Friday 21 October 2011

Vanjski Stepenice Design

A multi-storey apartment or bungalow does imati amazing indoor staircase which is often the focal point of such homes. Stubište je osmišljen na način dodati da luksuzni dodir za interijere. Oni također pohvalu i označite interijera theme dekoracija. Dok su ove dane jako važni, vanjski stubište koji je bitan element vašeg eksterijera obično ignoriraju. Vanjski stubište dovesti do vrata svoje kuće i stoga su vrlo ugledni. Dakle, zašto ne uljepšati these stepenice, kao i, i napraviti svoju kuću potpuno ukrasni paket od prvih vanjski korak do posljednjeg kata? Nakon što je jedan od najboljih na otvorenom stepenice dizajn provode za svoju kuću je izvrstan način za stvaranje konačan ulaz na milost vaše dobro dizajnirana kuća. Zato što su razne vanjske stepenice projektiranje ideje i stepenice ograda ideje koje se mogu smatrati? Evo nekoliko savjeta.
Vanjski stepenice Design Ideje
Materijali, Vanjski stepenice ako nije još izgrađen, može izgraditi korištenjem različitih materijala. To je sve o vašem izboru, kada planiranje interijera i eksterijera svojih kuća. No jedna stvar koje treba imati na umu dok idete kroz vanjske stepenice dizajn planove je u tome što one u skladu s vašim interijera teme su najbolje one. Također možete imati elemente tih utakmicu s vanjskim izgledom vaše kuće. Za prirodni izgled možete imati strašan potrazi kamene stepenice koje mogu imati naglašavanje stijene i biljaka iz obje strane. Drvene stepenice vanjski dizajne su prilično popularna zbog svoje raznolikosti kao što su ovi ići dobro uz gotovo svaku vrstu kuće dekor. Dok ste odabrali drveta stepenice morate osigurati da koristite najkvalitetnije drvo koje se tretira da postane otporno na vodu. Idete za trendy dizajna kao što su zatvorene blokove ili onih u letva vrste imaju razmak između svakog koraka otvoren. Kovano željezo stepenište jedan od najatraktivnijih izdržljiva mogućnost možete uzeti u obzir. Spirale su prilično popularni u kovano željezo i može se smatrati ako vaše kuće nalazi se dosta visina. Mali spirala se također može raditi dobro u slučaju da postoji samo nekoliko koraka. Vanjski stepenice projektiranje konstrukcija u slučaju u kovanom željeza može se sastoji od iznenađujuće dizajner obrazaca u koracima. Također možete razmotriti da spiralni dizajna za drvene stepenice kao što je fave mnogih.
Ograda, Ispričat ću vam da se u cijeli vanjski dizajn stepenice, ograda igra najistaknutijih dio. Iako su zatvoreni i otvoreni stepenice ograde se koristi za sigurnost, podršku i dizajna, ako se pravilno dizajniran, to je dovoljno za označavanje stubište. Od jednostavnih ravno šipke do tankih i debelih dizajner spirale šipke, postoje brojne mogućnosti u tim. Možete uzeti u obzir dodajući one ravne šipke s dizajnom bloka u središtu njegova visina. Također horizontalne šipke ograde stepenice izgled jednostavan i elegantan. Ako imate konkretne stubište možete ići ograde u betonu koji dolazi u lijepim obrasce i izgleda lijepo. Some neobične uzorke dizajna učinjeno s kovano željezo između dvije prateće horizontalne šipke okviri izgledaju prilično kreativni. Cross rukohvat je dobra vanjska stepenice idea koja izgleda jedinstveno i može se koristiti za drvo na otvorenom ili kovanog željeza stepenice dizajna.
Uljepšavanje; Nakon stubišta i ograda je to učinio, vrijeme je da im uljepšati. Zapamti da slikarstvo i one u metalni ili od kovanog željeza je mnogo bitan za najbolje home poboljšanje eksterijera. Idi za svijetle boje complimenting vanjske boje boje svoje kuće. Također, dodajući puzanje biljke oko ograde su također mnogi radije stvoriti miran izgled. Možete dodati biljke i stijene su opkolili stepenicama kao što je spomenuto u slučaju betonskih ili kamenih dizajna. Za drveni vanjski stepenice dizajn, možete dodati veće posts bloka u svom početku i imati svoju krunu napravio dizajner. Dodalo svjetiljke tu mogu dodati izgled vašeg eksterijera stubište. Napraviti aranžmane za osvjetljavanje stubište s dovoljno svjetla, možda šarenim u večernjim satima. To je mnogo bitan dio vanjske stepenice dizajna. Također možete položiti bogata gazi ili tepih stepenice trkača na stepenicama da se to pretvorilo u jedan elegantan dekor.
S tim vanjska stepenice planira obnoviti ulaz u svoju kuću. Nemojte se ustručavati probati nešto novo u industriju home dekor za vanjske stepenice dizajn. Check out najnovije mogućnosti, dok vanjski stepenice gradnje. Graditi najbolje izgleda koraci koje vode na svoj vrata.

No comments:

Post a Comment