Tuesday 31 January 2012

Nezadovoljna Život

To namjestiti da ima moć biti neki nepromjenjivo stanje konačnog postignuća, bilo kroz stjecanje slave ili novca, ili da ste u mogućnosti da sve vlastite životne izbore bez pristupanja vanjske prisile, duboko pogrešno. Mi bi bolje da zapamtite da je u prirodi nesreće samo da se nepromjenjiva, i vidjeti sreću kao isprekidani država - ponekad se očekivalo, najčešće nisu - to produbljuje teksture sadašnjeg života, umjesto da se konačno destinaciji u kojoj, nakon što je stigao u, sigurno ćemo namjeravate boraviti. ~ Stuart Walton
Potrazi za srećom je nikada kraj potrage za ljudska bića. U svakom nastojanju da se, negdje, duboko u našim srcima, mi težimo za sreću. Sreća je osjećaj pojačan dobro i osjećaj zadovoljstvo u dnevni život.
Za neke ljude koji ste zapeli u nesretnom odnos, što je nezadovoljan sa životom postaje svakodnevni posao. Neki drugi mogu biti nesretan brak, to sigurno je razlog za nezadovoljstvo i razdražljivost u životu. Obično, mi smo sretni kad je sve u našem životu ide dobro, međutim, kada se problemi pop-up, nesreći jeza u, eroding naš duševni mir. Ako ste zadovoljni sa životom (svi smo mi, s vremena na vrijeme) onda ste dati misao o razlozima da se mući your mind. Budući da je stalno nezadovoljna životom često dovodi do depresije u životu. Bez obzira što su razloge zbog kojih se nezadovoljna životom, uklanjanje iz tih razloga može samo dovesti do sreće.
Što učiniti kad nezadovoljna životom?
Za većinu od nas, jedno pitanje koje se često proganja nas, je li moguće biti sretan?. Mada, nije uvijek moguće biti sretan, možemo probati našu razinu najbolje održavati ravnotežu i pronaći nešto pozitivno u svakoj situaciji. Zapamtite, svaki oblak ima srebro podstava! Tužan život može pretvoriti u sretan život, pod uvjetom, pojedinačne pokazuje strpljenje and hitrina se nositi s problemima. Sakupite sve svoje unutarnje snage i biti spremni naučiti kako biti sretna sa sobom.
Cut korijeni problema; odvojiti malo sati tijekom dana, kada ćete potrošiti vrijeme razmišljajući nad pitanjima koja ozbiljno su koji utječu na Vašu kvalitetu života. Pronađite uzrok vašeg problema, za vas su zadovoljni s životom. U stvari, ako možete pisati vaše probleme na komad papira, automatski će se vidjeti, da ćete stajati bolje šanse da se rješenja za njih.
Općenito, to će se dogoditi da ćemo ići u krug od misli bez dobivanja na bilo koji rješenje za neki problem. So najbolja stvar je da pisati kako se osjećate i napisati sve razloga u bodove za svoju nesreću. Pokušajte barem jedanput. Naći ćete da je probleme za koje ste brinući previše postaje kristal jasan i um je uncluttered. Zatim, možete sjediti mirno i pokušati eliminirati sve razloge za vas bude nezadovoljna životom.
Napravite plan akcije, Nakon što ste naveli svoje razloge za biti nezadovoljan životom, možete kredu iz Akcijskog plana za tokarenje vaše nesreće u sreću. Vi znate što su stvari koje ste ostavljajući dolje. Sada, ustati, suočiti se s činjenicama i skupiti svoju hrabrost se nositi svaki izdati na vrijeme. To će vam pomoći da steknu samopouzdanje i eliminirati sve probleme.
Borba svaki dio vašeg nesreću i jamčiti da ih eliminirati. Stalno ćete razviti popis stvari kako bi ste sretni i da ćete biti iznenađeni da polako, da ste na svoj otkrivajući stvari koje ste svjesni na način kako biti sretan u životu. Čitajte knjige, razgovor s prijateljima raditi, ulagati u izgradnju vječno odnosa i polako, trebat će razviti neke prekrasne načine kako eliminirati vaše nezadovoljstvo.
Napravite Sreća; Glavni nedostatak u našem obrazovnom sustavu je da mi ne uči kako biti sretan. Mi smo opremljeni sa znanjem i izrađeni su dovoljno sposoban lice svijeta. Negdje, u rat utrke smo dati vanjski čimbenici puno težine kada se radi o pitanju da si sretan. Međutim, sreća nešto što može biti izrađen u vrlo prisutan, u vrlo sada! Ako ste nezadovoljni, idite, pokušati napraviti netko sretan. On svibanj zvuk čudno i neugodno. Međutim, ako bi netko podijeliti svoje breme, automatski vas čini sretnim. Razveseliti drugima da sami razveseliti! Sreća je zarazna, baš kao i laughter! Kontru nesreća stvaranjem sreću. Nije li to izbor? Zašto ne probati ove metode i vidjeti kako se osjećate.
Dakle, Jeste li zadovoljni s životom? Izreke o sreći također može potaknuti vaš moral i dati ti lijep uvid o životu. Pročitajte neke bisere mudrosti prolazeći kroz citate biti sretan i eliminirati sve uzroke bića nezadovoljna životom. Na kraju, ja bih zaključiti s lijepim citat Albert Camus, kada ste jednom vidjeli sjaj sreće na licu voljene osobe, znate da se čovjek može imati poziv, ali da se probudi da je svjetlost na licima okolnim ga, i vi ste rastrgan misao o nesretnosti i noć ti cast, samim činjenicu života, u srcima naiđete.

No comments:

Post a Comment