Thursday 5 January 2012

Koliko dugo je vojna Boot Camp

Ako planirate da se pridruže američkoj vojsci, onda ćete morati pohađati vojni boot camp za osnovne vojne obuke. Ovi boot kampovima Vas pripremiti za rigorozne fizičkog treninga da su vojnici u vojsci morati proći. Kako zaposliti vas će se očekuje da prođe sve faze vojne boot camp prije nego što prođe na usavršavanje razinama, a zatim se pridruže vojsci. Koliko dugo je vojni boot camp je pitanje koje mnogi ljudi naslova na jednom često pitaju. U ovom članku ćemo vam reći nešto više o trajanju boot camp i što očekivati ​​od takvog programa obuke.
Vojni Boot Camp Pregled
Dok je pohađao kamp vojska boot vas će se očekivati ​​da prođe naporne fizičke vježbe test oni vam staviti kroz prije početka treninga. Za kadeti, ovaj test uključuje i što učiniti 13 push up, 17 sjesti prozore i trčanje udaljenosti od jedne milje u manje od osam i pol minuta. Ova fizikalna ispitivanja je kolač hoda u odnosu na vojni boot camp vježba da ćete morati obaviti kao dio svog dnevnog rasporeda. U cilju da prisustvuju tim logorima trebate imati najmanje 18 godina starosti, ali u slučaju da imate suglasnost roditelja, onda ćete biti dopušteno dati test. Maksimalna dobna granica je fiksiran na 42. U slučaju da su manje od 17 godina, mogli prisustvovati boot camp za tinejdžere se pripremiti za kamp koji možete pohađati kada su starosti. Morate imati završio srednju školu kako bi dobili u logor i potrebu da se od zvuka zdravlje bez oslabiti invaliditetom. Također nije moguće za jednog roditelja ili osobe s više od 2 djece da pohađaju vojni boot kampovima.
Postoji pet vojnih boot camp lokacije u Sjedinjenim Američkim Državama kada je osnovni trening dogodi. Ovi boot kampovi su smješteni na Fort Benning u državi Ohio, Fort Jackson u Južnoj Karolini, Fort Leonard Wood u Missouriju, Fort Knox u Kentucky, i Fort Sill u Oklahomi. Najveće vojne boot camp je u Fort Jackson pružanje obuke za 50% muških novaka u vojsku i 80% žena regruta.
Koliko dugo je vojna Boot Camp
Jednostavan odgovor na pitanje koliko dugo je vojna čizma kamp, ​​je devet tjedana. Cijeli trening period je podijeljen u tri faze, a svaka faza traje tri tjedna svaki. Prva faza je poznat kao crveni faza ili faza Patriot. Ova faza se sastoji od treninga s napornim vježbama i fazu u kojoj novak je vući za najmanji grešaka koje on ili ona čini. Tu su intenzivne workouts i vježbe boot camp i oni su dizajnirani kako bi vam uslugu Pritisni za svoje granice. Regruti su obučeni u ruke u ruku borbe u ovoj fazi. Ako želite znati koliko dugo je vojna čizma kamp faza 2, a što je osnovni trening pod uvjetom da, odgovor je da je za sljedeća tri tjedna bit ćete osposobljeni za oružje. Poznat kao bijeli ili revolveraš faza, to je kad vojnik je trenirao oko bajuneta, tenkove i drugo naoružanje. U završnoj fazi koja je poznata kao crvena ili ratnika fazi zaposliti uči o poslovanju noćnim satima. Na kraju ove faze, zaposliti se očekuje da će proći fizikalna ispitivanja kako bi se napredak na napredni trening razinama.
Većina vojnih boot kampovima imaju tendenciju da se lakše na novaka, u slučaju kao dječak su prisustvovali nekakvo vojno boot camp za djecu, što im omogućuje da koriste vještine su naučili onda. U slučaju prethodnog treninga, pitanja poput koliko je vojni boot camp i kako se intenzivno se tim sjednicama ne može biti pitan na sve. Vojni boot kampovima vam omogućiti da se pridruže vojsci koji vam omogućuje da služe svoju zemlju i njezine saveznike u slučaju da trebate ga braniti od neprijatelja.

1 comment:

  1. Bullion Exchanges is a trusted Bullion Seller established in the heart of New York City's Diamond District.

    Bullion Exchanges have a wide selection of items including but not limited to, bullion that range from the gold & silver to platinum and palladium.

    Bullion Exchanges are offering an enormous selection of products appealing to 1st time shoppers and for established investors.

    ReplyDelete