Monday 30 January 2012

Frizura za škole

Ovih dana trend šišanje stilova i ideja za školu čini se da je labav valovitu kosu. Međutim, ne morate samo držati ove vrste frizura. Uz malo mašte i kreativnosti možete učiniti mnogo sa vaše kose, koji možete nositi novu frizuru svaki dan u tjednu. Ovdje su i razne brzo i lako frizura za školu ideje, koje možete koristiti za styling kose.
Ideje frizura za škole
Kovrčava frizura za školu, ako imate ravnu kosu, a želite dobiti valovita kosa bez odlaska za bilo koji trajno liječenje, zatim tu su kovrčava lahak-to-učiniti frizura za školu savjete. Mokri kosu, ili oprati kosu i osušite ručnikom. Tada koristite pjenu curling kose (možete koristiti sprej s morskom soli također) i primijeniti ga na mokru kosu. Zatim držati različite dijelove kose te ih poviti. Neka vaša kosa suha, naravno, i vi ćete imati velik obličje kosu plaže valovita. Just srednji dio vaše kose i frizura nositi ovog kovrčava izgled u školu.
Kika frizura za School Girls, Postoji toliko mnogo načina da vezati kosu u konjski rep. Možete jednostavno povezati visoku poni, s bangs izostavljena i imate jednostavan konjski rep frizura koje možete nositi u školi. Također možete pokušati stvaranje dva ponytails, sa srednje oproštaja za sjekač izgled. Također možete napraviti dugo poni, podijelite ga u različite odjeljke i kravatu te odjeljke sa šarenim rubberbands. Postavite ovaj kika stil na svom ramenu za elegantan izgled.
Pletena frizura za školskih dana, pletenice su uobičajeni kao svakodnevni frizura za školu. Postoji toliko toga što možete učiniti s pletenicama. Možete otići s nekim duže traje kao cornrows pletenica frizura, i dobiti ih učinio stilist. Možete čak i pokušati promašaj dreadlocks. Ako imate loš dan kosu, onda samo napraviti jednostavnu frizuru pletenica tri strukture, i poduzeti neke pramenove sa strane, a vi si dobar to ići. Ako imate vremena onda vas pitati mamu ili prijatelja da vezati kosu u pletenicu francuski stil, nizozemski stil pletenica pletena ili u glavu. U valovita kosa, također možete napraviti mali sladak pletenice te ih vezati uz šarene kuglice za ljetni izgled.
Updo frizura za školu plesa, Ako ste u potrazi za vrlo elegantno izgleda frizura, koje možete nositi na zabavu, a zatim razmislite updo frizuru. Ove frizure može suditi s valovitom kosom ili ravnu kosu. Ako želite kovrčavu kosu, a zatim koristite pjenu za kosu curling na mokru kosu. Ako želite vitica vitice, onda umjesto scrunching kose dijelove, učiniti manje dijelove kose i kovitlati kosu indeks prstima i dobit ćete prekrasne brave. Ako imate valovitu kosu a zatim koristiti ove ideje. Scoop svoj iza i njih sigurno blizu potiljak vrata, a uzmu par vlasi van, a vi ćete imati romantične tražite frizuru. Ako imate ravnu kosu, a zatim se prednji dio vaše kose i čine lisnato i to sigurno s igle, a zatim osigurati ostatak kose u kolač, a vi si dobar to ići.
Razmislite nova frizura, Ako vam je dosadno vaše kose, a zatim razmislite nova frizura. Možete ići za slojeve sa strane bangs ili tupim bangs, ako imate ili srednje dugu kosu. Ako imate kratku kosu, a zatim dobiti diplomirao asimetrični bob sa strane ili tupim bangs.
Koristite Šarene Pribor; To su bili različiti frizura za škole, ali da bi ti frizura izgleda više zabave i uskladiti svoju haljinu, uvijek koristite neki kosu. Ima puno kosu, napraviti zbirku različitih vrsta kosu u kutiji i koristiti ih, kad god styling kosu u poni, pletenica, updo ili kovrčava. Možete zadržati kineski štapići, šarene trake, šarene ukosnice, igle draguljima, cvijeće, jeweled češljevi, morski pas isječke, kristalno barrettes, kosa magneti, konjski elastics, itd. Dakle, napraviti zbirku kosu, tako da oni dolaze u ruci kada vi ste uzimajući spremni za školu.
Dakle, odabrati stil kika u ponedjeljak, pleten glavu stil u utorak, kovrčavu kosu labav u srijedu, francuski pletenica u četvrtak, te pleteni updo za petak, i uživati ​​u sportskim novih frizura za školu svaki dan!

1 comment:

  1. Did you know that you can generate dollars by locking special pages of your blog / website?
    Simply open an account on AdWorkMedia and run their content locking widget.

    ReplyDelete