Wednesday 25 January 2012

Kako napisati Outline

Eseja konture i govor obris je važan dio pre-pisanje. Good pre-vještina pisanja su kritični ako žele ostvariti visoke kvalitete ili ako žele čuti velik krug aplauz nakon govora. Djeca uvijek stumble pišući esej jer oni često uspjeti provesti dovoljno vremena u pre-writing faze. Pisanje procesa zahtijeva planiranje i organizaciju strukture eseja, govora, istraživanja, sve što želite da drugi čitaju ili slušaju. Kao što ste zabrinuti kako napisati obris, ovdje su neke važne savjete o pisanju kako organizirati vaš topic logički prije početka pisanja.
Kako napisati esej Kontura: Savjeti, odaberite temu po vlastitom izboru i usredotočiti na ograničen aspekt temu da možete upravljati. ; Prikupiti podatke ili zapisati točaka koje već znate. ; Možete prikupiti informacije od novina, časopisa, knjiga ili računala korisne stranice. , Dok organiziranje predmet, podijelite informacije u glavnim idejama. ; Opet dijele informacije pod velikim idejama u sub ideje. ; Eliminirati nevažne informacije, uključuju samo da informacije koje podržava svaku važniju ideja. ; Podijelite Vaš grubi radovi na uvod, tijelo i zaključak i dalje, pod podijeliti tijelo na različite velike ideje. ; U uvodu treba reći čitateljima što esej o tome. , Dva-tri rečenice u uvodu treba razmisliti što ćete navesti u tijelu eseja. ; Svaka stavka tijela treba objasniti temu u detalje. ; Možete uključiti primjer, dokaz, ili citat koji podržava temu kaznu. ; Zaključak ili zadnji stav treba uključiti zatvaranje izjavu koja bi upućuju na to da ste završili za raspravu. ; U posljednjem dijelu, trebali sažeti informacije u tijelu esej i raspravljati o tome ovu informaciju podržava temu. , Dakle, format pregled eseja će sadržavati uvod, tijelo (sub podijeljena u velike ideje i ideje sub) i zaključak. Na grubi papir, možete zabilježiti svoje bodove u kratkim i pripremiti obris. Zatim odnose na obris možete razviti točke i povezati ih logički, a zapravo pisanju eseja.
Za one, koji su zabrinuti o tome kako napisati nacrt za istraživački rad ili čak i za one koji razmišljaju o tome kako napisati nacrt za knjigu, iste gore navedene savjete može raditi. Pisanje knjiga nacrt zahtijeva više vještine pisanja, primjerice, svaki pisac dok piše roman trebao biti u mogućnosti stvoriti diže akcije, klimaks, onda rješenje. Twists i okreta u priči treba biti tako organizirana da čitatelj bi trebao osjećati kao što je čitanje cijele knjige bez imajući to dolje, kada on počne čitati. Za to je potrebno napisati cijelu priču u kratko, pri pisanju konture, a zatim link poglavlja vješto.
Dok je pisao skica za znanstveni rad, trebate ga držati na umu da se sve točke mora odnositi na isti glavna tema da se prvi put spominje u svom uvodu. Ovdje je primjer pisanja okvir za znanstveni rad. Primjer mogu biti korisni za pisanje okvir za esej ili projektiranje nacrt za pisanje studije slučaja.
Kako napisati Outline: Primjer
Uvod - (Kratak uvod u temu, što mislite o Obama - teza izjavu o Baracku Obami)
Tijelo - Obamin Djetinjstvo, obrazovanje, brak, radovi, sadašnji život (Ovo su glavne ideje koje se mogu podijeliti u sub sub ideje kao što slijedi)
A. Rani život na Havajima, Jakarta:; Obamina obitelj, Obamina oca, Obamina majka, Obama's Grand roditeljima, B. Obam Quantcast:; kamata u studiju i sport, kako je on postao svjestan rasizma; C. Obama Brak:; Brak, njegove kćeri, Život Michelle Robinsona, Stupanje na politiku; D. Obama 's radova; Kao profesor, i kao političar, kao jedne knjige pisac, njegove knjige, njegova autobiografija, nagrade, kao zastupnik, i kao vođa, itd.; E. Obama je sadašnji život:; bitka za predsjedništvo, njegovi govori, svoje stavove, svoje politike; Zaključak - U zaključku mora sadržavati sljedeće:; analitičku sažetak, kako izuzetna, kako revolucionarni je bio i on je u svim njegovim djelima, pravo iz djetinjstva. , Što možemo naučiti iz njegova života, kako je utjecao na mase, ono što možemo nadati od njega, Zaključna izjava o Obami. , Ako ste zabrinuti o tome pisati okvir za govoru, samo ga držati na umu da je nacrt uvođenje govora bi trebao sadržavati sve glavne točke u tri spomenute podjele, odnosno uvod, tijelo i zaključak. Vi ne bi trebali pisati puni rečenica u obris, umjesto da se samo treba imati na umu niz točaka, reference, citati, itd. Možete imati površan pogled preko njega a isporuku vašeg govora. S obzirom na situaciju, temu i vrsti publike, morate napisati svoj govor konture. Ako ste uvjereni o sebi, onda možete izravno koristiti obris, bez pisanja puni govor. Podsjetimo, publika ne smije biti bombarded s hrpe informacija, umjesto toga trebali predstaviti svoje ideje tako zanimljivo da bi trebao biti u mogućnosti da probuditi radoznalost u svijesti ljudi slušati vas.
To je sve o tome kako napisati obris. Za djecu ili studentima, pisanje obris treba pretvoriti u naviku, koja može pomoći poboljšati svoje vještine dramatično. Oni konačno mogu razviti vlastiti stil gradnje prikažu i svoj stil pisanja eseja ili znanstveni rad. Pisanje obris je vrlo bitan jer može pomoći im da kroz svoje teme pažljivo. To također može pomoći im organizirati informacije logično prije početka pisanja.

No comments:

Post a Comment