Wednesday 18 January 2012

Osjećaj Sad Izreke

Postoje slučajevi kad se osjećate, ništa u svom životu je kako ste željeli bi to moglo biti, a da su drugi na bolje mjesto nego vas. Postoje slučajevi kad želite biti s nekim, ali ne možete zbog toliko razloga. Tu su i vremena kad je sve oko vas se kreće tako brzo i vuče zajedno, čak i ako želite da stoji mirno radi apsolutno ništa, razmišljam o boli i problema. Jedina istina da se sve to tuga u životu je da, bez obzira koliko ljudi oko vas kažu da razumiju, oni ne mogu! Jer ti si jedini koji zna one osjećaje, bol, gubitak, prazninu i onih neispunjenih želja, što ispunite svoj um. Iako se govori vaše srce nekome, sve dok ne pronađete odgovor na sva ta pitanja, vi ne osjećate oslobodili i besplatno. Ali će vam pomoći da minimiziraju ovu zbunjenost, imamo popis osjećaj tužno citati navedeni u nastavku, pročitajte na!
Osjećaj Sad Citati i izreke
Tuga je osjećaj koji je iskusio slično po svim ljudskim bićima, iako bi to moglo imati vrlo različitih izvora. Ako mislite da vam bol je veći nego netko drugi je zbog različitih situacija, možda želite da mislite ponovo. Svatko je osjetio bol gubitka i malodušnost. Svatko se osjeća odbačen, usamljen, nevoljen, nesigurno, nesretna i suosjećajan prema sebi u nekom trenutku ili druge, bez obzira koliko bogati ili siromašni on / ona je. S vremena na vrijeme par riječi utjehe kao neki tužan citati o životu, će vam pomoći plakati vaše srce, i sigurno napraviti razliku. Ako nemate osobu reći ove riječi za vas, imamo nekoliko osjećaj tužan citati koje možete pogledati. Dakle, saznati što one rade za vas od ja sam tužan osjećaj citati, navedene u nastavku samo za vas!
Osjećaj deprimiran citati; U sljedećem popisu, imamo neke inspirational quotes koje sigurno će vam pomoći razumjeti svoje tuge duboko i pokazati vam put iz nje, pa pogledajte! ; Oni koji se boje mraka nema pojma što je svjetlo možemo učiniti ~ Katasai Rakshasa; Nitko ne brine ako si nesretan, pa možda i biti sretni. ~ Cynthia Nelms; Oni koji siju u suzama će žeti u radosti. ~ Psalmi, Osamljeni stabla, ako su rasti po sve, ojačati. ~ Winston Churchill, Tragedija života nije da završava tako brzo, ali da smo toliko dugo čekati da ga početi. ~ WM Lewis; tužna stvar u životu je da ponekad možete sresti nekoga tko znači puno za vas samo kako bi saznali na kraju da nije dužan da se i vama je samo da otpusti. ~ Anonimni; odbiti vaš osjećaj povrijeđenosti i ozljede sama nestaje. ~ Marko Aurelije; srca nikada neće biti praktični dok su oni napravili neraskidivu. ~ Čarobnjak iz Oza, žaljenje zbog stvari koje smo učinili može ublažiti do vremena, to je žaljenje zbog stvari koje nismo to je neutješan ~ Sydney J. Harris; Zidovi gradimo oko nas da bi iz tuge i držati izvan radost. ~ Jim Rohn; Ona je rekla da obično plakala barem jednom svaki dan nije, jer bila je tužna, nego zato što svijet je tako lijepa, a život je tako kratak. ~ Brian Andreas, Stan na prošlost samo vam sjenila u budućnost. ~ Andrew Boyd, mislim da smo svi djelovali na putu smo osjetili, četiri od osam osoba na večeru stol bi sjedio tamo jecajući. ~ Jim Carrey, a ponekad loše stvari događaju bez razloga, nema svrhe. Oni samo pojaviti i mi smo lijevo da pokupite komada najbolje što možemo. ~ Felicity, a ja nisam znao do tog trenutka, što je to želio izgubiti nešto što nikad nisam stvarno imao. ~ The Wonder Years, Ne boj se neuspjeha toliko da odbijaju isprobati nove stvari. Najtužniji sažetak život sastoji se od tri opise: mogao imati, možda, i trebao bi imati. ~ Louis E. Boone, kad god sam plakala uvijek će učiniti da se osjećam kao da će promijeniti svijet, ako se on mogao tako ne može me povrijediti više. Ali sada sam plakala i on nije ovdje. ~ Anonimni, Svi naši nezadovoljstva dolazi iz naše nesposobnosti da se sama. ~ Jean de la Bruyere, a najgorčijeg suze prolio nad grobovima su za riječi lijevo neizrečeno kao i za djela lijevo poništiti. ~ Anonimni, plakala sam na prvi ..... a, onda je tako lijep dan, da sam zaboravio da bude nesretan. ~ Frances Noyes Hart; Nakon čitanja ove osjećaj tužno citati, nadamo se da ćete osjećala malo bolje. Uz poznati citati tužno je već spomenuto, uvijek zapamtite, bez obzira koliko ste zadovoljni, i bez obzira koliko loše je život, uvijek postoji nada za to da biste dobili bolje. I to je ono što vam donosi živjeti ostatak svog života. Život je prekratak da bude tužan o tome što nemate, pa se sretni s onim što učiniti, vjerujte mi, nećete požaliti ništa do kraja u to!

No comments:

Post a Comment