Friday 13 January 2012

Kuhinja makeovers na proračun

Rad u kuhinji nije nešto što svatko uživa. Ona pretvara u noćnu moru kada imate pohaban ormari, peeling paint, usitnjeno countertop i bojeni katu. Ako imate kuhinju da sliči ovom opisu, onda bog vam pomoći! Vi ćete odmah trebate kuhinja pregradnja plan, osim ako ste udoban rad u takvoj kuhinji. Međutim, ako ste homeowner na proračun onda možda ne želite ići na skupe projekte kuhinja poboljšanje. U ovom članku, naći ćete nekoliko ideja za kuhinju makeovers na proračun.
Ideje za Kuhinja makeovers na proračun
Ne trebate masnoće ravnotežu banci promijeniti izgled vaše kuhinje. Što vam je potrebno je kreativnost i velika mašta kako bi se provoditi inovativne ideje proračuna kuhinja makeovers. S obzirom na nastavku su neke jeftine kuhinje makeover ideje.
Dodjela proračuna; Dodjeljivanje proračuna je najvažniji od svih ideja kuhinje makeover na proračun. Osim ako ste planiranja proračuna, to je nemoguće nastaviti s kuhinjom makeover ideje. Procijeniti stanje vaše kuhinje i odlučiti što su problematična područja. Neki aspekti kuhinje svibanj trebate samo malo brzi popravci, dok drugi možda trebati potpuna zamjena. Saznajte ove stavke i napraviti popis dodjeljivanjem proračuna za zadatke koje treba poduzeti za pojedine stavke. Pobrinite se da ne propustite bilo većih rashoda kao da može napraviti udubljenje u svoj makeover proračuna kuhinja planove. Osim toga, takav nepredviđeni trošak može uzrokovati cijeli planira pošašaviti i postati razlog za razočaranje.
Brzo Popravci; Postoji bezbroj načina na koji mala kuhinja makeovers na proračun može biti učinjeno, samo popravljajući nekoliko stvari. Svježi sloj boje ide dug put u pepping do pojave svakoj kuhinji i da je, za manje od 100 $. Međutim, ne zaboravite dati kaput od premaz prije bojanja zidova kako bi se izbjegla piling. Još jedan brz škripac aktivnosti koje možete dodati pizazz vaše kuhinje je slikarstvo kuhinja ormarića. Zamjena kuhinja ormarića je vrlo skupo afera, ali ih slikarstvo možete postići slične rezultate za mnogo manju cijenu. Možda, kao i poduzeti korak dalje i zamijeniti kabinet knobs vrata i ručke kao dobro. Ako je trgovanje vaše postojeće kuhinjski aparati za novijima nije moguće, onda ih možete slikati pomoću aparata boja. Možete ih dobiti oslikana na auto trgovinama ako se radi o upitan posao sami.
Zamjene; ​​određenim aspektima kuhinje svibanj ne rade dobro samo po njima popravljajući, stoga zamijenivši ih je jedini izlaz. Međutim, ta zamjena se ne mora uvijek skupi, kao što možete ići za jeftinije zamjene. Na primjer, dok su mijenjali podne obloge, vi zaista možete pogledati za jeftinije kuhinja podnice opcija. Vinyl pločica podnice i vinil daske nude najisplativije opcija za kuhinju podnice. Što više, oni dolaze u bezbroj dizajna i uzoraka, tako da možete izabrati ih u skladu s ostatkom dekor. Ostale jeftine kuhinje makeover ideje uključuju zamjenu istrošene backsplash se kuhinja s keramičkom ili porculanske pločice umjesto stakla one.
Ukrasi, dodajući komada akcentima tu i tamo se također može dodati ljepotu vaše kuhinje. Biljaka u saksiji učiniti za idealan i najjeftiniji ukrasi za svoju kuhinju. Vi svibanj također mjesto jasan vaza sa svježe cvijeće u njoj. Također možete objesiti prilično zid komada ili okvira za slike uljepšati vaše zidove. Samo pazite da neće gledati izvan mjesta u vašoj kuhinji.
Nadam se te ideje na kuhinju makeovers na proračun će vam pomoći u vašem nastojanju beautifying vaše kuhinje.

No comments:

Post a Comment