Wednesday 4 January 2012

Tall sobno bilje

Tall sobne biljke su veliki ukrašavanje elementi za nespretan kutovima u vašem domu. On odmah može uljepšati bilo kojem kutu je smješten u te su veliki za urede previše. Postoje mnoge sorte visoke sobne biljke, ali morate odabrati onaj koji treba niska održavanje, može rasti i na ograničenom sunčevoj svjetlosti i ne zahtijeva previše obrezivanje. Tall sobne biljke također mogu biti postavljeni u balkon, tako da možete uživati ​​u nekim zelenila dok pijuckajte šalicu čaja. Ovdje ćemo raspravljati o nekim dobrim visoki sobne biljke koje je lako rasti i lako brinuti.
Najbolji Tall sobno bilje
Jedan od najpopularnijih i niske održavanje visoke sobne biljke je guma biljka. Ona raste do visine od oko 3 do 6 metara u zatvorenom prostoru i oni imaju čvrste, tamno zeleno lišće. Gumeni biljka treba biti posađeno u velikom zemljanu posudu s dobro drenirani potting tlu. Razina tla u lonac treba biti najmanje 1 ½ inča do ispod ruba lonca kao guma biljka zahtijeva mnogo vode. Tijekom suhe sezone, gumene biljke zahtijevaju više vode i zalijevanje treba biti učinjeno više štedljivo zimi. Još jedan dobar visok veliki zatvoreni biljka koje možete uzeti u obzir da u vašem domu je nijem trske. Glup trske je svijetlo zeleno lišće s krem ​​boje vena i oni rastu do visine od 4 do 5 metara. To je grmovit biljni i širiti je oko 3 noge. Ova vrlo lijepa houseplant mogu se uzgajati po širenja matičnih rezanje u dobro isušen potting tla.
Jedan od najpopularnijih visoki zatvoreni biljaka koje se također može koristiti za privatnost je zmajevac. Ona raste do visine od 2 do 10 stopa i to zahtijeva jakoj sunčevoj svjetlosti za njegov rast. To se najbolje nalazi se u balkonima gdje se mogu dobiti adekvatne količine sunčeve svjetlosti. Ove biljke imaju vrlo tanke stabljike s lučnim listovi koji su tamno zelene boje s ljubičastim marginama. Oni zahtijevaju dobro isušen tla s povremenim zalijevanje. Još jedan dobar niska održavanje visokih zatvoreni biljka smokva gusle list. To je veliki listovi koji rastu na vitkim stabljika. To je drveni biljka koja ne zahtijeva previše sunca rasti pa je stoga odličan sobnu biljku. Najbolja stvar o gusle biljka list smokva je da raste prilično sporo, a time i ne trebate ga orezati.
Kina doll je jedan od najatraktivnijih visoke sobne biljke koje rastu do visine od 4 do 5 metara. To je sjajna duboko zeleno lišće sa istaknutim žilama. Raste dobro u tropskim klimama i zahtijeva medij na jako svjetlo da raste dobro. Tlo za ovu biljku treba biti dobro dreniranom i vlažna, a to zahtijeva redovno zalijevanje. Ako ste u potrazi za visoke sobne biljke koja je ostavlja u boji, osim zelene, a zatim biste trebali odlučiti za ljubičastim baršunom postrojenja. To je zatvoreni biljka s debelim lišće i srednjim listovi su pokriveni gusto s finim ljubičasta kosa koja izgleda poput baršuna. Ona raste do visine od 2 noge i redovito obrezivanje biljka je potrebno.
To su bili neki visoki sobno bilje koje možete rasti u vašem domu. Zatvoreni biljke briga je vrlo važno ako želite zadržati ih u njihovom najboljem stanju. Drugi unutarnji visok biljke su bambus palma, ukrasne, Croton, dracaena postrojenja i riblji rep dlan. Sve biljke treba redovito pruned i zali i repotted u roku od godinu dana.

No comments:

Post a Comment