Monday 10 October 2011

Betonski koračni kamenje

Koračni kamenje nekoć su utilitarne svrhe, kao što ste možda vidio kamenje s otprilike plain površine nalazi se u blatnim mjesta i vodeni regije, kako bi se olakšalo dry prijelaza. Dok, prirodnog kamena u rijekama i potocima se često koristi kao koračni kamenje, kamenje su bili smješteni u blatnim i suzne regijama, tako da oni mogu koristiti za prelazak. Oba prirodnog i umjetnog kamena su se koristili u tu svrhu. S vremenom, ovo kamenje nastao kao vrt pribor u vrtovima i dvorišta. Sada, možete pronaći razne vrste koračni kamenje koristili za poboljšanje izgleda vrtova. Osim estetskog dijela, ovo kamenje je također služio u svrhu označavanju jasan put, kako bi se izbjeglo drobljenje biljke i trave.
Iako, koračni kamenje su napravljeni s mnogo različitih materijala, beton koračni kamenje su najpopularnije među njima. Možete kupiti ove kuće koračni kamenje iz dućana zgrade opskrbe ili vrtu opskrba dućana. Čak i oslikana, obojeni i dizajner verzije betona koračni kamenje su dostupni. Vi svibanj također napraviti kao koračni kamenje kod kuće. Neka nas pogledajte na način donošenja takvih koračni kamenje.
Kako napraviti betonski koračni kamenje
Betonski koračni kamenje pogodne su za gotovo sve kuće dizajna. Može gel dobro s tradicionalnim kućama, kao i ultra moderne one. Također možete promijeniti dizajn koračni kamena kao i po stilu vašeg doma. Postoje različite vrste betona koračni kamenje u različitim stilovima i dizajna. Na primjer, predgotovljene betonske koračni kamenja su tvrdili da se vrlo voda otporan i izdržljiv i rekao da nalikuju prirodnog klesanog kamena. No, ako želite posuditi osobni dodir na koračni kamenje u vašem domu, možete ih napraviti za sebe, au tom procesu, uštedjeti nešto novca previše. Evo nekih savjeta koji vam mogu pomoći u izradi konkretnih koračni kamenje. ; U cilju kako bi ove koračni kamenje, trebate, koračni kamena beton plijesni, betona, pik, lopaticu, beton boje, itd.; Možete ići za gotove betonske koračni kamena kalupe ili koristiti bilo što po vašem izboru, kao što su , pizza kutija ili odbacili kolač pans. ; Čak betona mogu se kupiti po Vašem izboru. Vi svibanj kupiti brzo postavljanje betonskih ili koračni kamena beton. Potonja verzija je posebno napravljena za potrebe izrade betona koračni kamenje. Pročitajte više o vrstama betona. , Sljedeći korak je miješati beton za dosljednost kolač tijesto. Koristite zaštitnu odjeću kako bi se spriječilo opekline koje mogu nastati na goloj koži po betonu. ; Vi svibanj također dodati beton boja boje, a miješanje betona. Dodaj dekorativnih predmeta, kao što su, perle, šljunak, itd, u vrijeme miješanja. , Tu su i razne vrste plijesni za beton koračni kamenje i morate ispuniti i ukrasite ih skladu s tim. Ako je kalup je okrugli okvir za izradu okruglih betonskih koračni kamenje, morate ih držati na namašćenom cookie sheet i popuniti betonom. , U slučaju plijesni poput tave i posude, morate masti unutarnju površinu, a zatim ispunite ga s betonskom mješavinom. Podmazivanje nije potrebno u nekim vrstama plijesni. Pobrinite se da tresti kalupa kad se napuni do pola, tako da zarobljeni mjehurići zraka će dobiti izdana. , A zatim ispunite ga potpuno i ukrasite ništa od po vašim željama. Vi svibanj također ići za dojam ruke grafike ili otiske ili nešto piskarati na betonu. , Potrebno je oko dva do tri dan za beton za postavljanje. Nakon toga, možete uzeti iz koračni kamenje iz kalupa. Da sve što morate učiniti je da lagano dodirnite kalupa u naginje kut, kako bi se oslobađanje kamenje. , Sada, imate osnovno razumijevanje o tome kako napraviti konkretne koračni kamenje kod kuće. Možete razmetanje svoju kreativnost i dolazi do s jedinstvenim koračni kamenje, koje čak može se dati kao darove.

No comments:

Post a Comment