Friday 6 January 2012

Nekretnine Zatvaranje procesa

Kad idete kupiti nekretninu, bilo stambene ili komercijalne, kupnju postupak je isti. Možete napraviti kontrolni popis različitih aspekata vaše imovine, što započnete pretraživanje, odlučiti na imovinu i pitati cijene, proračun za to, organizirati kredita i hipoteka, napraviti counter ponudu i na kraju, kad se sve je prihvatljivo, možete kupiti imovine. Nakon što se odlučite za kupnju nekretnine vama i realtor, nekretnine zatvaranja postupka ili naselje procesa, počinje. Neka nam pogled na taj postupak detaljnije.
Nekretnine Zatvaranje procesa: rada
Možete ići kroz ovih razmatranja dok kupujete kuće temeljito. Tada se odlučite za kupnju nekretnine koja je zatvaranje procesa. Završni proces je zadnja u procesu Početna Kupnja i to je najvažniji proces u nekretnine posao. Počinje jednom za kupnju ponuditi ili u suprotnom ponuda prihvaćena od strane prodavatelja imovine. Posljednji minute promjene glede imovine su napravio i konačni nudi su prihvaćene. Niz dokumenata poput ugovora, dokaz vlasništva, hipoteka osiguranja, izvještaji iz kuće inspektora, itd., su potrebne za taj proces. Možete uključiti nekretnine odvjetnik za taj proces. Korak po korak proces zatvaranja je spominje u nastavku.
Earnest Novac: kapara novac je novac koji Kupac plaća prodavatelju. Plaćanje kapara znači da je kupac je temeljito zainteresirani za kupnju kuće. Prodavatelj može uzeti u obzir da je proces prodaje kuće je započeo kada je primio kapara. Kupac se može platiti gotovinom ili može dati ček.
Provjerite Naslov: zatvaranje agent ili naslov tvrtka odabrana čija je svrha provjeriti ispravan naslov imovine. On će potvrditi prodavatelja pravni zahtjev na nekretnini, a također će provjeriti bilo koji drugi založno pravo na imovinu. Njegov posao je da provjerite da li sve potrebne porezi su bili plaćeni od strane prodavatelja. Nakon što je naslov isključen, last minute nekretnine pregovora može biti učinjeno.
Disclosures: Kupac treba da izgleda kroz kuću ponovno u posljednja 24 sata kako bi se osigurala ako je prodavatelj je napustio kuću na način obećao je da će se u kupoprodajni ugovor. Kupac će morati imenovati home inspektor za proces dom inspekcije. Na temelju svoje izvješće, ako je kupac smatra da postoje pitanja, on može odgoditi proces zatvaranja.
Ocjena: Svaki kupac će zahtijevati nekretnine, financiranje od vjerovniku. Vjerovniku kupac će morati provesti nekretnine procjene kako odrediti vrijednost te imovine. Ako je vjerovnik nije zadovoljna, može ubrzati proces zatvaranja real estate.
Odobrenje kredita: procjenu nekretnina postaje važno od vjerovniku perspektivu. Ako je vjerovniku je sretan sa svojstvom, da će odobriti zajam iznos. Ovaj popis odobrenja nepokretnosti kredita je velika olakšica za kupca. Nakon što je to učinjeno, tvrtka će naslov dobiti sve dokumente iz vjerovniku strani. Ti dokumenti će biti potpisan završni dan, koji je uređen po naslov tvrtke. Prodavatelj će morati podmiriti sve prošlosti kredita na kuću prije nego kupac može potpisati papire. Založni račun je također otvoren, u ovoj fazi, za gladak financijske transakcije.
Blagajnik ček: Kupac treba dobiti blagajnik ček za iznos bilance. Konačan iznos izračunava se nakon razmatranja svih povezane naknade i cijene nekretnina, nakon savjetovanja s zatvaranju agent i naziv tvrtke.
Zatvaranje: Kupac znakove sve važne dokumente poput kredita radovi, naziv djela i sl. prodavatelj, ili na znakove sve ranije ili će se potpisati na isti dan. To ovisi prema državama u kojima se transakcije odvijaju.
Konačne dotakne: Nakon što su dokumenti potpisan od stranaka, sljedeći je korak snimanje ovog transakciju županiji. Zatim posjedovanje imovine službeno promijenio od kupca prema prodavatelju.
Commercial Real Estate Zatvaranje procesa
Završni proces za komercijalne nekretnine je također isti. Međutim, postoje neke dodatne elemente koji trebaju biti pogledao. Komercijalne nekretnine ulaganja u nekretnine i tako cijeli proces treba poduzeti njegu bez grešaka. ; Kao komercijalne nekretnine je u vlasništvu entiteta i rijetko strane pojedinca, svim subjektima temeljito provjeravaju zbog visokog rizika odgovornosti uključenih. ; Formalni escrow račun otvoren zbog velikih količina novca koji su uključeni. ; Naslov je kompleksan kao što je organizacija uključena. ; Marljivost razdoblje fiksne gdje sve dokumente i najam itd. su dogovorene od strane prodavatelja i kupca. ; Pored redovnih dokumenti, postoji nekoliko dodatnih dokumenata koji će se potpisati i predati strane kupaca i prodavača. Na primjer, kupac svibanj želite isti servis društvo za održavanje dizala, isti domaćinstva osoblja itd. dokumente vezane uz ova pitanja moraju biti predani i potpisan. ; Nadam se da ovaj članak je pomogao da znate pravi proces nekretnine zatvaranja. Nekretnine ulaganje zahtijeva se da rukovati s oprezom. Imenovati odvjetnik za Vašu nekretninu za upravljanje nakon završetka postupka, tako da ne morate brinuti oko bilo kakvih problema vezanih uz nekretnine.

No comments:

Post a Comment