Monday 16 January 2012

Tablica manire u Francuskoj

Kao što kultura razlikuje od jedne do druge zemlje, pravilan etiketa stol i stol manira također se razlikuju od jedne kulture ili države u drugu. Što se smatra odgovarajućim i pristojan u jednoj zemlji može se smatrati neuljudan u drugoj, dakle, prije odlaska na odmor važno je biti dobro upućen s kulturom koja posebno mjesto. To će vam spriječiti ranjavanje osjećaje domaćina. U ovom članku ćemo se fokusirati na odgovarajuće tablice manire u Francuskoj, koji će vam pomoći pripremiti za jelo sa svojim francuskim domaćinima.
Večera Etiquette u Francuskoj
Prije nego što krenemo na učenje o nekim Francuski stol manire, neka brzo Pogledajmo neke odgovarajuće večera etiketa u Francuskoj.
Poklon Etiquette, ako ste pozvani za francuski večeru, uzmi poklon zajedno za domaćica. Cvijeće ili bocu vina čine velike darove. Međutim, ako ste uzimajući cvijeće, provjerite da li dati cvijeće u neparnim brojevima, osim broja 13, koji se smatra loš znak. Osim toga, izbjegavajte bijelim ljiljanima ili krizantema, jer su smatrali da se sprovod cvijeća. Crveni karanfili također treba izbjegavati, jer oni stajati za loše volje. Ako planirate dar bocu vina, uvjerite se da vino najviše kvalitete koja se nalazi u svoj proračun. Francuzi su ljudi koji njeguju svoje vino.
Stići na vrijeme, nemojte doći ranije od dogovorenog vremena. Osim toga, stići na vrijeme za večeru. Ako ste kasno (više od 10 minuta kasno), poziv i neka vaš domaćica znali da će kasniti. Nije informiranje vaš domaćin o kašnjenje smatra vrlo neuljudan. Ako ste bili pozvani na veliku večeru provjerite imate li cvijeće dostavljen dijelu stranice ili kuće ujutro prije nego stranke, tako da oni mogu koristiti za uređenje stranke dvoranu.
Dva - tri sata Prehrana, Francuski vjerujući u temeljito uživanje i savoring njihova jela, tako, od vas će naići na zastoje u služenju sljedeći tečaj, koji je učinio dati ljudima vremena da razgovaraju jedni s drugima za neko vrijeme prije odlaska na sljedeći obrok. Sve ovo kašnjenje gura vrijeme trajanja za obrok na oko 2 ili 3 sata. Nemojte biti iznenađeni ako večera traje dok se završiti!
Tablica Etiquette u Francuskoj
Neke osnovne tablice manire u Francuskoj su kako slijedi:; sjedećih slijed u francuskom večere je muškarac-žena-muškarac-žena. Dakle, pazite da slijedite redoslijed. ; Možda smo učili da je neuljudan da se vaše ruke na stolu, međutim, u Francuskoj, jedan je zadržati svoje ruke nježno na stolu cijelo vrijeme. Smatra se primitivan i neuljudan držati ruke ispod stola, na krilu ili na vaše strane. Međutim, imajući svoje laktove na stolu smatra neuljudan. To je jedan od najvažnijih tablica načina u Francuskoj, što ako ne slijedi može podići obrve. ; Pričekati vaš domaćica završi stavljanje salveta joj na krilu prije nego što se tvoje na vašem krilu. Osim toga, pričekajte domaćica dati tost i zveket čaša sa svakom gostu koji sjedi za stolom, osiguravajući vam napraviti eye kontakt sa svakom od njih. Počnite jesti svoj obrok nakon domaćica je počeo da jede obrok. , Kruh, vino i mineralna voda osigurani su svi tijekom obroka. , Kruh uglavnom se nalazi na stolu-salveta. Ponekad kruh ploča će biti pružena za kruh. Dok jede kruh, provjerite da li break kruh u napasti size komade prije nego što jesti. To se smatra neučtiv ugristi iz cijelog kruha. ; Vino je pod uvjetom da uz svaki obrok, a stakla su ispunjena tri četvrtine puta. ; Držite tanjura u lijevoj je imao i nož u desno i ostali pribor za jelo, dok ste se aktivno ne jede, u 8 sati i četiri pokazati niste učinili s obrok. , Nemojte jesti previše prvi tečaj i ne žuriti kroz svoj obrok. Obratite pozornost na tempo drugih blagovaonom stolom kao dobro. ; Salate ne treba rezati sa nožem i viljuškom, ali je lagano biti presavijeni na vilicom i jede. ; Izbjegavajte lijevo destinacije na vašem tanjuru. Štoviše, smatra se da je pravilan načina da obrišete vaš tanjur čiste umak nakon svakog naravno uz komad kruha (ako se razlikuje ploče ne nude nakon svakog tečaja). Međutim, to nježno komad kruha ražnjići do kraja vašeg tanjura. Nikada gurnuti kruh oko ploča s prstima. ; Ako želite više vina, jednostavno završiti ono što imate u vino stakla i da ćete biti posluženi više vina. Ako ne želite imati više vina, ostavite svoje vino stakla gotovo puna. , Dok je razgovor za vrijeme obroka, pazite da govori lako i da se suzdrže od podizanja teme kao što su religija i novac. ; Francuski nemojte se ustručavati da jedu morsku hranu svojim rukama, tako, pokupiti kamenice ili dagnje iz školjki, umjesto da ih rezanje te ih jesti s rukama. ; Postavljanje tanjura i nož zajedno paralelno na sredini ploče označava da su učinili sa svojim obroka, dakle, to nakon što ste završili. Nikada ne postavljajte noževa u prešao položaju, jer to stoji za sukob. , Ako ste ikada dobili zbunjeni o bilo kojem od navedenih francuskog stola manira, samo slijedite vaš domaćica. Tablica običaja u Francuskoj su definitivno više formalne nego stol manire i etiketa u SAD-u. Imajući dobar obrok u Francuskoj smatra se ozbiljan posao, dakle, prije naslova na francuskoj rivijeri za vaš odmor provjerite da li brusiti svoje vještine stol način i podesiti ga u skladu s onima u Francuskoj. Jedna stvar je sigurno, da ćete uživati ​​u jelima u Francuskoj!

No comments:

Post a Comment