Thursday 5 January 2012

Plin miris u kući

Zamislite! To je lijepo jutro. Vi ustanete iz kreveta i uzeti u dubok dah i umjesto miris doručka da je vaša supruga je odluka za vas dole, vaše nosnice je ispunjen plinom smrdljivi miris koji je otišao iz lošeg u gore u proteklih nekoliko dana. Bez obzira što radite, plin miris u kući ostaje, vozeći vas i vašu obitelj luda. Pa što sad? Što uzrokuje miris plina u kući? Kako mogu dobiti osloboditi od njega? Ovdje su neke bodove koji će odgovoriti na Vaša pitanja.
Kanalizacijske plina Miris: Uzroci i Kako da biste dobili osloboditi od njega
Miris kanalizacije u kući plin može biti zbog nekoliko razloga. Trebate imati dobar nos da bi saznali odakle miris dolazi.
Oštećeni Ocijedite, Ponekad, vaša kuća može smrad poput cesti kanalizacije prolazi kroz vaš dom. Kanalizacijske plina miris u kući je uzrok velike brige među nekoliko obitelji. Postoji nekoliko uzroka za ovaj miris u kući. Jedan svibanj se zbog oštećenja cijevi, uglavnom odvod cijevi. Kad su prsnuti ili kad počnu curi, oni puštanje plina kanalizacije i odvratno miris širi sve u svoju kuću.
Ocijedite Nije ispravno zatvoren, ponekad, zbog greške na dijelu vodoinstalater, odvod možda nije sniman ispravno. Dakle, miris iz odvod pobjegne i širi se po cijeloj kući.
Začepljen cijevi, začepljen odvod također je uzrok plina miris u kući. Cijevi u kupaonici ili kuhinji može dobiti blokiran zbog krhotine koje je prikupio i kad počnu truli, oslobađaju vrlo loš miris. Ako želite dobiti osloboditi od ovaj miris, tada ćete morati jasno cijevi dnevno svih njenih ruševina. Ti bi trebao znati kako odčepiti odvod ispravno za to.
Oštećeni WC Seals, između cijevi WC odvod i baze WC, nalazi gumeni pečat. Zamku WC je samo iznad pečat. Ako je brtva je oštećena, zatim kanalizacija plin pobjegne iz zamke i na taj način, možemo završiti s plinom miris u kući. Ovaj oštećen pečat može biti vidljiv tijekom kupaonica čišćenje.
Da biste uklonili miris kanalizacije plina u kući, možete uliti u vruću vodu kroz cijevi. Tople vode čisti cijevi. Imajući kupaonica i kuhinja cijevi čist, također sprječava plin miris u kući. Zatvori izlučivanje ispravno jer čak i maleni jaz može objaviti loš miris. Pogledajte da vodovod je učinio ispravno. Ako sve ne uspije, uvijek možete nazvati za profesionalce koji će vam pomoći.
Benzin Plin Miris: Uzroci i Kako da biste dobili osloboditi od njega
Kad god miris curenja plina, koje bi mogle biti od kuhanja plina, prva stvar koju morate učiniti je otvoriti sve prozore, ostaviti kuću, a zatim pozovite benzinske tvrtke. Nemojte držati na električni aparati. Sada kada znate najvažnije stvari u vezi sigurnosti od požara, da vidimo što uzrokuje miris plina u kući.
Curenja plina, mnogo puta se dogodi da tijekom kuhanja, tu je curenje plina. To bi moglo biti zbog razloga koji ni plin posuda nije ispravno zatvoren ili možda plin je pobjegao kroz prodor vode u cijevi. Ovaj plin ima poseban miris iz kojeg možete utvrditi da je curenja plina. Kad god se ovaj miris, otvorite prozor i izaći iz kuće.
Prašina na Grijač; cijelog ljeta niste koristili svoj grijač. Dakle, sada je pokrivena u prašinu. Sada da zima je ovdje, a vi ste počeli koristiti svoj grijač opet, prašine koje je prikupio na to, počinje spaljivanje. Dok se prašina gori, daje se miris kao što su plin. Dakle, imate plin miris u kući.
Kao što je već rečeno, kad god miris miris benzina plin u kući, morate otvoriti sve prozore, tako da plin može pobjeći, a zatim dolaze iz kuće i pozvati plina tvrtke. Također, tijekom ljeta, kada ne koristite grijač, ne držati ga čistim, tako da nema prašine skuplja na njemu.
Stalno plina miris u kući je iritantan. Prvo, znam što je glavni izvor taj miris i onda saznati znači riješiti problem. Ne dopustite da miris ostane dugo. To nije sigurno za vas i vaše obitelji. Mnoge zdravstvene probleme mogu nastati zbog ove miris. Uostalom, mislim da ti ne bi želite svoju kuću da miris poput kanalizacije na cesti!

No comments:

Post a Comment