Wednesday 5 October 2011

Jeftini privatnosti Fence

Privatnost ograde dolaze u mnogim dizajne i stilove i bit ćete doslovno pokvaren za izbor. Međutim, kada ste na proračun, te su u potrazi za jeftini privatnosti ograde, nemojte misliti da su vaše mogućnosti ograničene. Postoji ogromna raznolikost opcije dostupne za vas to izabrati iz. Imaju da klasična drvena kolac ograde izlaz iz svoje raspona, postoji još mnogo više alternative na raspolaganju. Ovdje ćemo raspraviti u detalj o jeftinim dizajnom privatnosti ograda koje možete instalirati u vašem vrtu ili dvorištu.
Jeftini privatnosti Ograda Ideje
Samo zato što se drvena ograda privatnosti skupo, nema razloga zašto ne možete imati drvo ogradu na svim. Katalog materijal od starih i napuštenih gradilišta, kao i cijeli ili dio drvene ograde od rušenja stranice stare kuće su odlična ideja. Možete čak otići do garaže prodaje i buvljaci naći polovno drvo na jeftini prljavštine cijenama. Ako su dovoljno sretni da pronađete starog svijeta drvenom ogradom od rušenja stranica, sve što trebate učiniti je smanjiti na željenu visinu, čisto ogradu s brusnim papirom i dati mu kaput boje prije nego što ga instalirate. Ovaj jeftini privatnosti idea fence će cijene koju manje i izgledaju vrlo atraktivan previše.
Ako živite u području gdje se stijene i kamenje su lako dostupni, možete uzeti puni prednost ove. Suhog kamenog zida je odlična ideja za privatnost ogradu, jer ne samo da Vam pruža privatnost, ali i sigurnost. Dobro konstruirane suhom kamenom ogradom zida mogu trajati dugi niz godina, a dio je najbolje da ne trebate bilo kakve održavanje. To je stari svijet šarm i rustikalnim žalbu i najbolje je pogodna za vikend stilu ili kolonijalnom stilu domove. Završiti rustikalni izgled, samo trebate neke biljke cvjetnice grmova i grmlja na perimetar od kamena ograda. Ako ste kreativno su skloni i imaju eklektičan ukus, to je vrijeme to misliti izvan okvira za jeftini privatnosti ograda. Ako imate zbirku vina boca nego što možete napraviti prekrasne fence bocu. Ideja je da se ovdje uzeti raznobojne boce i njima napuniti pijeskom. Sada morate snop boce preko svake drugima i njih ljepilo kao i mort za stvaranje ovaj jedinstveni ogradu.
Da li žude za nešto prirodne i samo mrziti izgled lanca veze ograde. Pa rješenje za to je bambus privatnosti ograde. Bambus fence dizajn planovi su lijepe i eko friendly i one su izdržljiva kao dobro. Također možete se odlučiti za nastupe uživo bambusa fence sadnjom bambusa ograda na opseg svog vrtu ili dvorištu. Ove biljke rastu vrlo brzo i vi samo trebate ih orezati do potrebnih visina. To je jedan od zvijer jeftini privatnost fence ideje.
Ako želite znati kako izgraditi privatnost jeftini ograda, ovdje je odličan način da to radiš. Napravite rešetke ploča sami s polovno drvo podrijetlom iz gradilište. Rešetke ploča je vrlo lako napraviti i ne trebate profesionalni to učiniti. Instalirajte panel rešetke i podršku krupan drvenom ogradom post. Plant neke brzo rastuće cvatnje loze poput jutarnje slave i imate jeftin privatnosti fence spreman.

No comments:

Post a Comment