Monday 2 January 2012

Hair relaxer Sastojci

U jednostavnim riječima, sušilo za relaxer se koristi za izravnati hair privremeno ili trajno. Za African kosa, to se koristi za izradu perms, a za one koji su prirodno valovita kosa, isti proizvod je trenirao za potpunu hair ispravljanje. Kosa relaxer je učinkovit za razbijanje dolje proteina obveznice kose, a time mijenjaju teksture i davanje uspravio izgled. Tako, što su kosa relaxer sastojke? Pomaknite se dolje do pronaći sve o sastojaka korištenih u kosi relaxer proizvoda.
Neke dlake relaxer Sastojci
Primjena kosu relaxer nije ništa drugo nego slabi prirodnu snagu kosu razbijanje dolje obveznica. A proizvodi prodaju u trgovinama ljepote sadrži snažne tvari, kako bi se dati um boggling rezultate. Čak i najbolji hair relaxer brandova za kosu ravnanje sadrže kemikalije koje mogu izazvati negativne učinke, ne samo na kosu, ali i za kožu i dijelove tijela. Navedene u nastavku su neki od sastojaka hair relaxer, koje se koristi u komercijalne proizvode i domaće verzije:
Hidroksida spojevi: nekoliko vrsta hidroksida spojeva koriste se u komercijalno prodanih proizvoda hair relaxer. Da spomenemo samo nekoliko, amonijev hidroksid, natrijev hidroksid i kalcijev hidroksid se dodaju u određenim količinama. Od tih, natrij hidroksid je glavna komponenta pri lužina relaxer tip.
Vodikov peroksid: uobičajeni sastojak mnogim koži i proizvoda za njegu kose, hidrogen peroksid se koristi iu formulaciji kose relaxers. Kemijski, to je blaga kiselina ima izbjeljivanje imovine. Vodikov peroksid dodaje na učinkovitost kose relaxers in remećenja proteina obveznice.
Fosforne kiseline: Sam naziv otkriva da je kisela u prirodi. Pogledajte etiketi proizvoda i da će naići na fosforne kiseline u pojedinim markama hair relaxer. This kiselih sastojaka dodao kose relaxer je poznato da uzrokuje zdravstvene opasnosti, posebice na koži, dišnog trakta i nervni sistem.
Kakao maslac: U prirodne kose relaxer, kakaov maslac je jedan od popularno dodao hair relaxer sastojaka. To ne ući u osovinu kose i razbija obveznica kao kemijska sredstva ne. Kakao maslac vlaži pramenove kose, čime se smanjuje hair tangling, labavljenje kovrče i zaglađivanje hair nitima.
Aktivator Gel: Dok izradu prirodne kose relaxer kod kuće, aktivator gel mješavine dobro s kakao maslacem i daje glatku izmišljotina. Zajedno ova dva sastojci pomažu u ravnanje kovrčave kose i također, u jačanje dlake. Oni čine najbolje kombinacije za ispravljanje van teške kovrče.
Maslinovo ulje: ulje je dobar sastojak za kosu opuštanje. Primjena toplom maslinovom ulju na kosu često dati ravnanje efekte, dok menjamo prirodne kose strukturu. I zapamtite ostaviti maslinovo ulje najmanje 2 sata. Možete koristiti maslinovo ulje s ostalim biljnih sastojaka kako bi dobili brz rezultate.
Kokosovo Mlijeko: Loaded sa zdravim vitaminima i mineralima, svježe kokosovo mlijeko je čest sastojak u kože i kose tretmane njege. Ovaj mliječno bijelog rješenje izvađen iz mesa dijela kokos je korisno za kosu opuštanje. Ukratko, možete koristiti kokos mlijeko kod pripreme domaće hair relaxer.
Domaći Hair relaxer Recepti
Bez sumnje, postoji punokrvnost kose relaxer proizvoda na tržištu. Ali, mnogi ljudi koji su vrlo svjesni o njegu kose radije koristiti prirodne kose relaxer. Plus točka je možete odabrati sastojke hair relaxer koji su biljka-based i sigurno za kosu. Također, možete imati kontrolu nad kolicinu sastojaka dodan u receptu, prema Vašim tipu kose i teksture. Nakon su dva jednostavna-bi kosa relaxer recepata za vas:
Recept # 1: U posudi sjediniti ¾ šalice svježe pripremljeni kokosovo mlijeko i sok od 1 ½ limuna. Izmiješati ih dobro i zadržati u hladnjak za 2-3 sata. ga Primijeni na vaše kose, dok pokriva sve nitima. Završiti wrapping vruće ručnik za oko 1 sat. Nakon toga operite kosu sa dobrim šamponom. This hair opuštajući recept je pogodna za kosu s manje kovrčama.
Recept # 2: Uzmi ½ šalice maslinovog ulja i 2 žlice dobre kvalitetu kose omekšivač. Ponajprije, topline maslinovog ulje u tavi preko kako topline postavku. Kada je toplo, dodajte regenerator i promiješati dobro s drvenim spatula, dok ne dobijete glatka izmišljotina. Ukloni iz topline i neka ga ohladiti. Primijeni ovaj hair relaxer i ostaviti za 7-10 minuta. Temeljito isperite hladnom vodom.
Nepotrebno je reći, domaće verzija napravio s dobrim sastojaka hair relaxer je uvijek bolje alternative nego koristeći kemijski temelji formulacije. On svibanj ne biti kao učinkovit kao komercijalnih marki u opuštajućoj kose. No, prirodni tip je besplatan hair relaxer nuspojave. Ako odlučite koristiti komercijalne proizvode, budite sigurni da provjerite recenzije hair relaxer te se odlučiti za onaj koji ima mnogo zadovoljni kupci. Dok koristite proizvod, strogo slijedite upotreba smjerovima uvjetom u letku dobiti učinkovite rezultate.

No comments:

Post a Comment