Monday 23 January 2012

Paprika pljusak - gdje kupiti Paprika pljusak

U vremenima, gdje sve više i više tamne sjene slijede žene u tamnim uličicama čak i naših najistaknutijih gradovima, ugrožavajući živote i skromnost žena svugdje, papar sprej je nastao kao prekrasan samoobrana super za te žene. Djeluje na naizgled jednostavnim mehanizam gdje žena bičevi out papar sprej iz svog novčanika na neznan počinitelja, sprejevi pregršt grize stvari u lopova oka, privremeno mu blistavo, a ona omogućava brzo izlaz iz scene. Jednostavan dovoljno postupku, koji je tad malo komplicirano jer je zakoni papar sprej, što papar sprej gdje kupiti primjereno pitanje. Ovdje je vodič za gdje kupiti mace ili papar sprej i korištenje papar sprej.
Što je Paprika pljusak
Jer čak i mala promatračka dijete će vam reći, papar sprej je sprej koji sadrži papar. Sprej papar koncentrat se uglavnom sastoji od oleoresin Capsicum, kemijski derivat iz svog normalnog crvena paprika. A ako ste ikada imali papar ići u vaše oči, kada su kuhanje, ili slučajno gumiran jedan u vaše oči, nevino dovoljno, vi ćete biti sigurni da je papar sprej je prilično učinkovit. Papar sprej dolazi u kanister, za razliku od kukaca ne-ubiti raznolikost. The posudama su uglavnom male i zgodan dovoljno da se prevoziti oko innocuously u vašoj torbici. Kada se kazneni ili neke takve you pristupa dok ste sami u podzemnoj željeznici, ili u spomenutom mraku prilaz kući, mogli biste se tako lako skliznuti ruci unutar torbicu pod izgovorom predaje lopova novac je zahtjeve i umjesto toga uzeti papar sprej u svoju ruku i sprej eyeful toga - sve u nekoliko sekundi.
Paprika pljusak Zakoni
Sada Dok se sve ovo čini se da je razumno zgodan, problemi nastaju kada jedan shvaća da korištenje spreja papar ima ključ u radovima zbog zakona papar sprej koje trebate znati o, prije nego što kupite papar sprej. Papar sprej zakoni razlikuju od države do države do različitih stupnjeva, svaki put. Dok većina država potpuno omogućiti ženama da nositi ove žeže sprejevi u svoje torbice, postoje drugi koji će ga učiniti obvezna za posjednik papar sprej također posjeduje valjanu dozvolu za uporabu papar sprej. Logika iza to možda u tome što papar sprej previše - iako u manjem kapacitetu nego reći, pištolj - ima potencijal da uzrokuje trajne štete na onaj na primanje kraj nje. Drugih država može imati pravila koja se odnose na sastav papar sprej. Papar sprejevi dolaze u različitim sastojka kombinacije i neke države mogu imati konačnu riječ o tome koliko o tome što sastojak papar sprej treba sadržavati. Papar sprej zakoni i pitanja papar sprej, gdje kupiti najbolje je odveden u najbližu policijsku postaju, koji treba da imaju saznanja o posebnim zakonom.
Paprika pljusak: Gdje kupiti
A s dozom konačnosti, dovest ću niz pitanja na sprej papar u blizini. Gdje kupiti papar sprej? Pepper sprejevi mogu kupiti u istoj vrsti trgovine te će ići kupiti oružje. Ali ako je vaša država zakonski dozvoljava razuzdane korištenje papar sprej, onda mislim da ne bi trebao imati bilo kakvih problema kupujete stvar od hardvera dućan ili čak trgovina. Ako u sumnje ne ustručavajte pitati pitanje u policije sama kada ćete ići utvrditi zakonima papar sprej vašoj državi.
Dakle, to je sve o papar sprej. Ja se nadam da je na kraju ovom članku ćete Uopće ne sumnjam svoj um, kako bi se sprej papar pitanje - gdje kupiti ili bilo koje druge papar sprej pitanja vezana za to pitanje!

No comments:

Post a Comment