Monday 2 January 2012

Izbjeljivanje krema za melasma

Melasma je stanje kože zbog čega koža postaje zamrljan. Smeđe pigmentacije polako razvija na nekim područjima kože lica dovodi do zamrljan izgled. To stanje kože ponekad čak i širi se na vrat, ramena ili ruke. Melasma najčešće pogađa žene. Uzroci su, uzimanje hormonskih kontraceptiva, izlaganje suncu, trudnoće ili na mirisni toaletni koji vaše kože može biti alergičan na. Iako možete, konzultirati dermatolog i dobiti tretman za melasma. Pokušavajući nad counter lijekovi se još jedna mogućnost da možete uzeti u obzir. Postoje razne marke proizvode za izbjeljivanje kreme za melasma. Osim toga, većina tih također jamčiti rezultate. Osim kreme za izbjeljivanje, postoje tretmani poput kemijskih pilinga ili laserske kirurgije koji lijek melasma. Ali, krema za izbjeljivanje melasma je najmanje invazivna i najbolje da mu se sudi na prvom mjestu. Pitate se koja je najbolja krema za izbjeljivanje melasma? Ovdje su recenzije vrhunske proizvode.
Najbolja krema za izbjeljivanje vezanja melasma
Dermadoctor Bezgrešna Ispravak; Get Bezgrešnog Ispravak moćan hydroquinone bez kože krema za izbjeljivanje za melasma i iskustvo mrlja bez kože. Pojašnjava, melasma, mrlje, obezbojenje, dobi spotova i hyperpigmentation izazvane zbog različitih razloga, dajući vam čak i ton kože. U tom procesu, također tonove i učvršćuje kožu dajući joj lijepo tekstura. Svojstva pomlađivanje izliječiti starenje kože i bore. Biti hyroquinone besplatno, nema šanse iritacije, pogotovo ako je vaša koža neosjetljiva zbog ovog izbjeljivanje krema za tamne mrlje. Primjenom ove kreme dva puta dnevno za 6 do 12 mjeseci je poznato da vam dati najbolje rezultate.
BIO pomlađivanje kože po Biocutis; Ovo je još jedan izbjeljivanje krema za melasma od Najbolje ocijenjeno brand. Prirodni enzimi prisutni u njemu rastopiti oštećenih tkiva i viška melanina depozita ubrzava proces obnavljanja kože. It duboko vlaži kožu i obnavlja stanice kože oštećene zbog melasma. To je čisti off smeđe pjege, mrlje, dobi spotova, i daje vam običan ton kože. Osim hyperpigmentation uklanjanje, također posvjetljuje kožu sijeva prema ukupnom ten.
M2 HP kože bojanja vrhnje, M2, HP kože bojanja, prethodno poznat kao MA Ma losion je poznato da se konačan izbjeljivanje krema za melasma. To refinishes vašu kožu, uklanja pjege i tamne mrlje i kože obezbojenje u melasma. Osim borbe melasma, liječi akne i ograničava acne breakouts, zateže pore na koži i posvjetljuje kožu ton. Ovaj losion je učinkovit tretman za melasma koji čak i izlasci vaše pigmentacije i omekšati kožu cijeli.
Civant Skincare Meladerm vrhnje, ovaj skin sijeva krema od Civant Skincare, tretira melasma, dobi spotova, freckles, rođenje oznakama i hiper-pigmentacija. To ne radi samo na oštećena područja, ali osvjetljava ukupnu ten i daje nepogrešiv izgled vaše kože. Možete početi dobivanje početnih rezultata sa u 2 do 4 tjedan i da će potrajati do 6 mjeseci kako bi vam kompletni rezultati.
Uz navedene izbjeljivanje krema za melasma, možete dobiti zapažene rezultate. Većina tih sastojaka koji koriste sigurno ne izazivaju nikakve štetne nuspojave na vašu kožu. Štoviše, dok ste kupiti takve kreme to je najbolje provjeriti recenzije i tek onda odlučiti za proizvod. Čitanje recenzije potrošača pomoći će vam da znate iskustvo različitih potrošača nakon korištenja proizvoda. U slučaju teškog obezbojenje, to je najbolje konzultirati se s dermatologom. Uzimajući savjet od svog dermatologa o proizvodu, prije uporabe je dobar izbor. Također, u slučaju da otkrijete da je problem sve veći, umjesto da smanjuje, to je najbolje prekinuti korištenje krema i konzultirati dermatolog za daljnje liječenje.

No comments:

Post a Comment