Thursday 20 October 2011

Nadgrobna ploča Upisi Ideje

Mislim da nema veće gubitak od gubitka voljene osobe. Praznina je toliko ogroman da se ništa i nitko ne može ispuniti. No, život takav, da li mi to ili ne. Mi se ne značilo da se s našim voljenima zauvijek, zahvaljujući krug smrti i umiranju i rođenja. Možemo ih držati na životu kroz sjećanja, da je jedina stvar koju možemo učiniti. Još jedna stvar koju možemo učiniti je dati ta osoba počast svojim nadgrobne ploče ili kamen. Nadgrobna ploča je dobar put platiti danak tom osobom, ne postoji ništa drugo stvarno što se može učiniti. Dobar dio je da možete učiniti kao osobni želite donijeti svoju sklonost uspomena i sjećanjima na te osobe. Dakle, pogledajte na nadgrobni natpisi ideje.
Ideje za nadgrobni spomenik Natpisi
Postoji nekoliko načina na koji se možete sjetiti osoba uz pomoć nadgrobna ploča natpisa.
Osobni dodir, Nedavno sam vidio film 'Uzimajući šanse', koji je o smrti mladog časnik oružanih snaga. U filmu, službenik je nadgrobna ploča nadgrobni spomenik ili kao da se kaže nešto o kvalitetama je imao i kako je dobar časnik je bio. Nakon što je nešto slično da se na svoju voljenu na nadgrobni spomenik će dati lijepo emocionalne i osobni dodir. Tu može biti nekoliko redaka o tome kako je ta osoba bila i kako je sa svojim radom i ljudi oko njega u nadgrobni spomenik natpisa. Jednostavan i sladak i podsjetnik plus karakteristika te osobe. Nešto poput Život je ono što vam čine ga ", za živo, oduševljen i osoba s pozitivnim izgledima će biti savršen.
Poetskog i glazbenog Tribute; ponekad Pjesme izraziti naše osjećaje i misli vrlo točno. Nadgrobne ploče, natpisi ideje, dakle, može uključivati ​​postavljanje stihove iz pjesme oslikava stav pokojnika. Ako niste u puno pjesme niti je bio umrlog, može se možete sjetiti riječi pjesama kao nadgrobna ploča nadgrobni natpisi. Pjesme obliku jake veze i udruženja. Stoga ako znate kakve pjesme tu osobu volio, možda ih možete iskopati, provjerite stihove i staviti ih as nadgrobni natpisi.
Jednostavan i Sweet, ako osoba ne može biti u stanje uma, gdje on ili ona može misliti puno i natpis na nadgrobnom spomeniku. U takvoj situaciji, jednostavno govoreći epitaf iz 'ljubavi memoriju "ili" u fond sjećanje o' slijedi ime te osobe dosta dobro. To je stvarno jednostavna nadgrobna natpisa među idejama i dobiva poruku preko da ona nepovratno je propustila i nista može se za njega.
Voli i dislikes, osoba koja je vrlo blizu pokojnika očito će znati o tome da osobe interese i hobije. To može biti jedan od nadgrobna natpisa teme i vrlo dobar u to. Nakon što je natpis koji govori o osobi strast - bilo da je sport, a kreativne vještine ili će biti nešto stvarno posebno.
Smijeh, najbolji lijek, ovaj svibanj zvuk malo paradoksalno, osobito kada se govori o idejama za kamen natpisi i nečiju smrt. Ali, malo smijeha i humora uvijek može pomoći uljepšati raspoloženje i razgovarati o sretna sjećanja na pokojnika. Ista stvar se mogu primijeniti na nadgrobna natpisa uzoraka. Možete imati duhovit citat na temelju onoga što je čovjek cijeli svoj život. Jedan od takvih natpisa nadgrobni spomenik primjerima moglo se na prugama - to je neko Sir John Strange. Ovdje leži pošten odvjetnik. I to je čudno. , ili možete imati nešto protiv Joe Black - Ovdje se nalazi jedan liječnik, koji su nosili bijele i nema crno.
Konačno, možete imati vjerske stihove pod nadgrobni natpisi ideje. To su možda najsigurniji kad ne možete misliti na bilo što drugo i može biti dobar način utješni onima blizu pokojnika. Ili se možete obratiti odnos prema žrtvama na nadgrobna natpisa.
Svi to ne može pomoć mene prestati misliti što vrhunskog pisca je rekao, prvi korak na vječni život, je morate umrijeti.

No comments:

Post a Comment