Thursday 12 January 2012

Prijenosni radio Recenzije

Prijenosni radio datiraju iz ranih 1800s, gdje je stari klasici će se stalno potoka i iz starih kafića, brijač staje, saloni, ili dotrajala garaža baca. Kada mislim na starog prijenosnih radio, moje srce me vodi natrag u Cuba Gooding Jr. Men of Honor. Njegov stari otac radio tucked pod pazuhom, u kojem se ispuniti san kao ronilac US Navy. Prijenosni radio je možda bio stvar prošlosti, a oni 'našla svoje mjesto upravo ovdje, samo više modernim i visoko evoluirao. Slijede neki prijenosni radio gostiju koji bi mogli dobiti ćete skeptičan, ili riješiti nedoumice - nadajući možete otići kući sa novih radio spremni biti zakačen.
Prijenosni FM radio Ponovo ispitivanje
S obzirom nastavku su prijenosni radio recenzije onoga što je u te vruće na tržištu scene glazbenim uređajima. Amazon je prodajom tih radio za različite cijena varira. Usporedite i napraviti procjenu što radi najbolje u smislu cijene i kvalitete.
Altec Lansing Mix iMT800; Ovaj prijenosni radio dolazi sa dobrom zvuk, uključuje i FM radio, dva aksilarne ulaza na vrhu jedinice, powered by 8 D baterija, dolazi s utorom koji nosi daljinski i mogu biti ošišan na pojas. The downside je da je malo strme o rasponu cijena ($ 223 - $ 299), ali to je vrijedan svaki peni. Također se može koristiti kao iPod zvučnika.
Pure izazvati tok; Značajke Wi-Fi omogućen postava sa free Internet radio emisijama, uključujući i podcasting značajke i lokalne mreže streaming. Ona ima FM radio, uz dobru kvalitetu zvuka. To je sučelje osjetljivo na dodir, s baterije koji koštaju malo extra na downside. Ona dolazi s daljinskim i isključuje nekoliko popularnih glazbenih usluga kao lijenčina, Rhapsody i drugi. Speaker postavke su mono i radio ne pokupite na AM emisije. Plus strani je da Wi-Fi radio nudi jake pokrivenosti platformi, uključujući pun zvuk. Glazba streaming opcije su očigledno zastarjeli.
Boston Acoustics Duo-ja Plus, to dolazi s obje AM / FM radio omogućen, s dvostrukim sustavima budilica i iPod / iPhone reprodukcije sposobnosti. Također podržava video iz iPod, sa dva pomoćna luke koje je jednostavno za korištenje. Osjetljiv na dodir drijemež je prilično impresivan. To je malo velik da se zadržao na pretrpan nightstand, tako da ćete morati napraviti mjesta samo za radio. Je AM / FM radio budilica i iPod dođe uz obilje prilagodljivih i povezanosti opcije za korisnike.
Prijenosni satelitski radio Ponovo ispitivanje
Satelitski radio su lijepi način za dobivanje streaming glazbe in, katkad s opcijom bez reklama, koje imaju tendenciju biti neugodno i neugodan. Check out prva tri prijenosni radio satelita na tržištu, i dobiti onaj koji gelovi sa svojim okus.
XM Radio satelitske službe; signala snaga i kvaliteta zvuka je stellar, sa koncerata istaknuta i ekskluzivni pokrivenosti baseball i NHL sportskim događajima. Dolazi za $ 13/month. Ona također ima PGA golf i indy kao sadržanu Racing League kanala, vijesti, politika, radio talk pokazuje i više. To je idealan način da radio streaming koja je konstantna i ne treba jednom da se prijavite na online glazbe ali se može postaviti bilo gdje, u jednom je praktičnost.
Sirius Radio satelitske službe; možete prelistati katalog kanala koje su posvećene određenim umjetnicima. Također značajke kanala NFL nogometne utakmice. Za pretplatnike that Koristim ovu uslugu on-line, kvaliteta zvuka je visoka. The downside je da je doplata je napravio to iskoristiti najbolje kvalitete zvuka. This satelit radio je cijena at $ 13/month. Howard Stern ima dvije kanala da je sadržanu na drugim domaćini talk-show poput Oprah, uz vremenske prognoze i političke vijesti. To je servis koji je trenutni i jednostavan za uporabu, uz glazbu cijeli dan na raspolaganju, svakodnevno preko satelita streaming.
Delphi XpressRC satelitski radio - XM prijemnik Home / Auto, a to je jedan sat tampon za pauzu / replay, uključujući i split screen zaslon i puna boja. Ona sadrži mnogo značajki, iako to ne imati bežični odašiljač i ima gumb za napajanje to jednostavno tako premalen. Amazon je to prodaje za cijenu od 119 dolara. Stručnjaci i korisnici pronaći ovo jedan apt izbor radio satelit, posebno mogućnost pauziranje i Ponovo i štedi i do sat programiranja. Dvije opcije 'TuneSelect' i 'GameSelect' su također visoko slavljen, sa TuneSelect uzbunjivanje korisnicima omiljenih pjesama svira na radiju, a GameSelect za sportska događaja upozorenja.
Satelitski radio je stvar budućnosti, s ljudima tuning na glazbu koja izravno struje iz svijeta radio postajama da bilo tko, bilo gdje mogu uživati ​​nakon instalacije satelitski radio je završena. Nadam se tih prijenosnih radio gostiju će vam pomoći da izaberete što prijenosni radio: / / satelit radio usluga iskoristiti. Da li Vaše istraživanje o najboljem kupuje vani prema ovim prijenosnim radio i napraviti pametan kupnje.

No comments:

Post a Comment