Thursday 27 October 2011

Cool Facebook trikovi

Jedan od najpopularnijih društvenih mreža websiteovi, Facebook je danas koristi više od 250 milijuna ljudi. To je postao jedan od najpopularnijih načina vođenja u kontaktu s davno izgubljene prijatelje i članove obitelji. Možete slati i primati poruke, dijeliti video zapise i slike. Također možete koristiti neke cool trikove i tajne Facebook i pokazati svoje vještine kako bi svojim prijateljima.
Možete poboljšati vaš profil, promijeniti pozadinu, skrivanje online statusa iz određenih prijatelja, mjesto Facebook chat na sidebar, preuzimanje Facebook foto album i puno više. U sljedećim stavcima mi vam dati neke cool Facebook tricks, trikove koji nisu skriveni od svakoga, a vi svibanj već znate. Ako ne znaš kako se rade Facebook, kliknite na link znati više.
Zabava Facebook trikovi
Povezivanje Facebook u Microsoft Outlook, ako ste ovisnik o Facebook i jednostavno ne mogu ostati daleko od njega, da li ste u uredu ili školi, a zatim možete povezati sa svojim Microsoft Outlook računa. Ako ste česti korisnik programa Microsoft Outlook možete koristiti alat FBLook zadržati ažuriranja statusa i provjeriti što drugi ljudi imaju u svojim promjenama, a najbolji dio je što ne trebate otvoriti novu karticu ili stranicu za taj . To je dobar izbor možete koristiti ako upravljanja Vaše tvrtke uvijek čuva kartici što radite s vašim računalom. Čak i tvrd to nije moguće za vas da koristiti dodatne mogućnosti Facebook, možete čuvati sami ažurirati aktivnosti se događa u vašem računu.
Otvorite svoj Gmail račun iz Facebook, čak iako ste svibanj ne trebate da biste dobili ovaj, ali ako ste die hard fan Facebook, možete pristupiti svom Gmail računu putem Facebook. Možete koristiti Fmail zahtjev dobili ovaj učinio, u kojem možete pročitati sve poruke e-pošte na svom Gmail računu putem svoje Facebook inbox.
Use Flip teksta, samo radi zabave, moguće je flip tekstove u svoj Facebook račun. Idi za to, ako mislite da bi trebao probati nešto drugo. To je vrlo jednostavno, morate napisati što god želite na FlipText, što zauzvrat bi zauzvrat tekst naopako za vas nakon što ste unijeli ažurirati. Mnogi od svojih prijatelja svibanj misliti 'Što je velik posao ", ali onda ne brinite, to je samo zabava.
Prikrivanje Online Status, Obično, kada koristite Facebook, ti ​​si vidio online u chat sekciju svim svojim prijateljima. Međutim, možete odabrati da ne pokazuju da ste online za odabrane prijatelje. Za to, samo trebate otvoriti Facebook chat i kliknite na popisu prijatelja. Zatim pokrenete novi popis koji se može nazvati popis blokiranih i nakon što je učinio, možete dodati prijatelje na taj popis kojeg ne želite otkriti da ste online. Kada ste gotovi s popisa, pomaknite pokazivač na zelenu ikonu i kliknite na Go Offline. Ako želite znati kako kreirati grupu na Facebooku, možete dobiti sve informacije u vezu spominje.
Magic Krugovi; Možete stvoriti crveni krugovi na Facebook stranici, a ovo je jedan od najčešćih tajne Facebook. Morate pritisnuti sljedeće tipke sa strelicom u slijedu: gore, gore, dolje, dolje, lijevo, desno, lijevo, desno, a zatim B., i zatim Enter i ponovo pritisnite gore i dolje strelicama. Krugovi će se pojaviti.
Ljenjivac Prijatelji Automatski: 'Ako vaši prijatelji držati na vas poking kontinuirano, možete automatski ih probiti natrag bez imate ništa učiniti. Vi samo trebate ga automatizirati s Facebook Autopoke također poznat kao mehaničar skripta. Vi svibanj znati više o tome trajno izbrisati Facebook računu.
To su neke od cool Facebook tricks koje možete koristiti. Postoji mnogo više, ali ovo su najčešći, pa probati te van i zabavite se.

No comments:

Post a Comment