Tuesday 3 January 2012

Trendy frizura za 2010

Trebam li dobiti Bob cut? Ili trebao Nosim moje kose stvarno dugo? Mislim da bi željeli imati kose koja is srednje dužine. Ovo su moje musings izlizane umu kada je riječ o kosu. Blago s ne previše kovrčava ili ne potpuno ravnu kosu, imam luksuz da malo eksperimentirati s različitim stilovima frizura i idejama. JA pravedan trebate odlučiti duljinu. Ali za one koji su jako kovrčava ili izravnu ravnu kosu, ne očajavajte! Uvijek postoje puno mogućnosti odabrati iz niza trendy frizura za 2010 godinu!
Trendy frizura za 2010
Bob frizura Cut, Bob frizura nikada ne izlazi iz modi. Međutim, ne idi za bob rez ispod podbradak duljine. Nemojte čak i razmišljati o rame izrezati duljina bob. Bob rez je u osnovi na kraću stranu. Kada ste uzimajući rezati kao što je ovaj, oblik lica je vrlo važno. Ako imate dugo lice, to cut će izgledati laskavu i da će vam odgovarati. Stvarno uske i dugačke lice zapravo može izgledati ispunjenijem i jawline can istaknut biti primjećeni, osobito ako rez je blizu brade dužine. Lako je održavati, kao i odgovara ne samo dugo lice, ali sve lice oblika. Bob je klasičan single duljine okrugli izrezati izmijenjena u multi slojevita stil. Djevojke s okruglim licem u potrebi za neke avanture mogu ići za to među trendy frizura za okruglog lica.
Kratki Buzz frizuru; Seen Prison Break? Jeste li šiziti o Wentworth Miller je frizura zujati cut? Pa dečki možete ići za istu muškarce's frizure kao dobro. To je jednostavno i brzo, a izgleda prilično uredan. Također je lako održavati i jedva potrebe dodira ups. Nema loše hair dani su zajamčena s ovim hairstyle. Tog reza je super sa bilo koje vrste kose. Pa pogledajte se za ovu frizuru dečki u trendy frizura za 2010.
Čuvanju tih Long Zaključavanja; Baš kao bob rez nikada može biti degradirani do jednostavnog i skroman stil, vlasništvo onih preslatko dugo brave nikada može ići iz stilu bilo. Dakle, ako ste imate dugu kosu nemojte ih sitno off. Duga plava kosa je još uvijek jedan od najatraktivnijih stilova imati. Jennifer Aniston, Sarah Jessica Parker, Meg Ryan i još nekoliko su sportske ovo dugo frizuru dosta za neko vrijeme sada je apsolutno izgleda zanosan. Dajte joj slojevita cut za fantastičan izgled.
Valovita, srednje dužine frizura, jedan od onih stvarno fleksibilan frizura za muškarce, kao i, srednje dužine frizure je još jedan od onih trendy frizura za 2010 za muškarce. Može biti ako prekratak buzz izrezati ili posade izrezati ili duga kosa nije vaš stil, stil ih na srednje dužine. Možete casual i valovita i shag frizuru u srednjim dužinu koja su stilski i cool. Klasične stvari su ovdje reći i to frizura za srednje dužine kosa su jedan od njih. Smallville glumac Tom Welling, Bradd Jama, Toma Cruisea i Hugh Jackman imaju veliku medij frizura.
Valovit hairstyles, Megan Fox stil valovitu kosu cuts su one među trendy frizura za 2010 za djevojčice. Za one s malo dugo tresses od ramena, mogu uzeti u obzir ovu glamuroznu frizuru dugu valovitu. U narednim godinama, izgubiti valove kovrča su idući u biti dobar stil izjavu s obzirom na trendy frizura za djevojčice.
Fringe it up; resama i frizure s bangs ne može biti zanemarena među stilski frizure u posljednje vrijeme. Iako je uvjet da morate ga odnijeti well. Eye loveći trzanje resa, mikro resice, zaustavljanja inča iznad obrve i swept zavirite-a-boo stilu rese pojavljuju stvarno seksi i slatka. Široki resice otvara svoje lice ide dobro frizure različitih dužina je također trend u ovoj godini. Ako ovaj nije dovoljno za vas, svibanj biti možete provjeriti out trendovski frizura za žene iznad 40.
Postoji dosta stilova kao što su pixie and kovrčava valovita frizura za djevojčice i Mohawk stilova i unkempt su trendy frizura za muškarce koje vrijedi spomenuti među trendi frizure za 2010. Ona konačnici svodi na vaš stav i kako vam nositi frizuru ili frizuru. it stilu na onda!

1 comment: