Saturday 21 January 2012

Kosa relaxers za djecu

Kosa relaxers su namijenjeni detangling kovrče. Ovi proizvodi se uglavnom primjenjuje na djecu koja imaju kovrčavu i guste rast kose. To postaje vrlo teško češlja svoje kose i poteškoća dalje pogoršati proces. Kosa relaxers za djecu dostupni na tržištu djeluju izravno na folikula dlake, što ih čini rukovanje. Roditelji ih obično vole jer to je lakše nego tehnika ravnanje kose s toplom željeza ili vruće češalj. Međutim, kiddie relaxers obećanje da su blage na tjemenu i ne sadrže nikakve štetne kemikalije. Ipak se postavlja pitanje 'su kose relaxers za djecu sigurno ako se koristi za duži vremenski period ". Tako ćemo saznati.
Kosa relaxers za djecu - Jesu li oni sigurni?
Postoje brojni marki kose relaxers za dječake i djevojčice. Odabir najbolje kvalitete je obeshrabljujući zadatak za roditelje. Međutim, prije donošenja kupnje, morate saznati sastav krema, serum ili losion. Proizvod bi trebao biti slobodan od lužina ili natrijev hidroksid. To je jedan od najopasnijih kemijske naglašavanje proces gubitka kose. Natrijev hidroksid je kaustična u prirodi, da je odmah omekšava kosu vlakana, zbog instant penetracija u kortikalne sloja vlasišta, razbijanje križa obveznice. To opušta kosu iz zamršene. Korteksa sloj je odgovoran za elastičnost kovrce i kada se obveznice su razbijeni, oni dobiti labav. Kosa se sastoji od proteina, koja promiče snagu, rast i zdravlje kose. The relaxers ili de-perm kreme preurediti obveznice proteina i postupno uništiti teksturu kose.
Proizvodi koji sadrže guanidine hidroksid se smatraju znatno sef na kosu. Još uvijek 100% sigurnost nije zajamčena kako bi mogli de-masti kožu. Rješenje je zapravo mješavina kalcijeva hidroksida i karbonata guanidine, koji djeluje kao aktivator. Kemikalije poput amonijaka thioglycolate opušta kovrče koje djeluju na cistin povezanosti. Ova akcija je drugačiji od ostalih te je poznato da se sigurno na kožu i kosu. Proizvodi kao što su afrički Pride, Soft i lijepe, krema prirode, afričke Gold, Dark i lijep, samo za mene, carica i Prijedlozi sadrže lužina u njima. Ovi proizvodi imaju pH 12-14, koji je poznat pružiti skalp ekstremno suhe, povećanje gubitka kose. Hair relaxer nuspojave su povezane s ranom pojavom bolesti areata alopecija, tipično uzorkom ćelavost vidljivi u oba dječaka i djevojčica.
Kosa relaxers za djecu - konačan odgovor
Iz navedenog raspravu, zaključak je da kosa relaxer proizvodi ne smatraju sigurnom od strane dermatologa i kose stručnjaka. Djeca između dobi od 50-10 godina pokazuje maksimalan rast kose. Ovi proizvodi ne samo štetu kvalitete kose, ali i ometati proces rasta. Međutim, postoje neke biljne proizvode na koje se ukloniti kovrče, naravno. To je uvijek savjetovao da bi to učinio samo povremeno i od profesionalnih. Eksperimentiranje s kose kod kuće nikad nije dobar izbor. Formulacije koje su potpuno slobodni od lužina se može primijeniti dvaput ili triput mjesečno, ali ne redovito.
Ostali kose proizvode za djecu poput uređaja, curling, curling de-gelovi obogaćena krema i vitamini su relativno sigurna na kosu. Oni drže kožu hidratizirana i ne uzrokuju veće štete na kosu. Međutim, to je vrlo teško saznati koji je najbolji za kosu relaxer za djecu. Coconut Dream uređaji, Curly Cutie čišćenje krema Vlažna Kovrče ovlaživač / Detangler, Mimosa Curly Q Elixir (mješavina prirodnih ulja za Sheen i rast kose), Curly Q gel-les'c, Curly Q milkshake, Curly Q Kremasta Kovrče Kit, vitičasta Q krema , itd su dobri brandovi kose proizvoda za djecu. Oni su natovaren s prirodnim sastojcima kao što su mrkva ulje, kokosovo mlijeko, kokosovo ulje, mimoza sokovi, itd., uzrokujući bez oštećenja na kožu.
Nadam se da iz navedenih sadržaja koji su otkrili negativan utjecaj kose relaxers za djecu. Tekstura, vrsti i kvaliteti vašeg dječjom kosa je prirodno. Prirodne kose relaxers za djecu mogu se primijeniti jednom ili dva puta. Dakle, neka se ne bi izloženi na opora kemikalija u tenderskoj dobi, a masaža vlasišta s badem, kokosovo ili maslinovo ulje redovito kako bi se poboljšala čvrstoća folikula, a zatim isprati s blagim šamponom. Ovo je najbolja hrana za kosu.

No comments:

Post a Comment