Thursday 20 October 2011

PEX cijevi Problemi

One rijetko daje puno mislio da kakav vodovod materijali se koriste u kući. Vodovod je možda najviše zanemaren dom sustavi za podršku. We ljepušan velik dio uzeti zdravo za gotovo da vodovodni sustav će se održavati. Iako to je očito nije tako! To zahtijeva redovito održavanje i dobar izbor cijevni materijali mogu smanjiti vodovod problema. Najvažniji dio vodovod mehanizmu, pored čvora je cjevovod. Postoje dvije premijera izbora kada je u pitanju odlučivanje o materijalu cijevi. Tradicionalni izbor bakra cjevovoda, dok se noviji alternativa PEX cijevi. Iako su prednosti korištenja ovog materijala u vodovod su dobro reklamirao, postoje neke inherentne PEX cijevi problema, koji trebaju biti pogledao u. U ovom članku ću govoriti o neke nedostatke i ograničenja uporabe PEX cijevi u vodovodni sustav.
O PEX
Bilo je razdoblja kada je metalni uporište u gotovo svakom domu namještaj. That metal pouzdanost is passe sada, uz uvođenje polimera i posebice plastike. Polietilen je jedan takav polimer koji se najčešće koristi. Novi derivat polietilena is PEX. It is polietilen ojačana kroz križ povezivanja.
Križ povezivanje čini novi proizvod puno više jači od svojih izvora materijala. PEX can prkose visoke temperature (do temperature 200 stupnjeva Fahrenheit), kemijska korozija, pokazuje izdržljivost i snagu. To također može prkositi niske temperature do točke ledišta. Što je najvažnije proizvod je fleksibilan i PEX cijevi instalacija je jednostavnije, u odnosu na bakrene cijevi.
Problemi s PEX cijevi
Dok PEX cijevi ima svestrani prirode, to je neke manje nedostatke. Jedan problem je skupo alate potrebne za popravak i PEX cijevi instalacija, ali su samo jednom trošak. Ovdje su neke od osnovnih PEX cijevi problema.
PEX se ne može reciklirati; Iako plastike recikliranje je moguće, jedan od PEX cijevi problema je da se ne može reciklirati u ovoj fazi. Kroz mog istraživanja, nisam nađi prema bilo koji način na koji PEX mogu reciklirati. Non reciklirati stavki može biti teško raspolagati off. Ovaj problem tek treba riješiti.
Love It Glodavci, izvijestio je jedan problem s PEX cijevi je da ga vole i glodavaca kao što je grickanje na njima, što može stvoriti probleme curi. Naravno, ovaj problem se može lako zbrinuta koristeći kontrole štetočina metoda. Najam profesionalne to počistiti štetnike glodavac što je prije moguće.
Pomaže rast bakterija u ustajao neklorirana vode, u vodovodnim sustavima koji nisu kloriranih često, postoji mogućnost za rast bakterija u vodi stagnira u PEX cijevi. Vi ne svibanj lice je problem ako voda stagnaciju nije pitanje u vaš vodovodni sustav i to je u čestu uporabu. Ovaj problem može se spriječiti povremenim sterilizacije postupcima koji čisto iz PEX cijevi interijera.
Nije namijenjen za vanjsku primjenu, za razliku od metalne cijevi bakrene, PEX cijevi nije namijenjen za vanjsku uporabu. To može biti pokopan u betonske podzemne blještećim instalacija podnog grijanja, ali to nije značilo i za vanjsku primjenu cijevi. Razlozi za to dva puta. Iako PEX cijevi se osmišljen tako da podnese raspon temperature od točke smrzavanja do 200 stupnjeva celzijusa, to ne može podnijeti ekstremne varijacije u temperaturi. U zimskim, kao i temperatura padne znatno ispod točke ledišta, PEX cijevi očvrsne i može pretvoriti krhak.
Također, u ljeto, izloženost sunčevog zračenja može negativno utjecati materijala. Zato je, proizvođač samo recommend indoor ili podzemlje koristiti. Dakle, vidimo da je da PEX cijevi upotreba je ograničena na interijere.
Kao što možete vidjeti, postoje neke PEX cijevi problema da morate biti svjesni. Uvijek postoji neki iznos rizika koji su uključeni u stvaranje izbor materijala. Odaberite onaj koji dolazi s minimalnom količinom rizika, dok razmišljam dugoročno. PEX cijevi unatoč navedenih problema manjih prirode, znatno jeftinije nego bakra i lako zamjenjivih što objašnjava zašto je u velike potražnje. Od profesionalce, prevagnuti kontra, bolje je da se odluče za PEX cijevi.

No comments:

Post a Comment