Wednesday 18 January 2012

Disco Ball Naušnice

Ako ste netko tko voli party svake noći ili netko tko jednostavno voli 70 odjeća i modni nakit stil, zatim disco loptu naušnice su upravo ono što trebate. Ove naušnice, kao ime sugerira, su minijaturni verzije disco loptu. Oni dolaze u gotovo svim bojama i naći ćete obilje web na neto prodajna žutoj, plavoj, ljubičastim, sivkastim pa čak roza disco loptu naušnice. Oni mogu kupiti za onoliko malo koliko dva dolara na preko četrdeset tisuća dolara! Postoje razne vrste disco lopte naušnice dostupan, od čega možete odabrati onaj koji želite ili bolje, možete napraviti jedan za sebe kod kuće.
Vrste Disco Ball Naušnice
Clip-on Disco Ball Naušnice; Clip-on disco loptu naušnice su idealni za ljude koji ne žele provesti mnogo na njima. Možete jednostavno dobiti skup zelena, crvena, žutoj, plavoj, zlatni, ruzicastim i srebrnim naušnice disco loptu za onoliko malo koliko osam dolara. Možete uskladiti te boji clip-ons s bilo vašeg outfits bi začinio svoj izgled.
Crystal Disco Ball Naušnice; Ako ste spremni potrošiti malo više, možete odlučiti za kristalno naušnice disco loptu. Ove naušnice imaju kristal aurore borealis u obliku disco loptu, na dnu, koja je spojen na kuka s srebrno-ton cijev. These kristalno disco kugla naušnice su multi-faceted, baš kao i dijamanti i stoga, izuzetno su svjetlo lov.
Gold i Silver Disco Ball Naušnice; Ako disco kugla naušnice fasciniraju vam puno i želite napraviti ih dio vaše nakit zbirku, onda možete ići u za disko loptu naušnice koji su izrađeni od 10k, 14k ili 18K zlato. Sterling srebro disco kugla naušnice koji dolaze studded s kristalima ili stakla su dobar izbor previše.
Diamond Disco Ball Naušnice; Za žene koje su ljubitelji dizajner nakita, veličanstven i zamršeno crafted naušnice dizajner dijamant, napravio u 18K zlato će dobro biti prilagođen. Ako trošak nije zabrinutost i želite nositi ekskluzivne modne nakit, ići u za dizajnera dijamant disco kugla naušnice koji dolaze na rasponu cijena deset tisuća dolara i iznad.
Kako napraviti Naušnice Ball Disco
Mnoge žene će se složiti da handcrafted nakit ima svoju šarm i vrijednost. Dakle, ako planiramo napraviti naušnice disco loptu kod kuće, stavke koje bi zahtijevaju su dvije mini disco lopte, dva veoma male metalne prstenovi, dva pastir kuke koji dolaze s coil, super ljepilo i kliješta. Kada kupujete ove stvari, provjerite da male metalne prstenovi i kuka su iste boje, osim i dok ste netko tko voli biti eksperimentalnim jednom u dok. Svi ovi stvari su lako dostupni u bilo obrtu ili hobi pohraniti, tako ćete imati nema problem u njima dobivanje. Kada ste svih ovih potrebne stvari, možete započeti s izradu mini naušnice disco loptu po slijedeći ovaj korak mudar postupak.
Korak 1; početi izradu srebrne naušnice disco kugla lijepljenjem male metalne prstene na vrhu kugle mini disco. Nakon što je ljepilo primjenjuje, ostavite loptice disco, tako da se može postati suha. Ovdje, to može dogoditi da disco loptice roll nad i uzrokovati metalne prstenove izaći jer je ljepilo još mokra. Dakle, što možete učiniti je postaviti disco loptice u led ladicu i ostavite ga tamo postati suha.
Korak 2; Kada metalni prsten potpuno je zaglavi na disco loptu, početi raditi na pastir kuka. Uzmi par kliješta i s njom povucite mali prsten apart, koja je tamo na dnu naušnica kuka. Sada, slajd pastir kuka kroz metalni prsten na disco loptu pomoću mali prsten koje ste upravo izdvajali apart.
Korak 3; Uzmi kliješta i zatvorite mali prsten na dnu naušnica kuka s njom na takav način da okružuje metalni prsten na disco loptu. Slijedite Istom metodom dok čineći druge naušnica disco loptu.
Koristeći ovu metodu, svatko može napraviti ove funky naušnice sjedi kod kuće. Jedna riječ predostrožnosti iako, uvijek provjerite da super ljepilo potpuno suha prije nosiš ručne naušnice disco kugla jer ako to nije i palicama na vašu kožu, to će biti vrlo teško ga ukloniti. U slučaju namjeravate dućan za njih, ići u za one koji visiti slobodno kao oni ljepša i privlačnih.

No comments:

Post a Comment