Tuesday 11 October 2011

21 Pitanja Igra

Od 21 pitanja Igra je zapravo način da se zna i voli i dislikes osobe koju su u interakciji s. Ova igra može vam pomoći da odlučite da li biste htjeli biti prijatelji s tom osobom ili ne, ovisno o tome da li ste zadovoljni sa svojim odgovorima. U ovom članku, ja predstaviti zanimljiva 21 pitanja igru ​​ideja, koja će sadržavati neke važne pitanja koja možete postaviti.
21 pitanja Game pitati Dečki
S obzirom ispod je 21 pitanja igru ​​pitati dečki:; Koje su vaše obrazovne kvalifikacije? , Koji je vaš omiljeni film? , Koji je vaš omiljena boja? , Koje su vaše hobije i posebne interese? , Biste li ljubav biti biznismen ili raditi kao zaposlenik? , Koliko je novca za osobu? , Što po vama je još važnije, novac ili zadovoljstvo poslom? , Koji je vaš omiljeni odmor? , Kako se nositi s konfliktima na radnom mjestu? ; Vjerujete li u Boga? , Koje su osobine koje tražite u djevojku? , Vjeruješ li u život zajedno prije braka? ; Li piti ili pušiti? ; Hoćete li prihvatiti moje prijateljstvo, čak i ako sam ne uspije u svom području? , Vjeruješ li u ljubav na prvi pogled? ; Kako je vaš prvi datum? Gdje ste išli? , Koja je najveća laž vam govorio u svom životu? , Koji je kao najsramotniji trenutak u vašem životu? ; Koju vrstu vježbe Obavljate li-weight trening, trening snage ili kardio? , Koji je vaš najveći san i što radiš to postići? , Koji su sportovi koji Vas zanima?/ Li>, Za koga ste bli-tvoja mama ili tata? , Koju će dobiti više informacija o 21 pitanja pitati dječaka.
21 pitanja Game pitati Djevojke
Obzirom na nastavku je 21 pitanja igra pitati djevojke:, Što su vaše mišljenje o ljubavi i vezama? , Kad bi ti ljubav da će se vjenčati? ; Kakav osoba bi vas vole da se udaju? , Što je najviše avanturističkog stvar koju ste učinili do sada? , Što je najviše Najluđa stvar što ste učinili? , Koji su školski Jeste li sudjelovati? , Tko je bio vaš omiljeni učitelj? ; Hoćete li raditi nakon vašeg braka? , Koji je tvoj pseudonim? ; Li vam se sviđa kućni ljubimci? Which kućne imate? ; Kakvu dečki mrziš? , Koje igre i sport ne igraš redovito? ; Li podijeliti sve svoje misli i osjećanja sa svojim članovima obitelji? , Jeste li ikada lagali članova vaše obitelji? , Kako investirati svoj novac? , Koji je vaš trenutni struke? Koji je vaš posao iz snova? , Što su vaše mišljenje o popularnim socijalne umrežavanje sučelja? , Vjeruješ li u ljubav brak ili dogovoreni brak? , Gdje biste željeli ići za svoj medeni mjesec? , Koji je to aktivnosti koje Plasi li puno? , Tko je osoba koju poštuju najviše u vašem životu? , Koji je vaš omiljeni auto? ; Također pročitajte 21 pitanja pitati djevojku za više informacija.
21 pitanja Game pitati djecu
S obzirom ispod je 21 pitanja igra pitati djecu:, Kako se zovete? , U kojoj školi ti studiras? , Kojem su ispitanici vam se sviđa u školi? , Da li slušati vaš učitelj uputama u školi? ; Tko su vaši najbolji prijatelji? , Koje su vaše najdraže hobije? , Koga bi ste željeli postati, nakon odrastanja? ; Tko je vaša uloga modela? ; Za koliko sati vi studija svaki dan? , Jeste li zainteresirani za unutarnji igre ili igara na otvorenom? ; Koja natjecanja Jeste li sudjelovali u toku prošle godine sportski dan u svojoj školi? , Kakve krpe volite nositi? , Gdje ste otići na odmor s roditeljima u posljednje vrijeme? , Da li uživate ide za školskih izleta i piknika? ; Znate li važnost štedi novac? ; Koju vrstu sladoleda ti se sviđa? , Koji ti je omiljeni televizijski kanal ili show? , Tko je vaš omiljeni glumac i glumica? , Volite se družiti sa svojim prijateljima? ; Kako tvoji roditelji? , Što poklone ste dobili na zadnji rođendan? , Dakle, ovo je igra 21 pitanja, koja može pomoći da dobijete više informacija o drugima. These pokretači razgovor pomoći će vam da zajedno s drugim ljudima dobro. Prije postavljanja pitanja, mislim da li je osoba koja bi se ugodno u njima odgovoriti i izbjeći stavljanje bilo tko u nezgodnom položaju. Dakle, početak uz ovu igru ​​i uživajte!

No comments:

Post a Comment