Saturday 7 January 2012

Iznad Ground Održavanje bazen

Oni koji ne žele potrošiti vrijeme i novac iskopavanje dvorište instalirati bazen, odlučiti za iznad tla bazeni. Iznad tla bazeni su instalirani iznad razine tla i dolaze u tri oblika: ovalni, pravokutni i kružnog. U usporedbi s drugim vrstama bazena, te iznad tla bazeni su jeftiniji za instalaciju. Međutim, nitko ne može pobjeći od bitnih održavanje bazena. Redovito i pravilno čišćenje bazena je od vitalnog značaja za bazen da ostane u dobrom stanju za godine koje dolaze. Osim toga, nepravilne iznad tla bazen održavanje bazena može izazvati bazen postati plodno tlo za sve vrste bolesti uzrokuju organizama.
Iznad tla bazen: Voda za održavanje
Je li netko koristi bazen za kupanje ili nije, to je potrebno za obavljanje nadzemnih desnom održavanje bazena kroz godinu. Dakle, uz zabavu plivanja u svoj bazen, dolazi i odgovornost za brigu o njoj, čak i kada se ne osjećaju kao što je to. Let's imaju pogled na odgovornosti koje proizlaze iznad tla bazen održavanje.
Razina pH, pH vode bazen mora biti testiran dva puta tjedno. PH vode treba održavati na oko 7,2 do 7,6, jer je na ovoj razini pH, klor je najučinkovitije. Štoviše, netočne razine pH može popuštati do oštećenja iznad tla bazen linijski brodovi i opreme.
Razinu klora; Chlorinating bazen dva puta tjedno je bitna za dezinfekciju bazena. Možete kupiti klor tableta, granula ili rješenje i dodajte ga u bazen. Bilo kakav oblik će učiniti, jer sve djeluju na sličan način. Chlorinating bazenske vode osigurava otklanjanje i prevenciju bolesti uzrokuju organizama iz stana i množenjem u bazenu vode. To štiti plivača od ugovaranja bolesti i infekcija iz bazena nakon plivanja.
Clearing Ostaci; Tijekom dana različitih kukaca, lišća i drugih otpadaka podmiriti na površini vode bazena. Važno je da otklonimo krhotine prije nego što ga odvodi na dno bazena. Uz pomoć list gliser se može dobiti osloboditi od plutajućih predmeta i držati bazen čistim. Kako bi se održavati na bazenu, jedna može koristiti bazen sigurnosti pokriva, koji će vam pomoći zadržati krhotine od ulaska u vodu i dirtying. To bi također trebalo biti učinjeno dva puta tjedno.
Šok liječenje; Šok liječenje još je jedan važan aspekt iznad tla bazen održavanje. Kada smo klorirati bazen ono što mi pokušavamo učiniti je dati slobodan klor za dezinficirati bazen. Međutim, klor ne ostane u slobodnom obliku i pretvara u kombinaciji obliku, što je ono što uzrokuje iritaciju očiju i kože kako bi plivače. Šok liječenju pomaže pretvoriti u kombinaciji klora natrag slobodnog hlora i također pomaže uništiti bakterije i mikrobe. Šok liječenje paketi su dostupni na bazenu trgovinama. Bazen mora biti šokirani jednom tjedno.
Kalcij razini; Drugi aspekt iznad tla bazen je održavanje provjere kalcija tvrdoće vode jednom mjesečno. To je važno jer voda visok sadržaj kalcija može rezultirati u mjerilu formacije, dok je vode premalo kalcija u vodi čini korozivne. Međutim, ovaj test ne može biti učinjeno po vama kod kuće. Morate uzeti uzorak vode bazena na lokalnom bazenu trgovini i dobiti ovaj test učinio.
Navedene smjernice su samo pregled održavanje bazena. Za više informacija o iznad tla bazen imaju pogled na bazen vodič održavanje bazena koji će vam pomoći u održavanju svoje dragocjeno bazen. Imajući ove iznad tla bazen savjete održavanje bazena na umu, možete osigurati svoj bazen ostaje čisto i sigurno plivati ​​u. U slučaju da naiđete na poteškoće bazen da ne razumiju, to je najbolje da se obratite stručnjacima koji mogu carryout iznad tla bazen popravke . Sve najbolje!

No comments:

Post a Comment