Sunday 22 January 2012

Ruski simulirane dijamanti

Kažu da dijamanti su zauvijek. Dijamant je najbolja stvar djevojka nikad ne može dobiti. Pokaži djevojka dijamant i 9 od 10 puta ona će biti uzbuđen! Uh Mislim dijamanti su upravo nevjerojatna! Želim netko mi daje dijamantni prsten! Ipak, moj osobni musings osim, dijamanata kao što većina nas zna su kamenje koje su izrezali i polirani da im daju izgled koji mi obično vidimo ih imati. To su izvađeni iz rudnika, a zatim je radio na. Ali to nisu uvijek obrađuju i proizvode na taj način. Tu su dijamanti koji su čovjek napravio i jednako lijep i oni se nazivaju simulirane dijamanti. U slučaju da to ima sijevahu interes za vas za simulirane dijamanti, ili biti specifičan, ruski simulirane dijamanti, ovdje je nešto za vas, dame!
Simulirani Dijamanti objasnio
Simulirani dijamanti su dijamanti, stvorena u laboratoriju, pod ljudski reguliranim uvjetima. To su toliko slični po izgledu prirodne, minirana gemstones da je gotovo nemoguće razlikovati dva. Uglavnom, iskra, sjaj i kristalno čisto svojstva prirodne ili bolje rečeno, pravi dijamant je simulirano u laboratoriju, da se formira simulirani dijamant. Većina takvih dijamanata su polikristalnog na molekularnoj razini. Ovo je odgovor na ono što su simulirane dijamanti u kratko.
Ruski inovacija
Kao što je ranije spomenuto, simulirane dijamanti se također naziva ruski simulirane dijamanti. Sada među simulirane dijamanti postoji veliki broj tipova. Ovdje je bacajući svjetlo na njih!
Big Daddy od simulirane dijamanti, Cubic cirkonijum je najpopularnija vrsta simuliranog dijamant i jedan je od najboljih laboratoriju stvorili dijamanti. Još jedan naziv kojim se ova obično je nazivaju, je ruski bijeli dijamant. Ime ruski proizlazi iz činjenice da je imitator ili materijal potreban za stvaranje dijamant prvi je rafiniran u Rusiji. Kubni cirkonij mogu biti proizvedeni u laboratoriju topljenjem prirodnim cirkonij-oksida i itrij zajedno. Na ljestvici dijamant boja, kubni cirkonij dobiva maksimalni broj bodova. Štoviše, to je kristalno jasno i bez greške. Najatraktivnijih dio oko tih dijamanata je da oni mogu biti stvoren u bilo kojoj boji, mekanom žuta previše, što ga čini izgledaju još kao pravi jedan. Lako prepoznati zbog svoje težine, što je više od prirodnih dijamanata, kubni cirkonij stvara boje poput prizme. Ako ste u potrazi na kubni cirkonij vs dijamant, onda je važno imati na umu da kubni cirkonij ima više sjaja nego realni.
Jag sa YAG, a to je kristalni sintetički dragi kamen koji ima veze s prirodnim granatom i može se proizvesti u bilo kojoj boji. Iako je ovo rijedak jedan među ruskim simulirane dijamanti kao kubni cirkonij i još jedan tip može doći do bolje simulacije za prekrasan dijamantni nakit.
Moissanite Dijamanti, Ah, još jedan od popularnih i poznatih simulacije dijamanata. Vlasnik oduševljenje i draguljara ponos, moissanite je rijedak prirodni materijal. Krišom promatrati kao najfiniji dijamant simulirano na raspolaganju, to je stvoren u laboratoriju, jer nema dovoljno tog minerala stvoriti nakit potpuno od njega. To su bezbojna ili blago tonirano i imaju iznenađujuće pjenušava sjaj.
Ruski simulirani dijamantni prstenovi su vrlo popularni. Zasto? Jednostavno! Budući da bilo koji nakit napravljen od ruske simulirane dijamanti je jeftin i izgleda skoro isto! U stvari, sjaj i živost i 'vatra' je više u ruskom simulirane dijamanata, u usporedbi sa stvarnim dijamanata. To je zbog svoje molekularne formacije.
Ovi dijamanti su po cijeni oko 30 posto ili manje u odnosu na pravi dijamanti, imaju istu veličinu i izrezati. Čak i najviše kvalitete simulirane dijamanti koštati manje nego pravi jedan. Ali, to treba imati na umu da su ti se razlikuju od sintetičkih dijamanata. Ruski brilijanti i ruski Zvijezde su nekoliko tvrtki koje proizvode takve simulirane dijamanti i vrlo su dobro poznati.
Pa što čekate? Stavite na svoju ruskom simulirane dijamanti i zasjeniti sve i svašta!

No comments:

Post a Comment