu vrećice. Odaberite jedan od vaših želja. Uz laptop, također imate dovoljno prostora za obavljanje svoje druge stvari, život datoteke i mape, ili mobitel, itd. Možete nositi vaš laptop za rad u ovu torbu. Ove slatka dizajner torbe laptop će vas koštati oko 60,00 USD. Ove torbe su također dostupan online. U stvari, ako shop za ovu torbu on-line, to će vas koštati samo 54,00 USD. Dakle, što veliš? Zanima ga kupuju?
Garderoba za laptop torba, obojene torbu kao i nakićena ... je da vrste vrećica tražite za svoj laptop? Onda ići dalje, ova torba je onaj koji vam je potrebna. Točkice su se vratile s praskom, ali s novim i drukčijim stilom. Postoje razne boje za izabrati iz. A to će vas koštati samo 40,00 USD.
Zato što su vas čeka za dame? Idi zgrabite jedan od tih slatka laptop torbe sada prije nego što su svi out of stock. Nosite svoj laptop u ove vrećice, pokazati svoje stil i uživajte u komplimentima koje ste dobili, jer je torbu. Uvjeravam vas, od vas će hatar Internet.

No comments:

Post a Comment