Monday 16 January 2012

Ubojstvo uholaža

Earwigs smatraju vrt patrole posade, za grafika. Ako ne možete pronaći bilo koji od ovih nametnika snimili stvorenja, najbolja stvar za učiniti je samo neka im bude. Iako je tijekom proljeća, te Earwigs raste u populaciji. A budući da su nezreli, oni kraj gore uništavaju biljke u vašem vrtu. Ubijanje Earwigs postaje bitna kada se počnu hraniti, tijekom noći vremena, na cvijeće i povrće, početi puzati unutar kuće, a završiti prikupljanje ispod te kape.
Kao Earwigs ne štete ljudima izravno, njihova neizravna metoda štetnih cvijeća i povrća na otvorenom je prilično štetan. Dakle, u pitanju je potrebno pronaći načina kako da biste dobili osloboditi od Earwigs. U sljedećem članku, imamo navedene savjete o ubijanju Earwigs naravno, pesticida, te koraci koje treba poduzeti za kontrolu njihove populacije.
Ubijanje Earwigs u kući
Sada Earwigs je dobio svoje ime od apsurda urbana legenda (koja je ja sam u nadi da ne vjeruju u). Očito oni ne puzati unutar ljudi i uši u mozak da ga jedu. Međutim, pronalaženje veliki vojsku Earwigs unutar vašeg doma može biti uznemirujuće. Dakle ovdje su koraci koje je potrebno poduzeti kako bi se uništili Earwigs u kući jednom i za sve.
Savjet # 1: Koristite borne kiseline u prahu i insekticida prašine oko kuće ubiti Earwigs. Koncentrirajte se na vlažnim i odvratan područjima kao Earwigs općenito okupljaju oko takvih područja. Insekticida prašina sadrži pyrethrins koji je vrlo učinkovit u ubijanju Earwigs.
Savjet # 2: Uzmi prazan hrane može i ispunite ga s ½ inča biljno ulje. Dodajte čajnu žličicu meda u njemu i držati ga gdje Earwigs su bugovi. Oni će dobiti privučeni slatkim mirisom meda i puzati unutar može. Najbolji dio je da oni neće biti u mogućnosti vratiti se i da će utopiti u ulju. Upišite se u Ziploc vrećicu i baciti ga u kantu za smeće.
Savjet # 3: Još jedan način da se ubije Earwigs je tako što uholaža zamku. Uzmite stare novine, ona roll, to mokro sa riblje ulje, i kravatu s nizom. Ostavite mokrim novinama gdje su Earwigs sjatili. Budući da oni vole vlažna područja, oni će puzati unutar valjane novine i dobiti zaglavi tamo. Mjesto novine u noć, a ujutro staviti list unutar Ziploc vrećicu i baciti u kantu za smeće.
Ubojstvo Earwigs Izvan
Kao što smo ranije objašnjeno, Earwigs su korisne insekte kao što jedu puževi i drugih bića, kao dobro. No, budući da oni imaju tendenciju da rastu u izobilju i stvoriti neugodnost za ljude, Earwigs uklanjanje postaje vrlo važno.
Savjet # 1: Uzmite kantu, da se miješaju u vodi i tekući sapun zajedno. Izmiješati sve ispravno i ulijte smjesu u sprej bocu. Pljusak sapunici na lišću u vašem vrtu kao da to pomaže u ubijanju Earwigs na biljkama unutra i vani. Također, možete sprej sapunici u vlažnim i ustajao mjesta oko kuće.
Savjet # 2: Spread uholaža kontrolu sredstava (pesticidi), najmanje 6 do 10 metara od kuće. Provjerite jeste li nosio rukavice i masku za lice dok proširila pesticida oko kuće. U prizemlju će se upiti pesticida i ubiti Earwigs zajedno sa svojim jajima.
Savjeti o sprječavanju Earwigs zaraze, nemojte previše vode ili staviti previše organskog materijala u vrtu jer će se povećati uholaža rast. , Ne rastu biljke i / ili grmlja koje preferiraju Earwigs. ; Tijekom noći vremena, uključite natrijeve svjetla umjesto one svijetle bijelo, to ih privlači. ; Mjesto svijetla bijela svjetla, gdje su se okupili Earwigs uz sapunici. Oni će dobiti privlače svjetlost i da će pasti u zdjelu vode. ; To su bili savjeti na ubijanje Earwigs učinkovito. Samo slijedite korake navedene u članku i osloboditi svoj dom, i iznutra i izvana, od Earwigs.

No comments:

Post a Comment