Monday 30 January 2012

Što je keratin kose tretman

Chemical hair tretmani su rastom u popularnosti tijekom posljednjih desetljeća zbog njihove sposobnosti da izravnati kovrče nepokorna na glatku, svilenkastu vlasi kose. Peglanje, što je najviše popularno koristi hair ravnanje tehnika je dugotrajan proces, jer mora biti učinjeno na dnevnoj bazi za održavanje ravno kosa izgleda. Međutim, s kemijskim hair tretmani kao što su popularni hair keratin tretman, dva sata sjedi jedan je dovoljno za to što je svilenkasto glatka dlaka koja traje oko 3-5 mjeseci. To ne samo ispravlja vlastite kose, ali i daje sjaj i zdraviji izgled. Danas, Brazilac keratin hair tretman je najpopularniji oblik keratina hair tretmana koji se pruža na gotovo svim salonima diljem SAD-a. No, ono što je keratin hair tretman? Let's pronaći out!
Što je keratin Liječenje Hair?
Keratin hair tretman je vrsta kemijske hair tretman koji uključuje primjenu tekućih keratina na kosu i stan glačanje. 88% od jedne kose sastoji se od keratin proteina, koji je jak tvar daje hair njegovu teksturu. Česti zlouporabe kose, kao što su bojanje kose, kosa ravnanje itd. uzrokuje keratina u kosu da oštećuju, time dajući kose svoje oštećena i ne-privlačan izgled. Keratina izvađen iz vune životinja obrađuje i primjenjuje na ljudske kose obnavljanje izgubljenog keratin razinama, a time vratili zdravi, sjajan izgled. Najbolji dio o ovom liječenju je da se radi na svim vrstama kose, bilo da se boji, oštećene, grubo, neposlušnu and podliježe kose.
Keratin Hair postupak obrade
Od kada smo imali uvid u ono što je keratin hair tretman, Let's imaju pogled na kako se ovaj tretman zapravo provodi. U keratin tretman izglađivanje, stilist salon će prvo oprati kosu s kose razjasnili šampon, a zatim ga isperite nakon 2 minute. To je učinjeno kako bi svoju kosu prijemljiv za keratin rješenje koje će se primjenjivati ​​kasnije. Mokro kosa je ručnik suši, nakon čega keratin rješenje se primjenjuje na ovu vlažnu kosu. The keratin rješenje miriše nešto kao kokosovo ulje za sunčanje. To je rijetko primjenjuje, ali temeljito od glave do kraja kose. Udarac za kosu onda koristi se za suhu kosu puhati u potpunosti.
Nakon što je kosa suha temeljito, stan glačalo zagrijava na 450 stupnjeva celzijusa se koristi uz uliti u keratina kose folikula. Stan željezo pečata keratin, zamke vlage, hidratizira kosu i daje kosi sjajna obrada. Čitav postupak prijave je potrebno 2-3 sati, ovisno o dužini nečije kose. Na kraju tretmana imate svilenkasto glatka, meka, uvjetovan, prekrasna bez kovrča kosu. Međutim, postoje neke žice u prilogu?
Keratin Hair nuspojava liječenja
Primarni faktor koji predvodio sve novosti o opasnostima hair keratin tretman bila je činjenica da formaldehida je bitak dodani to keratin rješenje za ravnanje učinak. Keratina samo mijenja strukturu kose, dok je formaldehid je bio odgovoran za ravnanje kose. Međutim, formaldehid je kancerogen i formaldehid izloženosti je poznato da popuštati do raka. Tijekom liječenja keratina kose, pare koje proizlaze iz keratina rješenje može ugroziti živote oba salona zaposlenik provodi liječenje, kao i klijent dobivanje tretman učinio.
Međutim, danas keratin hair tretman tvrtkama kao što su brazilski propuhivanje i keratin kompleksa Coppola su se s novim formulama keratin tretman. Ove liječenje keratina kose proizvođača i danas tvrde da je njihova nova formula je lišena kancerogen formaldehid i da je siguran za korištenje i za zaposlenike salona, ​​kao i klijenti. Iako nije mnogo istraživanja je učinjeno na keratin tretman hair sastojaka u novoj formuli, kao i sada keratin hair tretman čini se da je siguran. Međutim, važno je da zapamtite da čak i ako formaldehid se više ne koristi, neka slična kemijska moraju se koristiti umjesto, što može doprinositi na slične štetne učinke.
Ovaj fantastičan učinak keratin hair tretman traje za 3-5 mjeseca ovisno o broju puta jednog šampona za kosu. Postupno ravno efekt će nestati off i vaša kosa će se vratiti na svoje ranije oblik. Cijene će varirati od $ 150 - $ 600 za jedan tretman, ovisno o duljini i debljini nečije kose. S obzirom na potencijal keratin hair efekte liječenja strane, to je do vas da se konačni poziv da li da ide za ovu hair liječenje ili ne. Nadam se ovaj članak na 'ono što je keratin tretman hair "je informativno i korisno!

No comments:

Post a Comment