Wednesday 11 January 2012

Bob frizure 2010

Bob frizure 2010, sadašnje generacije modni iskaz. Prije odlaska u stilu kvocijenata, neka je trag natrag na povijest bob frizure. Stari dobi rez je nosili i muškarci i žene mnogo prije Drugog svjetskog rata 1, poticaj daje za dugu kosu. Jedinstven stil je tada propagira poznati plesač Irene dvorac, žanr uvodeći prvi Kaštela bob. Film zvijezde poput Colleen Moore i Louise Brooks, znatno je utjecao na mnogo krišom trendy frizura u godini 1912. Od tada, bob frizure su rješenja glamura svijetu. Let's saznati vrsta bob frizura usvojila ljudi danas.
Best Bob kose stilovi za 2010
S puno improvizacije, bob frizure za 2010, su se razvili u različitim. Najbolja stvar o bob je, to je vrlo svestran. Nakon šampon, jednostavno puhati suho kratke pomake te ih postaviti pravo. Bob cuts odgovaraju svim tipovima lica. S Bobom na način mnogi celebs su sami flaunting s ovim trendy postavku. Na ime nekoliko, Gwen Stefani i Posh Spice uglavnom shvatio na ekranu s Bob cuts. Popularni frizure su navedeni u nastavku.
Kratka Bob / Blunt Bob; Uz svaki burnu noć možete promijeniti vaš modni stil sa kratkim šik bobs. Tupi-line bob cut nalikuje abecede A, može postaviti u različitim oblicima. Stil rubova kada je mokro i postavite ga desno s fenom. Pobrinite se da su snipped u potpunu ravnu liniju. Comb prednji resice glatko, a frizura je savršena! U redu je. Poznati pop zvijezda Madonna je kratko Bob tijekom početnih godina slave.
The Long Bob, Long bobs fasciniran ljudima tijekom 1960. It oživio u godini 2010. Oni su savršeni šišanje za ljude koji žele održavati poželjnu duljinu, a ne žele da se odluče za kratku frizuru. To izgleda najbolje s minimalnim slojeva, održavanje iznad ramena. To čini vas izgled tanak i gladak. Ranije duge bobs su spojio s vrhovima grimase, čime se popeti na novo ime, "The Buba cut '. This frizura ide jako dobro s zvono u obliku priliježe kape. Poznati su bob nositelja Joan Crawford, Truus van Aalten and Clara Bow.
Bob nositelja asimetričnog; Među bob frizure 2010, asimetrični bob je mnogo u modi danas. Blagi slojeva se dodaju u kut iza dati uredan izgled vaše lice. Pramenast strani bangs, styled anti-kovrča gelova čini nevjerojatan Bob frizura. Također možete koristiti kosu booster ili volumning gel za istaknuti frizuru. Na neravnoj slojevi su teksture sa sušilom za super ističe atraktivan izgled.
Odrezani Bob, a kutna Bob je također poznat kao Bob rubova, nakon što je sofisticirani žalbe. To je način drugačiji od asimetrični bob. U ovom šišanje, stražnji dio kose je dano glasnoću dok je prednja isklesane na kut na mjestu pregrade. Možete se odlučiti za dramatski kut za koso glatke bob. Odrezani Bob je popularno poznat kao diplomirani bob, boja dlakom boje kako bi se poboljšala izgled. Većina utječu celebrity frizura s ovim je Victoria Beckham.
Obrnuti Bob; obrnutoj bob je savršena frizura za djevojčice i djevojke što svilenkasta dlaka. Se postiže željeni izgled sa kose straightener, ako imate valovitu kosu. Ima slojeve na različitim nivoima i da je stil savršeno donijeti obrnuti ugaone mode. To izgleda kao da tapered na obodu. Obrnuti Bob je ultra formalne žalbe i savršena frizura za geeks.
Slojevite Bob, Ako vam je dosadno na odori bobs, samo ići za slojeviti bob. 2010 je generaciju sassy brijača posjekotina i slojevitih bobs. Nabavite strani šiške s neujednačenim slojeva. Sweep kosu postrance i ostaviti ga casual. Razor izrezati bobs odijelo i muškarci i žene s finim prugama od kose. Označite sa sušilom boje ili boje oštre rubove kose maskara. Hot nije?
To je potpuni vodič za bob hair stilova 2010. Get frizuru, sami dizajn s najnovijim styling ideje i set out!

No comments:

Post a Comment