Monday 9 January 2012

Oblaganje, Stilovi

Oblaganje, oblaganje ili wainscot je instalacija stilski ploče na donjem dijelu unutarnjih zidova kuće. These oblaganje paneli su tradicionalno bili od drva, kao što su hrast, koji je dao zidovi vrlo bogat i ugodan izgled. U današnjem unutrašnjosti projektiranje, ti oblaganje paneli su napravljeni od nekoliko drugih materijala, za jednostavnost instalacije i niske cijene vrijednosti. Iako te oblaganje stilova postala vrlo popularna nakon što je u renesansi, oni su još uvijek koristi u mnogim hladnim i vlažnim zemalja za nekoliko razloga. Uz koristi za svrhu dodavanja toplinu hladno kamenih zidova i zaštita od vlage soba, te paneli zid i dati sobi prekrasan izgled. Nađi nekim atraktivnim oblaganje ideje navedene u nastavku da ukrasite svoj dom zidovi s.
Stilovi oblaganje
Kada se ovi wainscots prvi put uvedeno na home dekor je oblaganje visine ove ploča je kao visok kao 8-9 metara i oni su s teškim drveta. Ali oblaganje panela koristi za dekoraciju svrhe u današnjem domovima, ne više od, 3 noge, što je obično visine stolica željeznicom. Tvrdo drvo kao jedan od materijala još uvijek koriste kako bi ove prozore, tu su i drugi poput tvrdo furnir, modelirana plastika i prešanih ploča oblaganje pločama koje su također preferira. Međutim, dekorativne efekte može dati s bijelim pločica, zidnih papira, tkanine ploče ili jednostavno boje. Postoje neke jedinstvene oblaganje stilove koje koriste niz ljudi kuće pa uzeti pogledajte neke oblaganje stilova spominje nastavku.
Beadboard, Ovaj stil oblaganje je jedan od najvažnijih neformalnog stilovima i također je bio prvi koji će se koristiti u vikendice i vikendica. To je obično je instaliran u domovima dati soba dozom elegancije i klase, s učinkom opuštanja. Jer, to je vrlo neformalan stil obloga, to je najčešće koristi za oblaganje, kupaonice, kuhinje, spavaće sobe i foyers. These wainscots su instalirani u donjim dijelovima zidova, a izrađeni su od drveta ili dati drveni izgled.
Povišena vijeće; podignuti panel oblaganje stilovi su tipične u Novu Englesku kulture, koji su klasični odraz njihove eleganciju. Ona se koristi isključivo za formalne područjima i sobe gdje su kamina, lustera i visoke stropove i zidove. Blagovaonice, knjižnice, dnevne sobe i studija sobe gdje su ti stilovi obloga izgledati lijepo i bogato. Standardni visina podignuta ploča može biti između 30 - 40 inča s dva reda ploča pomoću centra željeznicom. Podigli paneli su uvijek tračnica, i paneli nogostupa jer su se visoko na zidovima.
Ravne ploče, Stan paneli su više od prijelaznog stilova oblaganje, koji su niži stupanj formalnosti, a koristi se također u istoj sobi kao i podigli ploču. Oni također daju elegantan izgled, ali i sportski malo casual izgled kako bi se osjećate sobe jednostavan i ugodan. To su nalazi u kuhinjama, obiteljske sobe, dnevne sobe i blagovaona područjima. Oni trebaju tračnice, nogostupa te ploče, kao, ali stvoriti boksač efekt zid. Stan panel oblaganje, ideje su završene i zaključio s stolac željeznicom instaliran iznad na gornjoj ploči.
Prekrivanje, a to dizajn stilova oblaganje je također vrlo atraktivna opcija za vaš zid dekor. Ona je pronađena u velikom domovima, knjižnicama i formalne sobe kao dvoranama i dvoranama. Biti sličan podignuta ploča tip oblaganje, ovaj stil omogućava više zamršen efekt s ploče sebe. Možete miješati bilo koji od navedenih stilova s ​​overlay komad drveta, da bi potpuno drugačiji stil oblaganje. Ovaj stil dekorativnih zidnih panela je također završio sa stolica željeznicom iznad gornje ploče.
S tim izbor za oblaganje, stilove za vaš dom i zidova, uzmite motika i saznajte kojoj je jedna odgovara svoj dom najbolje!

No comments:

Post a Comment