Monday 30 January 2012

Virtualni Makeover

Često, ti dugo za veliku frizuru ili novu boju kose, ali kada je u pitanju zapravo uzimajući to učinio, te piletina out u zadnjoj minuti. Ponekad, dobivate bolje svoje tjeskobe i hrabro glavu u salon da se makeover. Nakon posla, hodate ponosno na ogledalo u nadi da se dive stilski lik koji bi se zuriti natrag na vas! Horor, užas, to je u ovom trenutku vam otkriti nešto nije u redu! Frizura nikada nije bio namijenjen za vaše lice rez i boju kose izgleda potpuno izvan mjesta na tvoju glavu. The stilist ne mogu biti krivi, jer ona je tek nakon vašeg smjera. Kako bi frizura i boja koje se na savršen prilagođen tvoj prijatelj, izgledaju tako strašno na vas? Kako želite možete 'otvoriti' makeover posla! Kako vam želimo Vam mogli uzeti 'preview' u posao! Da, pregledavate makeover je sada nije tako teško kao ukidanje njega. Zaboravite na ovaj gadan incident prijavili za virtualni makeover alat kako bi se izbjegle takve 'nesreće' u budućnosti.
Što je virtualni makeover
Virtual makeover je softverski program koji vam omogućuje da isprobate bilo šminka proizvod ili čak frizura, boja kose da provjerite koliko oni zapravo izgledaju na vas. Postoje stotine tisuća izgleda i stilova koje možete izabrati. Od mijenja boju vaše usne primjenom sjenilo, možete odabrati bilo koje šminka alat od niza šminka opcija na raspolaganju. Glavna svrha ovog programa je da Vam omogućiti da se pregled vašeg makeover. Ako mislite da izgled ne odgovara, možete ga urediti tako što potrebne izmjene i pokušati na novi izgled. Možete čak i probati na celebrity izgleda i frizura. Na primjer, možete pokušati Jennifer's Aniston frizura uz Scarlett Johansson's usne boje. Također možete odabrati određenu primjenu tehnika primjene eyeshadow kako bi se dobili željeni izgled za šminke oko očiju. Također možete dobiti nekoliko frizura stilova i ideja pregledavanja ovim stranicama. Ukratko, virtualni makeover alat vam omogućuje da se igraju sa svojim izgled bez trošenja jednog dime i što je najvažnije, bez mijenjanja vaš fizički izgled. Možete ići na stvarni makeover tek ako ste u potpunosti su uvjereni sa svojim on-line "Avatar".
Kako koristiti virtualnu alat Makeover
Virtual makeover je dostupan na mnoge web stranice koje bave u kozmetici i šminka proizvoda. Za korištenje ovog alata morate imati jasnu sliku o sebi na vašem računalu. Ili uzeti izbliza na digitalni fotoaparat na skeniranje izbliza fotografiju koja pokazuje vaše lice i kosu jasno. Sada potrazi za bilo koju od tih stranica na Googleu. Prijavite se na mjestu po Vašem izboru. Upload your photo kada se zatraži. Primijetit ćete bezbroj mogućnosti za kosu, usne boje, sjenila i sl. Odaberite iz dostupnih virtualni makeover frizure i vidjeti kako to mijenja svoj izgled u miša! Neke web stranice također nude Vam mogućnost isprobavanja pribor sa svojim novim izgledom. Dakle, možete isprobati funky par naočala ili neobične hladu kontaktne leće. Neke web stranice nude virtualne makeover za muškarce, gdje se možete igrati s dlake na licu ili probati na neki headgears poput kape. Nakon, što su učinili sa svojim izgledati možete ga spremiti za buduću referencu. Također možete podijeliti s prijateljima, kako bi dobili svoje mišljenje na svoj novi izgled. Možete čak i uzeti ispis vaših makeover izgleda i odnesite ga u salonu, tako da vaš stilist zna što točno tražite.
Virtual makeover alat zaista zabavno raditi. Vi ćete biti zapanjeni da biste vidjeli kako jednostavan promjena usne boje mogu opsjeniti svoj izgled. Možete isprobati neke podebljano boja kose ili kratka kosa stilova koju nikad ne bih usudio raditi u stvarnom životu. U tom procesu, vi svibanj pravedan otkriti svoj pravi izgled.
Virtual makeover je sigurno zabavno, ali više nego da je velik alat za ljude koji žele donijeti radikalne promjene svog fizičkog izgleda. Vi ste najmanje vjerojatno da će naići na bilo neugodnih iskustava ovaj način.

No comments:

Post a Comment