Tuesday 10 January 2012

Yard odvodnju

Da biste postavili sustav odvod vode, postoje tri glavna koraka. Prvi je, provjeriti izvor vode blokada, drugo, instalirati učinkovit sustav odvodnje i drugih rješenja odvodnje. I prošle je usmjeriti višak vode u općinskim oluju odvod ili dobro osušite. Ovdje su korisne savjete koji će vam pomoći identificirati izvor problema odvodnje dvorišta, i učinkovita rješenja odvodnje dvorište.
Figuring out odvodnje problemi i rješenja
Uzmi bilježnicu i olovku s vama i ići okolo kuće i provjerite dvorište sustav odvodnje. A zabilježite područjima gdje je voda uzimajući začepljen, i područja koje treba biti instaliran s dodatnim sustavom odvodnje dvorište. Provjerite oluke prvo, provjerite ako su čisti, ili su neke krhotine ih blokira. Također, provjerite downspouts za krš i održavanje. Pregledajte landscaping, ako je pravilno nagnut ili ne. Provjerite da li je voda uzimajući usmjerena sustav odvodnje oluje. Na kraju provjerite, ako ima previše malč u vrtu koji je hvatanje viška vlage. Ako je, onda koristite grablje da biste dobili osloboditi od viška malč u vrtu.
Uglavnom, kuće koje se temelje na padini će patiti od vode začepljenja problema. U tom slučaju dobar sustav odvodnje kao što su francuski odvod ili sump pumpe i dodatne manje odvodnje rješenja trebao biti instaliran, a višak vode treba prenijeti u grad oluja mozgova. Većina dvorište drenaža problemi su izazvane zbog trčanje kroz vodu s krova ili zbog slomljena cjevovoda. Dakle, provjerite da li provjeriti područje oko kuće, kako bi ispravno shvatiti probleme začepljenja voda. Jednom, te shvatiti probleme vode blokada, instalirati dobar sustav odvodnje kako bi se spriječilo nakupljanje vode problema.
Vrste Yard drenažne sustave
Francuski kanalizaciju; Francuski kanalizaciju su popularni kao dvorište sustava odvodnje. Instaliranje dvorište drenaža s francuskim odvodne je jednostavno, i može to učiniti sami. Za francuski odvod instalacije sve jednom mora učiniti je kopati rov na bazi nagnut područja, da je uzrok začepljenja voda. Zatim dopustite je voda biti zarobljeni od strane francuskog odvod. Ova voda tada dobiva redistribuirati.
Sump Pumpe, sump pumpe su vrlo učinkovite i raditi za čak iu ekstremnim situacijama. Kao i ako postoji niska voda tablicu koja je pritom voda od ispod tla, voda će se nakupilo u jami sump, a zatim se iscijedi i daleko od crpne. Tako je voda Voda je ispuštena daleko od kuće temelja uz pomoć podzemne cijevi, a zatim usmjeriti na suho dobro ili općinske oluja mozgova.
Rova kanalizaciju; rova ​​odvode se koriste za hvatanje oborinskih voda koja teče na velikoj površini kao što je kolovoz. Rova odvodi su spojeni na gradski sustav oluja mozgova.
Dvorište uvalama; Yard uvale su slični uhvatiti bazena, ali su manji u veličini i obliku kao učinkovita rješenja za odvodnju dvorišta. One se mogu kupiti metalne ili plastične dvorišta uvala na bilo koji hardver trgovine.
Kemijska Wells: "Ovo su popularne kao rješenja za odvodnju dvorišta u područjima koja ne može biti spojen na sustav odvodnje oluje. Kemijska bunari se pune šljunka i onda filter tkanina je okružen na taj sloj vode teče u dobro i infiltrata u zemlju zbog šljunka.
Run Off odvodnju; Ove odvodnju rješenja oko kuće ili zgrade se koristi za izravne vrh vode daleko od zgrade. Vode koja dobiva akumulirane zbog kiše ili tekuće vode, dobiva usmjerena daleko zbog otrčati odvodnje. To je instaliran u područjima gdje odvodi ne mogu biti postavljeni oko temelja.
To je sve o dvorišta odvodnje. Dakle, shvatiti problem začepljenja voda, i instalirati učinkovit sustav odvodnje koji usmjerava višak vode u grad oluja mozgova. Provjerite jeste li zadržati održavanje sustava odvodnje, kako bi se spriječilo bilo kakve probleme začepljenja voda.

No comments:

Post a Comment