Friday 27 January 2012

Welts na kožu

Blagi trenje na kožu dovesti do stvaranja crvene linije na vašoj koži. Te linije su poznati kao welts na koži. Medicinski naziv za kožu welts je dermatographism. Linije koje se formiraju na koži su podigli i svrbež. Nadalje, ove welts na koži su formirana u roku od nekoliko minuta nakon trvenjima. Čak i kad vam ispočetka vašu kožu, kožu welts obrazac lako u obliku u kojem je trenje izazvalo. Ovaj članak će usredotočiti o tome kako su welts na koži formira i kakvi su simptomi kože welts.
Dermatographism je jedan od različitih tipova košnica. Linije koje se pojavljuju nakon što je koža izgreban nisu štetne i ne može biti nazvao kao kožnih poremećaja. Međutim, oni su svrbež i može postati uzrok nelagode.
Povišena welts na kožu, a podigli welts na kožu uzrokuje kod ljudi sa osjetljivom kožom. Oni koji pate od ovog problema su stanice kože poznate kao mastocita, što su vrlo osjetljive. Kada je koža lica trenja, te stanice otpuštaju histamina koja dovodi do dilatacije krvnih žila. Sve to uzrokuje podigli welts na koži ili koži welts.
Welts na kožu: uzrokuje, uzroci dermatographism nisu poznati. Nema stručnjak je bio u mogućnosti uspješno saznati što je uzrok ove welts na koži koje svrbe. Kada određenu količinu pritisak se primjenjuje na kožu, welts se formiraju. To nije uzrok dermatographism. Međutim, u većini slučajeva, alergija se kaže da je uzrok ove kože welts. Sljedeći popis od alergije se vjeruje da uzrokuje welts na koži. ; Alergije na hranu zbog prehrambene proizvode kao što su jaja, orasi, riba, sintetička hrana itd. Alergije na pelud, kućnu prašinu, životinjske dlake i sl.; Alergije izazvane zbog uporabe određenih deterdžent koji mi imaju tendenciju da se ignorira. ; Alergije na određeni lijekovi kao što su cijepljenja, oralni kontraceptivi i sl., uboda insekata i komaraca i ugrizi uzrokuju svrbež te welts na koži. ; Korištenje kozmetike koja nisu pogodna za vaš tip kože može također dovesti do dermatographism. ; Osim toga, stres i određene bolesti su također drugi uzroci kože welts.
Welts na koži: Simptomi; Važan simptom je formiranje podigli welts na površini kože koji je bio izgreben. Welts na kožu nakon grebanje se pojavljuju u obrascu u kojem je koža bila izgreben. Ako imaš pogođen pojas, welt će se pojaviti u obliku pojasa. Drugi simptomi su izgled kože bumps, crvenilo, svrbež i oticanje kože. Posebnost ovog problema je da se koža može biti savršeno u redu jednu minutu, a sljedeći minuta to postaje jako svrbi. Oni koji pate od ovog problema uvijek moraju biti oprezni kao lagani dodir može izazvati Welt formacije.
Welts na koži: liječenje; Kada govorimo tretmana, ne znači da je korijen ove bolesti se tretira. Možemo samo tretirati simptome. Kao što su ti welts potaknuta jednim dodirom, to uzrokuje pati dosta iritacije i traume. Oni koji ne iskustvo nelagoda s tim welts, ne treba liječenje. Ali oni, čiji welts svrbež i postanu crveni, svakako je potrebno liječenje smiruje upalu. Antihistaminici su najčešći tretmane za osobe koje pate od ovaj problem. Oni pružaju mnogo olakšanje za stradalac. Posavjetujte se s liječnikom znati koji su najbolji antihistaminici koje možete poduzeti za svoje stanje. Osim ovih, drugi tretmani uključuju korištenje oralni steroidi, antibiotici i antifungalna agenata i tematskih kreme i masti. U nekim slučajevima, liječnik će propisati terapiju UV Light. Nemojte uzimati oralne steroide, osim ako imate liječnički recept i ne kupiti sve tematskih kreme koje su dostupne preko counter. Posavjetujte se s liječnikom prije korištenja tih.
Osim navedenog, primjenjuju se neki led na welts da se smanji upala i svrab. Alternativno, nanesite malo hidratantne kreme koža smanjiti svrbež. Ne ispočetka welts kao oni svibanj dovesti do osipa, ako su proširila. Sprječavanje sebe od uzimajući izgreben je najbolji lijek koje možete poduzeti kako izliječiti vaše welts na koži. Nadam se ove informacije o koži welts je koristan za vas. Pazite!

No comments:

Post a Comment