Friday 6 January 2012

High Quality simulirane dijamanti

Dijamant je djevojka najbolji prijatelj, ali ovih pjenušavih najbolji prijatelji ne dolaze jeftini. Ako želite kupiti jedan par jednostavnih dijamant studs, ti si idući u biti su još prilično iznos. Dakle, sljedeća najbolja stvar je da se odluče za kvalitetne simulirane dijamanti. Simulirani dijamanti stvoreni u laboratoriju te se također naziva kao laboratoriju stvorili dijamanti i oni usko nalikuju jedan pravi dijamant u iskra, izrezati i sjaj.
Što su simulirane dijamanti
Visoka kvaliteta simulirane dijamanti se razlikuju od sintetičkih dijamanata. Sintetički dijamanti ili čovjek napravio dijamant kao prirodni dijamanti su napravljeni od ugljika, ali oni nisu savršeno formirane. Visoke kvalitete simulirani dijamant može biti prirodno, umjetno ili kombinacija dva. Oni imaju isti karakterističan od prirodnih dijamanata kao što su tvrdoća i sjaj, a najpoznatiji od svih simulirane dijamanti je kubni cirkonij. Simulirani dijamanti vs pravi dijamanti će izvesti mnogo razlika a ovdje ćemo znati sve o visokoj kvaliteti simulirane dijamanti.
Pa što su simulirane dijamanti? Za dijamant se može nazvati simulirani dijamant, to bi trebalo imati određene prirodne dijamant sličnih svojstava. To mora biti vrlo teško, ima puno sjaj i sjaj s visokim indeksom loma. Postoji mnogo različitih vrsta visoke kvalitete simulirane dijamanti i mi jesu idući u raspravljati o njima u nastavku.
Vrste High Quality simulirane dijamanti
Staklo simulatore, jedan od najranijih simulirane dijamanata koji je naširoko koristi u Victorian era je staklo stimulansi. Ove stakla stimulants poznat kao rhinestones ili paste su naširoko koristi u 18. stoljeću i još uvijek može naći u nekim starim nakitom. Ove staklo stimulansi ne može se smatrati visoke kvalitete simulirane dijamanti kao što je niska tvrdoća i to je skloni grebanje. On također može vrlo lako i loma zarobljeni mjehurići zraka, a protok linije unutar kamen što ga čini vrlo slaba zamjena za prirodni dijamanti.
Sintetski White Sapphire i spinel, Synthetic bijelo safir koja je čista korund i spinel koja je čista magnezij aluminij oksid su prvi kristalni dijamant simulantima. To se može smatrati da se visoke kvalitete simulirane dijamanti koji imaju tvrdoću od 9 i 8. ali oni imaju nizak indeks loma, a tako nedostaje sjaj i vatra dijamant čak i kada polirana i izrezati. Također imaju puno niže disperzija tako da oni imaju tendenciju da izgledaju beživotno nakon što su bili razrezani u više aspekata. Oni su također poznat kao diamondite i blistava.
Sintetski Rutilna; Synthetic rutil koja je čista titan oksid je jedan od najboljih visoke kvalitete dijamanti stimulirana. Ona ima visok indeks loma, kao i disperzije što ih čini izgledaju kao sjajna kao dijamant. Sintetička rutil je također dostupan u različitim bojama poput dijamanta plamenih reds i blues cool koji su proizvedeni tako da je doping s ostalim metalnim oksidima. Najveći problem sa sintetičkim rutila je da ima blagi žuta boja i to je niska tvrdoća što ga čini više skloni ogrebotine.
Itrij aluminij Garnet (YAG), itrij aluminij granat je jedan od najpopularnijih ans uspješan visoke kvalitete simulirane dijamanti. Ona ima tvrdoću od 8,25, ali nizak indeksa loma i disperzije. Ipak to bi moglo ličiti na svojstva prirodnog dijamanta i ima odgovarajuće sjaj kad izrezati i polirana. Po doping YAG s nekim drugim mineralima mnogo više boji visoke kvalitete simulirane dijamanti se proizvode.
Kubični cirkon, cubic zirconia ili CZ kao što je obično poznat je jedan od naširoko koristi i najbolje laboratoriju stvorili dijamanti. Ona ima tvrdoću od 8 do 8,5 s visokim indeksom loma i disperzije. To je vizualno najbliži prirodni dijamanti i mnogi ljudi su poduzete od strane beskrupuloznih zlatara koji su ih prodali CZ umjesto dijamanta. To je sklona ogrebotinama te je interno nepogrešiv, a ponekad je obložena dijamant kao što je ugljični poboljšati svoje trajnosti.
Moissanite; Moissanite koji je silicij karbida je relativno novi sudionik u visokoj kvaliteti simulirane dijamanti na tržištu. To je mnogo superiorniji od kubni cirkonij i ima tvrdoću koja je gotovo jednaka onoj prirodni dijamant. Kada moissanite je rezano i uglačan je dobar sjaj i vatre. Ali moissanites su udario po interne nedostatke i inkluzije koje se očituju kao fine igle ili cijevi unutar kamena. Ipak moissanite je najbolji simulirane dijamanti do datuma i njegovu ljepotu i briljantan je neusporediv.
To je sve o visokoj kvaliteti simulirane dijamanti. Simulirani dijamantni nakit je jako puno u potražnji i mnoge čak i nedavno vjenčan ih dobiti jer vjenčano prstenje i bendova. Visoka kvaliteta simulirane dijamanti su sjajna alternativa za ljude koji vole vatru i živost dijamanata bez trošenja previše novca.

No comments:

Post a Comment