Saturday 28 January 2012

Skupe vina

What su tvrde osobine od najskupljih vina? Ono po čemu je vino stvarno skupo? Ovo su neka uobičajena pitanja koje se mogu pojaviti kad si vidjeti neke novosti o aukciji uistinu stari i skupo vino. Jednostavno tumačenje onoga što čini vino skupo je slučajevima predviđenim u sljedećim stavcima.
Ono što čini Vino ekspanzivnu?
To je zajednička znanja da je vino grožđa sok koji je fermentirano i dobi. Netko bi mogao čudno da zašto cijenu jednostavne stare grožđa sok pucati do neba visoka? Expensive vina u svijetu nisu nužno skupi zbog marke kojoj pripadaju. Proizvođači tog vina pripisuje stvaranje ovo vino mekša, zreli, stari, dobro fermentirane i naselili. Osim zamršen proces ekstrakcije, fermentacije i flaširanje, nalazi se kompleks kemije koja je trebala biti provedena u tom procesu. Dobro vjerujem u to ili ne, taj proces čini ovo vino okusa poput neba sama u ustima, i oduševljen ljudi vani žele platiti tisuće, čak milijune imati glassful.
On je primijetio da berba vina su najpopularniji vina, po temelju broja piju i snagom ukupno prodaje. Uostalom, berba vino je vjerojatno najstariji obitelji vinima, koji je izumio od strane Grka.
Čimbenici koji vina skupa; vinari i tasters, obično slijede Coates Zakona o zrelosti, koji je napisao Clive Coates, jedan britanski Master of Wine. The zakon kaže neka opća načela zrelosti vina i proporcija dijelova. Neke važne parametre vina koje su uzete u obzir prilikom određivanja cijena to su kako slijedi. ; Raznolikost Grožđe: Expensive vino brandovi obično imaju vrlo snažnu povijest kada je u pitanju uzgoj grožđa. Burgundija vino je apt primjer vina brand koji slijedi specificirane i tradicionalni grožđa kultiviranje. The chardonnay sorte iz Burgundije se koristi u proizvodnji bijelih vina Burgundije. Ključni aspekt koji se uzima u obzir je da je uzgoj grožđa mora biti savršen za geografskih uvjeta u regiji. ; Starenje: Vino je sposoban starenja samo ako je kemije šećera, kiselinama i fenolni spojevi su postavljeni pravo. U takvim slučajevima, vinu, desno od uzgoja do vinarstva stil i skladištenje prate, tako da se dobi krasno. Opće pravilo u većini slučajeva je da starije vino, skuplji postaje. ; Skladištenje: Čuvanje vina je važan aspekt i 3 osnovne faktore, naime, svjetla, vlage i temperature. Ove 3 moraju biti uzeti brigu za pravilno okusa i dugi vijek trajanja od vina. ; Tržištu: faktor koji čini vino stvarno skupo je tržište odgovor. Specifičan povijesti ili brenda značajno napuhuje vino cijenu. Na primjer vina Thomasa Jeffersona, vina koja su koristili czars Rusije i Kings of Europe često smatraju da je najbolje radove. Te činjenice koje se mogu pratiti na korijene rođenja vinski marke su zajednički odlučujući faktori vina pretjeran cijenu. ; Expensive vina
Skupo vino naziv ponekad nije jedini faktor koji čini trošak sky high. U nekim slučajevima je selektor također bitno. Evo hrana za misli, jedna boca vina izabrao po Jancis Robinson (kraljice Elizabete II vinski podrum savjetnik), što bi moglo biti to košta?
Evo nekih od najskupljih vina boce da prodano:, 1775 Sherry iz Massandra zbirke, prodan u 43.500 $. Massandra vinariju blizu Jalta je u viđenost od Czarist režima. Wineries podrumu vino stalci sadržavati više od milijun boca koje nose carski pečat. ; Chateau Mouton Rothschild-1982, 600 bocama prodaju po $ 420.000. ; 1784 Chateau d'Yquem, boca nosi inicijale Thomas Jefferson prodao na $ 56.588. ; Romanée-Conti as skupe kao 5.800 dolara za jednu bocu. ; Metušalah osam boca prodao for 224.900 dolara. , Screaming Eagle, 3 boce prodao for 11.500 dolara. , Popis ide na i na. Gotovo svaki Vinarija ima zalihe vrlo staro vino boce koje su stvarno, stvarno skupo. Ako ste uspjeli da se držite tih dobrih skupih vina, ne samo to piti, to osjećam.

No comments:

Post a Comment